Överdödlighet i England och Skottland ökar oroväckande, säger experter

4
Överdödlighet i England och Skottland ökar oroväckande. Foto: Olga Kononenko (Ukraina). Licens: Unsplash.com
Sjukhus. Foto: Olga Kononenko (Ukraina). Licens: Unsplash.com

SJUKVÅRD. Dödsfallen ökar, men inte på grund av covid, enligt statitiska data från England och Skottland. Inledningsvis trodde vårdexperter att Covid-19, brister i sjukvården och levnadskostnadskrisen kunde vara skyldiga till överdödligheten, men dödsfallen på grund av blodproppar, demens och cancer har ökat dramatiskt.

Dödssiffran i England och Wales fortsätter att stiga, allt medan covidrelaterade dödsfall sjunker. Dödsfallen vid sidan av dödsfall beroende på coronavirus utgör hälften av all överdödlighet. Mönstret i dödlighet förändrades från och med juli 2021.

Uppgifter från Office for National Statistics Data (ONS) visade på 1540 dödsfall i överskott under veckan som slutade den 24 juni, men bara cirka 10 % av dessa dödsfall orsakades av Covid-19, rapporterar den brittiska tidningen The Telegraph.

Vaccinationer i England 2021
Vaccinationer i England 2021

Antalet extra dödsfall i Skottland är konsekvent är högre än genomsnittet under andra halvan av 2021.

Läs mer: Färska risk-nytta-analyser visar att covidvaccinerna skadar mer än att de gör nytta

Överdödligheten måste utredas

Under de sista sex månaderna av 2021 var dödsfallen i Skotland över genomsnittet och de steg till mer än 20 % över genomsnittet vid vissa tillfällen.

“Även om dödsfall i Covid-19 fortsatte att representera den största enskilda orsaken till alltför stora dödsfall (och dödsfall i luftvägarna förblev liknande det långsiktiga genomsnittet), var “andra” dödsorsaker, cirkulationsdödsfall, demens/Alzheimers dödsfall och cancerdödsfall alla högre än väntat”, sa dr Lynda Fenton, konsult vid Public Health Scotland.

Hälsoexperter på Office for National Statistics Data (ONS) i England uppmanar till brådskande utredningar om vad som orsakar överdödligheten.

Text: NewsVoice

Källor och relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Lennart Fröderberg
Lennart Fröderberg
Gäst
21 juli 2022 kl 00:18

Ett tips: kolla hur många fler som avlidit i s.k influensa med start fr.o.m dec-2020 jan 2021 jämfört med de tre föregående åren… Är inte det lite intressant?

Helt plötsligt skjuter antalet avlidna i influensa symtom i höjden med så många tusen procent så man måste ställa sig frågan hmmm symtomet på Covid-19 är en influensa symtom. Men antalet avlidna i Covid-19 ökar INTE men antalet som avlider i påstådd influensa ökar exponentiellt. Då behöver man INTE vara reketforskare för att göra sambandet mellan en start av ett experimentellt s.k ”vaccin” och det exponentiellt ökade antalet avlidna d.v.s det totala antalet dödsfall i ett land ökar samtidigt med en introduktion nav ett experimentellt och helt otestat preparat som någon valt att kalla ett Covid-19 ”vaccin”.

Hallå… någon som inser sambandet… ett mönster… Någon?

Vanadis
Vanadis
Gäst
11 juli 2022 kl 22:29

Ja, genierna kliar sej i huvudet och undrar vad som förändrats “en masse” från och med Juli 2021!!
För ett och ett kan ju knappast bli två????
Ja herregud.

Axolotl 7
Axolotl 7
Gäst
10 juli 2022 kl 16:45

Det som upploppen i Kanada, Siri Lanka och nu senast i Holland visar är att WEF inte har så lätt att genomföra sin The Great Reset.

Folk blir upprörda när deras levebröd, arbete, egendom och hem konfiskeras rakt av med vaga hänvisningar till “klimatet”.

Så hur stoppar man dessa protester?

Allt är noga planerat in i minsta detalj, så vaccinen är huvudmistänkt i det fallet.

Om folk är upptagna med att vara sjuka och dö, är det mindre chans att dom gör motstånd.

Eller om foliehattsteorierna stämmer, att vissa frekvenser av 5G gör dom vaccinerade akut sjuka, så är även det ett väldigt effektivt sätt att stoppa massupplopp.

Lars BergmanD
Lars Bergman
10 juli 2022 kl 12:48

Är det nån som är något sånär funtad som blir förvånad varför det ser ut så här runt om i världen? Är väl bara den ignoranta fårskocken som fortfarande lallar med Pk-eliten.