Färska risk-nytta-analyser visar att covidvaccinerna skadar mer än att de gör nytta

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 juni 2022
- NewsVoice redaktion
Genvacciner. Foto: Tumisu. Licens: Pixabay.com

ANALYS. “Covidinjektionsförespråkarna har varit tvungna att ta till all sorts förvirring för att dölja det faktum att injektionerna inte fungerar, och nu skrapar de verkligen ur tunnan med ursäkter”. Det skriver dr Joseph Mercola i en av sina senaste analyser “Is This the Worst Excuse for Vaccine Failure Yet?”.

Artikeln är ursprungligen publicerad den 26 maj 2022 på Mercola.com | Översättning: Torbjörn Sassersson med stöd av Google Translate | Dr Mercola tar ner alla sina artiklar efter 48 timmar (läs förklaring)

Artikeln i sammanfattning

 • Enligt ett nyligen genomfört modellexperiment kan “ökad kontakt mellan vaccinerade personer ge det felaktiga intrycket att Covid-19-vacciner inte fungerar”. Denna motivering är i bästa fall tveksam, med tanke på att de ovaccinerade ständigt anklagas för att inte ta covid på allvar och leva sina liv som vanligt, medan de vaccinerade generellt är mer rädda och tar myndigheternas råd till sig, vilket inkluderar att undvika stora sammankomster och nära en-mot-en-interaktioner utan att bära munskydd.
 • Många datakällor avslöjar att covidvaccinerade individer nu får Covid-19 i mycket högre takt än de som inte drabbas. Dödstalen, både för covid och andra orsaker, har också stigit i takt med antalet injektioner som administreras.
 • Enligt en analys av amerikansk data, från september 2021, när Delta var mest framträdande, hade 23 % av de som dog av covid fått en injektion. I januari och februari 2022, när Omicron började dominera, hoppade andelen upp till 42 %.
 • Många hävdar att Omicron var mer smittsam än Delta, därav det högre dödssiffran, men Omicron var också mycket lindrigare än Delta, och det finns ingen anledning till att de injicerade skulle dö i högre omfattning av en mindre dödlig variant än en mer dödlig, om inte injektionen gjorde infektionen värre.
 • En studie [preprint study] fann att vuxna deltagare i Modernas studie som fick en riktig injektion och som senare fick en genombrottsinfektion inte genererade antikroppar mot nukleokapsiden – en nyckelkomponent i viruset – lika ofta som de i placebogruppen. Deras anti-nukleokapsidrespons [anti-nucleocapsid response] var också lägre oavsett virusmängd. Som ett resultat av denna lägre antikroppsrespons kan de som fick injektionen vara mer benägna att få upprepade covidinfektioner.

Covidvaccinförespråkarna har varit tvungna att ta till all möjlig förvirring för att dölja det faktum att injektionerna inte fungerar, och nu skrapar de verkligen ur tunnan med ursäkter.

Enligt en nyligen publicerad Reuters-rapport ska: “ökad kontakt bland vaccinerade personer kan ge ett felaktigt intryck av att covid-19-vacciner inte fungerar.”

Den här irrationella förklaringen har använts som svar på studier som visar att individer som drabbats av Covid-19 blir smittade i högre takt än de oinjiceraqde, och det finns många sådana studier.

“Dessa studier kommer sannolikt att involvera statistiska fel, särskilt om de inte tog hänsyn till olika kontaktmönster mellan vaccinerade och ovaccinerade människor,” sa Korryn Bodner, en forskare inom modellering av infektionssjukdomar i Toronto, till Reuters. Bodner är den första författaren till en preprint-studie som publicerades på medRxiv i slutet av april 2022.

Är de injicerade mer oansvariga än de oinjicerade?

Korryn Bodners påstående är att de som fick vaccininjektioner kan vara mer benägna att vara mindre försiktiga och därför blanda sig med andra, och därmed bli infekterade oftare, medan de som inte injicerats kan vara mer försiktiga eftersom de vet att de är sårbara. Denna motivering är i bästa fall tveksam, med tanke på:

a) De ovaccinerade har ständigt anklagats för att inte ta covid på allvar och leva sina liv som vanligt.

b) De som har injicerats är i stort sett mycket mer änsliga. De tenderar att lyssna på myndigheterna och ta efter alla deras råd, vilket skulle inkludera att undvika stora sammankomster och nära en-mot-en-interaktioner utan att bära en munskydd.

Följande berättelse rapporterades av Anchorage Daily News:

“Arianne Bennett recalled her husband, Scott Bennett, saying, ‘But I’m vaxxed. But I’m vaxxed,’ from the Washington hospital bed where he struggled to fight off COVID-19 this winter … Bennett went to get his booster in early December after returning to Washington from a lodge he owned in the Poconos, where he and his wife hunkered down for fall.

Just a few days after his shot, Bennett began experiencing COVID-19 symptoms, meaning he was probably exposed before the extra dose of immunity could kick in. His wife suspects he was infected at a dinner where he and his server were unmasked at times …

‘He was absolutely shocked. He did not expect to be sick. He really thought he was safe,’ Arianne Bennett recalled. ‘And I’m like, ‘But baby, you’ve got to wear the mask all the time. All the time. Up over your nose.’”

Inom några dagar efter sin tredje vaccindos fick han ett allvarligt fall av covid. Ändå skyller de det på hypotetisk exponering för en till synes hälsosam servitör. Den här typen av irrationella resonemang är utbredda bland de som fick injektionerna och som fortsätter att komma tillbaka för fler eftersom de utgör en del av de 30 % av befolkningen som har blivit helt hjärntvättade.

För att upprepa vad jag har förklarat sedan 2020, är ​​asymtomatisk spridning sannolikt så sällsynt att den är obefintlig. Asymtomatisk spridning var en lögn som vidmakthölls för att driva upp rädsla och stödja uppåtgående fallfrekvenser som egentligen inte existerade.

Det är en grundläggande kunskap inom virologi att du inte kan överföra ett virus om du inte har en “het” infektion, och om du har en aktiv, överförbar infektion har du symptom. Symtomen är ett tecken på att din kropps försvar sätter igång för att bli av med det levande viruset.

Inga symptom, ingen överföring. Så om inte servitören mått illa och gått till jobbet ändå, var den enklaste förklaringen till Bennetts bortgång själva injektionen. Och om servitören var sjuk tyder det faktum att Bennett blev så sjuk på att sprutan är ineffektiv, även vid två doser.

Pro-pharma shills (läkemedelsindustriförespråkare eller säljare) vill att du ska tro att det finns så många förvirrande variabler, att vi omöjligen kan dra några slutsatser från data som visar att injektionerna inte fungerar, men om man tittar på data från ett brett spektrum av källor visar alla samma alarmerande trender.

Vilken “förvirrande faktor” kan möjligen förklara att ALLA har misstolkats?

En obevisad hypotes

Reuters noterar att Bodners simuleringar: “inte bevisar att denna typ av fördomar påverkar studier av vaccinets effektivitet kontra Omicron-varianten”. Vad det visar, enligt Bodner, är att: “även om vacciner fungerar kan en ökad kontakt mellan vaccinerade leda till att vaccinet inte verkar fungera”.

Detta är med andra ord en hypotes som ännu inte har bevisats. Hennes modellering tyder på att det KAN få injektionerna att verka ineffektiva OM de som fick injektionerna faktiskt beter sig väldigt annorlunda än de som inte har injicerats.

Men återigen, det är högst osannolikt att de ovaccinerade undviker exponering genom att undvika nära kontakter och folkmassor i högre grad än de som fick injektionerna. Det är [dock] mycket mer rimligt att misstänka att injektionerna inte fungerar.

Som en sidoanteckning finansierades Bodners studie av Canada COVID-19 Immunity Task Force. Denna arbetsgrupp är inhyst vid McGill University i Montreal, Kanada, och McGill University är en långsiktig mottagare av anslag från Bill & Melinda Gates Stiftelse.

Vad säger uppgifterna om covidvaccineffektiviteten?

Baserat på data från hela världen verkar det tydligt att injektionerna för genöverföring av covid inte fungerar. Faktum är att de har motsatt effekt av vad du kan förvänta dig av ett riktigt vaccin. Enligt en Washington Post-analys av statliga och federala uppgifter, i september 2021, när Delta var mest framträdande, hade 23 % av de som dog av covid i USA fått injektionen.

I januari och februari 2022, när Omicron började dominera, hoppade andelen till 42 %. I december 2021 och januari 2022 hade knappt hälften av alla covid-patienter på intensivvården vid Kaiser Permanentes sjukhussystem i norra Kalifornien också fått en eller flera sprutor.

Många hävdar att Omicron var mer smittsam än Delta, därav det högre dödssiffran, men Omicron var också mycket lindrigare än Delta, så varför skulle de injicerade dö i högre omfattning av en mindre dödlig variant än en mer dödlig?

Ett försök till en förklaring är att dödsfallen nu främst inträffar bland äldre. Nästan två tredjedelar av dem som dog av Covid-19 under Omicron-vågen var 75 år och äldre. Under deltavågen stod 75-åringar och äldre för bara en tredjedel av dödsfallen.

Men så var fallet från början, och det svarar fortfarande inte på frågan: Varför skulle gamla människor vara mer benägna att dö av ett mildare virus än ett allvarligare virus? För att svara på den frågan återgår injektionspådrivarna till argumentet om avtagande styrka. Två tredjedelar av de som dog i januari-februari 2022 fick ingen booster-injektion.

Anchorage Daily News:

“Experts say the rising number of vaccinated people dying should not cause panic in those who got shots, the vast majority of whom will survive infections. Instead, they say, these deaths serve as a reminder that vaccines are not foolproof and that those in high-risk groups should consider getting boosted and taking extra precautions during surges.”

Så vaccinerna fungerar med andra ord bara i en handfull månader, och sedan måste du ta en till, och en till, och en till. Enligt U.S. Centers for Disease Control and Prevention försvinner de två första doserna efter fem månader, vilket kräver en tredje dos, och den tredje dosen försvinner på bara fyra månader, då du ska få dos nummer fyra.

Israeliska data visar effektiviteten av injektion nummer fyra för att förhindra allvarliga sjukdomsminskningar med 56 % på bara sju veckor. Så det verkar som om skyddet du får från injektionerna blir kortare för varje dos. Samtidigt visar data att injektionerna kan göra dig allt mer mottaglig för alla typer av infektioner och sjukdomar, genom en mängd olika mekanismer.

Moderna prövningsdata visar att det är sannolikt att upprepade infektioner kommer

Bland data finns en preprint-studie publicerad på medRxiv den 19:e april 2022, som fann att vuxna deltagare i Modernas covidvaccinstudie som fick den riktiga injektionen, och som senare fick en genombrottsinfektion, inte genererade antikroppar mot nukleokapsiden – en nyckelkomponent i virus — lika ofta som de i placeboarmen.

Märkligt nog producerade placebomottagare anti-nukleokapsidantikroppar dubbelt så ofta som de som fick Moderna-sprutan, och deras anti-nukleokapsidrespons var större oavsett virusmängd. Som ett resultat av detta minskade antikroppsrespons kan de som fick injektionen vara mer benägna att få upprepade covidinfektioner.

The Defender rapporterar:

“[T]he authors found that using the presence of anti-nucleocapsid (anti-N) antibodies to determine whether a person was exposed to SARS-CoV-2 will miss some infections. Thus, the sensitivity of this kind of test, when applied to vaccinated individuals, is not ideal.

However, there are more important implications19,20 of these findings … Specifically, the study implies that the reduced ability of a vaccinated individual to produce antibodies to other portions of the virus may lead to a greater risk of future infections in the vaccinated compared to the unvaccinated.

It is important to note that this is not just another argument for the superiority of natural immunity. Rather, this is evidence suggesting that even after a vaccinated person has a breakthrough infection, that individual still does not acquire the same level of protection against subsequent exposures that an unvaccinated person acquires.

This is a troubling finding, and something investigators conducting the Moderna vaccine trial likely knew in 2020.”

Data från Storbritannien bekräftar resultat

Dessa fynd bekräftas av data från U.K. Health Security Agency. Den publicerar veckovis vaccinövervakningsdata om Covid-19, inklusive anti-nukleokapsid-antikroppsnivåer. Rapporten för vecka 13, utfärdad den 31 mars 2022, visar att covidsmittade individer med genombrottsinfektioner har lägre nivåer av dessa antikroppar – ett fynd som de tillskrev den skyddande fördelen med skottet:

“These lower anti N responses in individuals with breakthrough infections (post-vaccination) compared to primary infections likely reflect the shorter and milder infections in these patients.”

Men denna tolkning är sannolikt felaktig, eftersom en mindre allvarlig infektion är förknippad med lägre virusmängd, och som studien ovan visade, har de “vaccinerade” lägre anti-nukleokapsid-antikroppsnivåer än de ovaccinerade vid alla virusbelastningsnivåer, men särskilt vid den lägsta virusmängden, som noterat av The Defender:

“This is one of the most significant findings of the study because it overturns the heretofore unchallenged idea that decreased seroconversion in the vaccinated is due to less severe infection in this population — which is a benefit provided by the vaccine.

However, this new study shows that even at low viral loads, the unvaccinated are more likely to seroconvert than those who are vaccinated. In fact, the difference in seroconversion rates is the greatest at the lowest viral loads. The decrease in conversion rates is not a result of a benefit from the vaccine. It is a consequence of it.”

De som fått en booster-injektion har nu tre till fyra gånger högre risk att utveckla Covid-19

The Defender granskar också andra uppgifter från Storbritannien som visar att antalet fall av covid är tre till fyra gånger högre bland dem som har fått en booster-spruta, jämfört med de ovaccinerade. Detta gäller för alla åldersgrupper med undantag för barn under 18 år:

“What could explain such a large increase in infection rates among the boosted? Interestingly, the authors … warn that the unvaccinated may have contracted COVID-19 prior to the observation period — in other words, they may have acquired natural immunity previously, giving them added protection …

But their own data tells the opposite story. The boosted are more likely to contract the disease — by a factor of 3 to 4. How do we know whether the larger infection rates in the boosted are due to more robust immunity in the unvaccinated because of prior infection or due to an immune deficiency in the boosted?

The question can be definitively answered by examining the trend of infection rates [using] … the equivalent table from two months earlier. There is still a greater infection rate among the boosted, but it is only two to three times higher. If the authors’ hypothesis was correct, the more recent data should have shown less of a difference, not more.

If anything, their data support the finding that the decreased seroconversion rates in the vaccinated may be causing a greater risk of repeated infections.”

Walgreens data

Data från apotekskedjan Walgreens i USA avslöjar också samma trend – covidvaccinerade individer testar positivt för covid i högre frekvenser än de som inte har injicerats, och de som fått sitt senaste injektion för fem månader eller längre har den högsta risken.

Som du kan se i skärmdumpen från Walgreens Covid-19-spårare nedan:

 • Under veckan 9 till 15 maj 2022, fick 21,4 % av ovaccinerade individer som testades för Covid-19 ett positivt resultat.
 • Av de som hade fått en covidspruta var det positiva resultatet 26,3 %.
 • Av de som fått två doser för fem månader eller mer testade 31,3 % positivt, och
 • av de som fått en tredje dos för fem månader eller mer var det positiva resultatet 32,7 %.

Så efter den första booster-sprutan (den tredje dosen) löper människor störst risk att testa positivt för covid.

 

Animationen finns på Twitter.com

Fler injektioner ger fler dödsfall i Covid-19

Det kanske mest oroande av allt är uppgifterna som visar att covidvaccinerna ökar dödligheten, både av covid och andra orsaker. Ovan är en animerad illustration hämtad från Our World In Data, som först visar vaccinationsfrekvensen i Sydamerika, Nordamerika, Europa och Afrika, från mitten av december 2020 till och med den tredje veckan i april 2022, följt av de kumulativa bekräftade coviddödsfallen per miljon i dessa länder i samma tidsram.

Afrika har genomgående haft en konsekvent låg vaccinationsfrekvens, medan Nordamerika, Europa och Sydamerika alla har haft snabbt stigande vaccinationsfrekvenser.

Afrika har också haft en konsekvent låg dödlighet i covid, även om en liten ökning började runt september 2021. Ändå är det inte i närheten av coviddödligheten i Nordamerika, Sydamerika och Europa, som alla såg dramatiska ökningar.

Animationen finns på Twitter.com

Här ovan är en annan animation också hämtad från Our World In Data, som först visar den överskjutande dödligheten i USA (det kumulativa antalet dödsfall av alla orsaker jämfört med prognoser baserade på tidigare år), mellan 26 januari 2020 och 30 januari, 2022, följt av en illustration av tandemökningen av administrerade vaccindoser och överdödligheten.

Den visar tydligt att i takt med att vaccinationsfrekvensen steg, ökade också överdödligheten.

Risk-nyttaanalyser

Vi har också fördelen av mer än en risk-nytta-analys, och alla visar att covidvacciner, med mycket få undantag, gör mer skada än nytta. En risk-nytta-analys av Stephanie Seneff, Ph.D., och den oberoende forskaren Kathy Dopp, publicerad i mitten av februari 2022.

Studien visar att covidvaccination ger en högre dödlighet än sjukdomen Covid-19 för alla under 80 år.

En annan analys baserad på data i vaccinationsbiverkningsrapporteringssystemet (VAERS) i USA, har slutsatsen att hos personer under 18 år ökar vaccinerna risken för dödsfall i covid, och det finns ingen punkt då vaccinerna kan förhindra ens ett enstaka dödsfall av Covid-19, oavsett hur många som är vaccinerade.

Om du är under 18 år har du 51 gånger större risk att dö av covidvaccinerna än att du dör av Covid-19, om du inte är vaccinerad.

Om du är under 18 år har du alltså chockerande 51 gånger större sannolikhet att dö av vaccinerna än att du dör av Covid-19 om du inte vaccinerar dig.

I åldersintervallet 18 till 29 år kommer covidvaccinerna att döda 16 personer för varje person som det räddar från en död av Covid-19.

I åldersintervallet 30 till 39 år är det förväntade antalet vaccindödade personer 15 för att förhindra ett enda dödsfall i Covid 19.

Endast när du komma in i kategorierna 60 år och äldre, jämnas riskerna ut mellan injicerade och covid-19-infektion.

En tredje risk-nytta-analys av forskare i Tyskland och Nederländerna publicerades i juni 2021 i tidskriften Vaccines. Tidningen orsakade ett sådant uppståndelse att en del av redaktionen avgick i protest. Tidskriften drog tillbaka artikeln, men efter en grundlig omprövning, återpublicerades den i augusti 2021-numret av Science, Public Health Policy and the Law.

Forskarna drog slutsatsen att “när vi vaccinerar 100 000 personer kan vi rädda fem liv, men riskera två till fyra dödsfall”.

En fjärde, fortfarande preliminär, analys – baserad på mer än 1700 dödsrapporter insamlade av Steve Kirsch – visar att injektionerna gör mer skada än nytta hos personer under 60 år.

Steve Kirsch skriver:

”Figur 1 nedan är en analys av enkätdata som jag samlat in. Analysen visar att vaccinerna är skadliga för de under 60. De röda prickarna högre än felfältet betyder att fler vaccinerade personer observerats döda än förväntat baserat på populationen av vaccinerade till alla människor.

Med andra ord, om vi vaccinerade 60 % av människorna (mitt i den grå stapeln) och 70 % (röd prick) av dödsfallen vaccinerade, har vi ett allvarligt problem.

Försiktighetsprincipen för medicin föreslår att om du är under 60 år och funderar på att ta ett vaccin, bör du inte göra det. Dessa preliminära resultat är båda statistiskt signifikanta…

Slutsatsen är mycket tydlig: ingen under 60 år bör få vaccinet eftersom det inte finns några bevis på en fördel. Faktum är att om du är mellan 40-60 är det uppenbart att vaccination gör det mer sannolikt att du kommer att dö, inte mindre sannolikt.”

Figur 1. Röd prick under felfältet = vaccineringen fungerar. Röd prick ovanför felfältet = vaccinering orsakar sannolikt skada. Röd prick inuti felfältet = Otillräckligt bevis för att motivera ett nytt, oprövat vaccin.

Slutsats: Vaccin bör inte övervägas om det inte finns en tydlig fördel. 60 år och äldre verkar motivera användningen baserat på de uppgifter vi har hittills.

Begränsningar: vi väntar på att andra ska bekräfta/utmana analysen. Se text för mer info.

Även om vissa analyser ger en sämre bild än andra, är det sammantaget uppenbart att det inte verkar finnas några långsiktiga fördelar med covidvaccinerna. Vi hamnar konsekvent i en situation med högre kostnader (risker) än vad som kan anses vara rimligt.

Den läkemedelsvänliga (vaccinförespråkande) sidan kommer sannolikt att fortsätta att smutskasta med diverse ursäkter mot dessa uppgifter, men någon gång kommer sanningen att vara så tydlig att även blinda kommer att se den. Fram till den dagen, fortsätt att informera dig själv och dela vad du hittar.

Artikeln är ursprungligen publicerad den 26 maj 2022 på Mercola.com | Översättning: Torbjörn Sassersson med stöd av Google Translate | Dr Mercola tar ner alla sina artiklar efter 48 timmar (läs förklaring)

Källor och referenser

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • 9 in 10 COVID Deaths Are in Vaccinated People: Report

  A report released by the UK government has confirmed that 9 out of every 10 deaths related to COVID-19 are found in those who are fully vaccinated. Although the virus variant is the same and the UK approved only one different vaccine (AstraZeneca) from the United States, the data in the U.S. are different. This may be due in large part to the CDC definition used to identify who is “vaccinated.”

  https://www.theepochtimes.com/9-in-10-covid-deaths-are-in-vaccinated-people-report_4339503.html

 • Hämtat från Kalle Hellbergs hemsida:

  “Dessa 6 långfilmer är de utan tvekan värsta (bästa) jag har sett när det gäller sammanställning av vad som hänt med vårt en gång så fina Sverige! Det är lätt att bli med tårar redan efter att ha sett film nummer 1, som på ett bryskt sätt visar orsak och verkan av en totalt vansinnig politik, vad fan håller man på med, vem i helvete vill så förstöra vårt land?”

  https://www.maxicom.se/31-maj-22.html

 • 9 in 10 COVID Deaths Are in Vaccinated People: Report

  A report released by the UK government has confirmed that 9 out of every 10 deaths related to COVID-19 are found in those who are fully vaccinated. Although the virus variant is the same and the UK approved only one different vaccine (AstraZeneca) from the United States, the data in the U.S. are different. This may be due in large part to the CDC definition used to identify who is “vaccinated.”

  https://www.theepochtimes.com/9-in-10-covid-deaths-are-in-vaccinated-people-report_4339503.html

 • Hämtat från Kalle Hellbergs hemsida:

  “Dessa 6 långfilmer är de utan tvekan värsta (bästa) jag har sett när det gäller sammanställning av vad som hänt med vårt en gång så fina Sverige! Det är lätt att bli med tårar redan efter att ha sett film nummer 1, som på ett bryskt sätt visar orsak och verkan av en totalt vansinnig politik, vad fan håller man på med, vem i helvete vill så förstöra vårt land?”

  https://www.maxicom.se/31-maj-22.html

 • Undra om det blir någon rättvisa. Att alla som rekommenderat folk att vaccinera sig under pandemin bestraffas då det strider mot all vetenskap och beprövad erfarenhet. När blir de personer som stoppade Ivermectin och Hydroxychloroquine bestraffas?

 • What a steaming pile of horse sh*t.
  Skydd mot vad?!?
  Det finns precis NOLL bevis på att detta “virus” existerar.
  Varenda symptom som folk beskriver är olika influensa symptom.
  Varje positiv diagons som ges är av korrupta/rädda “läkare”.
  Varje test som görs bygger på falsk data,framtagen av en PCR- test som inte är designad att identiferar det dem påstår att den har identifierat.
  Vad säger man till vuxna människor som tror på allt som kommer ifrån sina kära TV apparater.
  “men vaddö,dem sääa joo det på tv?,skölle dem ljoooga eller??”
  F*ck Off.

 • Covid vazzinet ska bli bromsmedicin, precis som blodtryckssänkande,kolestrolsänkande, blodförtunnande, insulin….Det är där dollars finns.
  Har svårt att förstå hur det finns folk som tror att injicera kemikalier (som för det mesta har dödskalle märkning) direkt i blodomloppet ska vara hälsosamt.

 • Undra om det blir någon rättvisa. Att alla som rekommenderat folk att vaccinera sig under pandemin bestraffas då det strider mot all vetenskap och beprövad erfarenhet. När blir de personer som stoppade Ivermectin och Hydroxychloroquine bestraffas?

 • What a steaming pile of horse sh*t.
  Skydd mot vad?!?
  Det finns precis NOLL bevis på att detta “virus” existerar.
  Varenda symptom som folk beskriver är olika influensa symptom.
  Varje positiv diagons som ges är av korrupta/rädda “läkare”.
  Varje test som görs bygger på falsk data,framtagen av en PCR- test som inte är designad att identiferar det dem påstår att den har identifierat.
  Vad säger man till vuxna människor som tror på allt som kommer ifrån sina kära TV apparater.
  “men vaddö,dem sääa joo det på tv?,skölle dem ljoooga eller??”
  F*ck Off.

 • Covid vazzinet ska bli bromsmedicin, precis som blodtryckssänkande,kolestrolsänkande, blodförtunnande, insulin….Det är där dollars finns.
  Har svårt att förstå hur det finns folk som tror att injicera kemikalier (som för det mesta har dödskalle märkning) direkt i blodomloppet ska vara hälsosamt.

 • Artikeln diskuterar främst nytta kontra skadlighet för va@@inen beträffande skyddsnivå. Lägg till konsekvenserna för biverkningarna, som vi bara sett början på, så är katastrofen ett faktum. Den största skandalen i världshistorien är fullt pågående och beivrad av Big Pharma, politiker, sjukvård och myndigheter! Plus dess hjärntvättade svans av vanligt folk som ilsket försvarar den destruktiva agendan. Gott folk, vi delar i något som går till historien som ett av de mörkaste kapitlen i mänskligheten utveckling!

  • Ja, tack alla som hjälper oss att förstå. Det som händer är så groteskt, men man kan ändå inte prata om det med folk. Det är som en religion, en sekt. Man står bredvid och kan inte få, mer än ett ytterst fåtal, att ta till sig någon annan information. Fast nog alla vet, att det inte är någon galen konspiration, att läkemedelsbolag vill tjäna pengar. Man når inte fram fast man bara tar upp det enklaste om proteinet som ger inflammationer, ingenting om eugeniks och annat, nästan ingen vill höra om detta, inte heller sådana som brukar vara ganska jordnära och emot för mycket mediciner och besprutning av grödor. Speciellt genmodifiering, brukar folk ha synpunkter om.
   Sådan egendomlig känsla, så man vill in och läsa artiklar, mest för att kontrollera att känslan man har, är korrekt.

 • Känns jävligt bra att ha sitt immunförsvar helt intakt, dvs jag har inte tagit några giftsprutor!!!

 • Artikeln diskuterar främst nytta kontra skadlighet för va@@inen beträffande skyddsnivå. Lägg till konsekvenserna för biverkningarna, som vi bara sett början på, så är katastrofen ett faktum. Den största skandalen i världshistorien är fullt pågående och beivrad av Big Pharma, politiker, sjukvård och myndigheter! Plus dess hjärntvättade svans av vanligt folk som ilsket försvarar den destruktiva agendan. Gott folk, vi delar i något som går till historien som ett av de mörkaste kapitlen i mänskligheten utveckling!

  • Ja, tack alla som hjälper oss att förstå. Det som händer är så groteskt, men man kan ändå inte prata om det med folk. Det är som en religion, en sekt. Man står bredvid och kan inte få, mer än ett ytterst fåtal, att ta till sig någon annan information. Fast nog alla vet, att det inte är någon galen konspiration, att läkemedelsbolag vill tjäna pengar. Man når inte fram fast man bara tar upp det enklaste om proteinet som ger inflammationer, ingenting om eugeniks och annat, nästan ingen vill höra om detta, inte heller sådana som brukar vara ganska jordnära och emot för mycket mediciner och besprutning av grödor. Speciellt genmodifiering, brukar folk ha synpunkter om.
   Sådan egendomlig känsla, så man vill in och läsa artiklar, mest för att kontrollera att känslan man har, är korrekt.

 • Känns jävligt bra att ha sitt immunförsvar helt intakt, dvs jag har inte tagit några giftsprutor!!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *