Bästa bettingsidorna i Sverige

publicerad 19 augusti 2022
- Underhållning @NewsVoice
Bästa bettingsidorna i Sverige. Foto Noah Silliman Licens: Unsplash
Bästa bettingsidorna i Sverige. Foto Noah Silliman Licens: Unsplash
Bästa bettingsidorna i Sverige. Foto Noah Silliman Licens: Unsplash

UNDERHÅLLNING. Bettingsidorna och spelandet online växer för varje år i Sverige. Sverige har ca 10 miljoner invånare. Tack vare att den svenska staten har monopol på allt spelande i Sverige så finns det inte svenska spelbolag.

Det statliga bolaget Svenska Spel har alla licenser för spel i Sverige.
Det går att använda sig av internationella spelsidor för att lägga sina spel. Svenska myndigheter försöker så gott de kan skydda monopolet som Svenska Spel har, myndigheterna har dock inte infört några reprimander mot de som spelar på utländska bettingsidorna.

Du kan med andra ord välja vilken bettingsajt som du vill för att få de bästa oddsen!
I denna artikel kommer vi att gå igenom vad man ska tänka på när man väljer en online betting sida och vart man hittar dem.

Hur hittar man bettingsidorna?

Det finns idag många bra bettingsajter på nätet men de med bäst bonusar och andra erbjudande hittar du på sportsbettingsidor.com. Här hittar du Sveriges bästa bettingsidor.
Du kan läsa en recension om sidan, du kan se om vilka enheter som går att använda på sidorna och vad du får för bonusar.

Spela online

De bettingsajterna som verkar i Sverige gör alltid det där lilla extra så att spelarna kan känna sig riktigt bekväma när de spelar. Sajterna är väldigt lätta att navigera, de kan även användas på andra enheter än bara dator, så som mobiltelefoner och surfplattor. Spelare som registrerar sig första gången på en sida kan få olika typer av välkomstbonusar, kampanjer och andra erbjudande.

Det finns nyttig information på sajternas FAQ sidor när det kommer till välkomstbonusar och liknande.

Det går att spela på allt från fotboll till e-sport på bettingsidorna. De populäraste sporterna placeras oftast högt upp i listorna, som t ex fotboll och ishockey.
Den potentiella vinst räknas ut när du väljer hur mycket som du ska satsa.

Detta är allt du behöver göra för att komma igång:
1. Välj den bettingsajten som du vill spela på.
2. Skapa konto.
3. Logga in.
4. Lägg ditt spel.

Välj rätt bettingsajt

Här är några saker som du kan tänka på när det kommer till val av bettingsajt.

• Om du vill ha så bra spelupplevelse som möjligt så kan du se om bettingsajten har likartade funktioner som de främsta bettingbolagen i Storbritannien, som att sidan har kundservice 24 timmar om dygnet, dataskydd, bedrägeriskydd och bra allmän säkerhet.

• Så att du slipper betala växelavgift så ska sidan ha euro/svenska kronor eller pund. I stort sett alla svenska spelsajter godtar euro och den svenska kronan som betalningsalternativ. Detta kan vara en viktig parameter att överväga, så du slipper betala valutakursavgift när du sätter in pengar på ditt konto.

• En annan viktig sak är att titta på vilken sida som har bäst odds. Genom att man är väl påläst när det kommer till oddsen kan göra en väldigt stor skillnad på hur stor din vinst blir. Ibland kan oddsen skilja lite beroende på val av spelsajt, så att jämföra sidorna då och då är ingen dum ide.

• Titta efter den bettingsajten som erbjuder bäst bonusar och olika kampanjer. Merparten av spelsidorna i Sverige har Välkomstbonusar eller andra former av gratis spel.

Bonusar och kampanjer på bettingsidorna

Det finns olika bonusar och kampanjer på bettingsidorna som du kan använda dig av, det är ett perfekt sätt till att skaffa mer pengar till ditt konto.

Du bör vara insatt på hur dessa fungerar. Det är inte alltid att de största är bäst.
Det finns alltid krav som ska uppfyllas, och det kan variera ganska mycket från sida till sida.

Här kan du läsa om lite olika bonusar:

• Välkomstbonus: I de flesta fallen ger bettingsajter nya kunder som registrerar sig en bonus. Detta kallas för en välkomstbonus. Konkurrensen mellan bettingsidorna är väldigt stor. En bra välkomstbonus kan mycket väl locka nya spelare till en sida.
I korta drag så är välkomstbonus en bonus som du får när du registrerar dig för första gången på en bettingsajt.

• Riskfri bonus: Om du satsar på ett spel och förlorar, så får du tillbaka hela beloppet som du spelade för till ditt konto i form av krediter.

• Insättningsbonus: Precis så som välkomstbonus så får du bonus på din första insättning. Dessa bonusar brukar vara höga, mellan 100% – 500% på den första insättningen som du gör. Det går dock inte att få både en välkomstbonus och en insättningsbonus på sin första insättning.

• Reloadbonus: Detta är en bonus som du får på din nästa insättning. Om man jämför denna med insättningsbonusar som ger dig 100% bonus på den första insättningen som du gör, så ges denna bonus t ex på din tredje insättning. Det är vanligt att dessa bonusar ligger mellan 10% upp till 50% på den summan som du sätter in.

• Gratisspel: Detta är en bonus som du får utöver din första insättning. Dessa pengar som du får går oftast bara användas på utvalda spel. Detta kan till exempel vara att bettingsajten vill att du spelar på ett lag som har 13,00 i odds eller till och med mer.

Betalningsmetoder

Det finns många olika alternativ när det kommer till både in och utsättning på bettingsidorna. I Sverige är de vanligaste betalningsmetoderna som används kreditkort. E-plånböcker är också relativt vanligt, så som Skrill, Neteller och PAyPal.

Extern skribent

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *