Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Dr Simone Gold vid gott mod i fängelset – Fängslades för medicinsk trots

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 30 augusti 2022
- Torbjörn Sassersson
Dr Simone Gold. Pressfoto: americasfrontlinedoctors.org

VÄRLDEN. Aktivisten för medicinsk frihet dr Simone Gold fick en böter på 95.000 dollar och fängslades i 60 dagar för att hon befann sig i Capitol-byggnaden under kravallerna den 6 januari 2021. Hon berättar om farorna på fängelset, men är vid gott mod. Gold är en stark kritiker av covidvaccinerna.

Text: Simone Gold, MD, grundare av America’s Frontline Doctors (AFLDS)

När jag fortsätter mitt fängelsestraff, ville jag nå ut för att säga “tack” för tusentals brev, böner och vänliga ord från er alla.

Som en uppdatering har de fortsatt mönstret att godtyckligt placera mig fram och tillbaka  i “karantänisolering” utan förvarning eller förklaring. Jag är mer rädd för min säkerhet än någonsin och har sett hemska saker hända här mellan fångar.

Läs mer: Dr Simone Gold kastas i fängelse efter år av myndighetstrakasserier

Dr Gold levererar sitt tal inne i Capitol-byggnaden.
Dr Gold levererar sitt tal inne i Capitol-byggnaden.

Men tack vare din kärlek och ditt stöd är mitt humör högre än någonsin! Jag pratar med personalen på America’s Frontline Doctors så ofta som möjligt och fortsätter uppdraget att kämpa för medicinsk frihet, konstitutionella friheter och amerikanska principer.

AFLDS och jag lovar att med vårt juridiska team fortsätta rapportera fakta som bekämpar den tyranniska Biden-administrationen. Vi stoppar ingenting för att hjälpa dig att fatta de mest välgrundade medicinska besluten för att hålla din familj frisk och säker.

Text: Simone Gold, MD, grundare av America’s Frontline Doctors  | Källa: Standing Strong from Prison, mail-utskick

Läs mer om Simone Gold i NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq