Dr Simone Gold vid gott mod i fängelset – Fängslades för medicinsk trots

Publicerad

Författare

Ämne

VÄRLDEN. Aktivisten för medicinsk frihet dr Simone Gold fick en böter på 95.000 dollar och fängslades i 60 dagar för att hon befann sig i Capitol-byggnaden under kravallerna den 6 januari 2021. Hon berättar om farorna på fängelset, men är vid gott mod. Gold är en stark kritiker av covidvaccinerna.

Text: Simone Gold, MD, grundare av America’s Frontline Doctors (AFLDS)

När jag fortsätter mitt fängelsestraff, ville jag nå ut för att säga “tack” för tusentals brev, böner och vänliga ord från er alla.

Som en uppdatering har de fortsatt mönstret att godtyckligt placera mig fram och tillbaka  i “karantänisolering” utan förvarning eller förklaring. Jag är mer rädd för min säkerhet än någonsin och har sett hemska saker hända här mellan fångar.

Läs mer: Dr Simone Gold kastas i fängelse efter år av myndighetstrakasserier

Dr Gold levererar sitt tal inne i Capitol-byggnaden.
Dr Gold levererar sitt tal inne i Capitol-byggnaden.

Men tack vare din kärlek och ditt stöd är mitt humör högre än någonsin! Jag pratar med personalen på America’s Frontline Doctors så ofta som möjligt och fortsätter uppdraget att kämpa för medicinsk frihet, konstitutionella friheter och amerikanska principer.

AFLDS och jag lovar att med vårt juridiska team fortsätta rapportera fakta som bekämpar den tyranniska Biden-administrationen. Vi stoppar ingenting för att hjälpa dig att fatta de mest välgrundade medicinska besluten för att hålla din familj frisk och säker.

Text: Simone Gold, MD, grundare av America’s Frontline Doctors  | Källa: Standing Strong from Prison, mail-utskick

Läs mer om Simone Gold i NewsVoiceMer läsning

Misstänkt kinesisk övervakningsballong

Pentagon oroat av mycket stor oidentifierad ballong över USA – Kina misstänkt

0
En enorm ballong för underrättelseinhämtning, som med största sannolikhet har skickats upp av Folkrepubliken Kina, svävar för närvarande mystiskt över USA, meddelade försvarsdepartementet på...
Torbjörn Sassersson, 2019. Selfie

Linkedin stängde NewsVoice men Riksdagen och Journalistförbundet beviljar presskort

0
REDAKTÖREN. Publicister som inte är en del av den rådande statsstödda public service-aktivismen har tuffa tider. NewsVoice har aldrig haft en så dålig ekonomi...
Temabild: forskning på biovapen. Foto: Seventyfourimages. Licens: Elements.envato.com

Uppgifter om biovapenlab i Ukraina blir viral efter att Twitter återställer visselblåsarkonto

0
UKRAINAKRIGET. Rysslands försvarsministerium säger att de har erhållit tusentals dokument som bekräftar Washingtons satsningar för att utveckla biovapen i Ukraina. Det bekräftar många andra...
Sergey Lavrov, utrikesminister i Ryssland. Foto: en.kremlin.ru

Diana Magnay from Sky News is Lectured by Foreign Minister Sergey Lavrov on International...

4
WORLD. Diana Magnay, a reporter from British Sky News, challenged foreign minister Sergey Lavrov during a press conference in January 2023. The reporter asked...
Alex Thomson. Foto: UK Column

UK Column uppmärksammar NewsVoice-artikel om en uppstyckning av Ryssland

5
KRIG. Alex Thomson tidigare anställd på GCHQ, som är Englands motsvarighet till svenska FRA, kommenterar på UK Column NewsVoice-artikeln om en uppstyckning av Ryssland...
Greg Reese. Pressfoto: Reesereport.com

Greg Reese kommenterar den globala cyberattacken som kan “hjälpa” världen att starta om

8
VÄRLDEN. Greg Reese är en amerikansk medborgarjournalist som fått stor uppmärksamhet i USA för sina korta och kärnfulla videor som kommenterar världshändelser. I denna...
Äldre patient på sjukhus. Foto: Shutterstock.com

Hur många fler av oss måste dö i statens sjukvårdsslukhål?

20
OPINION. I dag förfogar sjukvård och social omsorg redan över cirka 500 miljarder kronor.  Vad är det då för fel när vårdköerna ökar exponentiellt?...
Tesla Model Y. Foto: Tesla.com

Studie: Energikostnaderna för elfordon högre än för gasdrivna bilar

1
EKONOMI. Enligt en analys är bränslekostnaden för elbilar i USA högre än för gasdrivna bilar för första gången på 18 månader. Lyxiga elfordon har...
Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson red.http://www.sasser.net/
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.

8 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

8 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
31 augusti 2022 kl 23:41

Det är en väldigt vacker tjej. Jo, of topic. Men hon är modig och det är viktigare såklart, men tjusig likväl

marianne
marianne
Gäst
31 augusti 2022 kl 22:45

Detta är intressant som Poornima Wagh säger. Vaccinen innehåller inget biologiskt materiel. Bara kemiska och metalliska skadliga nano partiklar. Samma innehåll i alla olika “vacciner”, med olika mängd av varje, i de olika batcherna. Mycket faller på plats:
https://odysee.com/@hipsterious:3/The-Jab—It's-Poison-And-Will-Kill-You:9?lid=queue

Hujedamig som barn han va
Hujedamig som barn han va
Gäst
31 augusti 2022 kl 21:51

Jag tror tyvärr inte att denna kvinna kommer att överleva sin statligt betalda all inclusive semester.
She’s either getting shanked by another inmate or she will die of Covid while being incarcerated.The fingers of the darkness has a very long reach at this time we are living in right now, sadly.

marianne
marianne
Gäst
30 augusti 2022 kl 20:28

Detta är otäckt riktigt, när det går så långt som till fängelse.
Kan inte förstå hur de lyckas hålla en befolkning som USA:s som gisslan, med sin dårskap, alla fall i vissa städer. Här har de i vart fall inte tvingat på barnen munskydd och inte så mycket vaccin, som där. Verkar vara ett riktigt hat, dessa ur demokratiska partiets politiker, känner för folket i landet.

Lasse Malmgren
30 augusti 2022 kl 18:35

Ändå finns det de som tro att Västvärlden står upp för demokrati, när man fängslar läkare som avslöjar att det finns väl fungerande mediciner mot Covid19, när man fängslar och bryter ner Assange, när Snowden fått fly till Moskva av alla ställen. Verkligen en absurd värld!
Med anledningen av undanhållande av fungerande mediciner och omfattande propaganda för vacciner, kan man fråga sig varför Lena Hallengren som enda representant för den svenska regeringen blev inbjuden till Bilderberggruppens möte i Washington DC för några månader sedan. Var det för väl förrättat värv eller var det för kommande tjänster??!

Harald Lilja
Harald Lilja
Gäst
Reply to  Lasse Malmgren
31 augusti 2022 kl 08:57

Inte nog med att de i den högsta beslutsfattningen saknar utbildning i de extremt komplicerade och kunskapskrävande områden de ansvarar för. Svenska folket kan dessutom inte veta var de har sina lojaliteter. Vi lever i en mycket otäck och farlig tid!