En dokumentärfilm om det nya partiet MoD

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 augusti 2022
- NewsVoice redaktion
Film o Partiet MoD, en trailer

NOTERAT. “En kväll på fotbollsplanen i Skarpnäck i juli träffas Andreas Sidkvist och Binjam Zemui av en slump. Andreas är partiledare för nystartade Partiet MoD, Binjam är filmare och går igång när han får höra om Andreas story och partiets resa.”

Det är här en trailer för den dokumentärfilm om MoD och Andreas som nu spelas in.

 


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
    • MOD verkar bestå av trevliga människor och de samtal som kom fram från trailern är rätt typiska för samtal jag och likasinnade för. Se nu till att valsamverkan tar fart, annars kommer inget parti in i riksdagen.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *