New York Times och Pfizers gemensamma ägare driver vaccinpropaganda

17
Laurence D. Fink. Foto från video: Credit Suisse
Miljardären Laurence D. Fink, VD på BlackRock. Foto från video: Credit Suisse

OPINION. Frågorna måste repeteras, varför fortsätter de presstituerade att driva samma narrativ om mirakelmedlet vaccin, när Covid-19-krisen nu visat sig vara tidernas största medicinska skandal? Varför finns ingen debatt och granskning av ägarstrukturerna av ledande massmedier som fortsätter att driva vaccinagendan? Nu är fokus apkoppor (“money-pox”).

Read this article in English

New York Times (NYT) anses vara en av de “finaste” och mest seriösa tidningarna i Väst, men tidningen ägs i hög grad av samma företag (Vanguard och BlackRock) som äger Pfizer, en av de största vaccinkrängarna i världen.

BlackRock är det största penningförvaltningsföretaget i världen med mer än 10 biljoner USD i tillgångar under förvaltning, vilket ger företaget enorm makt över det globala finansiella systemet. I april 2022 uppskattades Laurence Finks nettovärde till 1 miljard USD enligt Forbes Magazine. Fink är VD på BlackRock.

New York Times och Pfizers gemesamma ägare: Blackrock och Vanguard
New York Times och Pfizers gemesamma ägare: Blackrock och Vanguard. Källa CNN Business.

Vaccinpropaganda

NYT publicerar så kallade “hit pieces” på löpande band som förnedrar vaccinkritiker och samtidigt publicerar NYT policytexter som högaktar vacciner och vaccinförespråkare.

“Hit piece, noun an article, a documentary, etc. that deliberately tries to make somebody/something look bad by presenting information about them that appears to be true and accurate but actually is not.” – Oxford Learners Dictionaries

Exempel på agendadrivande vaccinpropaganda i NYT:

New York Times precis som de flesta andra agendadrivna stormedier högaktar aldrig enskilda personer som motsätter sig vaccinpropagandan och de avslöjar inte längre läkemedelsindustrins mörka sidor, korruptionen och ovetenskapligheten. Istället är de flesta massmedierna idag strikt förtagsanpassade kanaler för industriernas vinstmaximering och för tillhörande massformationskontroll.

Är folk helt enkelt bara lata? Vill gemene man och kvinna helst hänga på den maktfullkomliga gangstersidan av ren bekvämlighet eller har det rent utav blivit “coolt” att vara “bad guy”?

Text: Torbjörn Sassersson, redaktör, NewsVoice, en oberoende nyhets och debattakanal


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten

I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.

Prenumerera
Notify of
guest

17 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Fredrik Eriksson
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
4 augusti 2022 kl 10:01

Finns mängder av logotyper som kända varumärken esoteriskt har införlivat extra kunskap i sin design. Jag skulle vilja säga alla har det som grund eller åtanke numera.
Hela AD-världen är införlivad och betrodd med tankegods och relativism med häftiga och sexiga mönster som ofta har en ockult mening eller kontrastverkan.
Nu är det dessutom moderna än någonsin med:
666,777,uppochnedvända kors, krucifix,horn,gafflar,taggiga stjärtar,fjällpansar,stenar (som står för odödlighet och oförgänglighet),kontraster,
rött,blod och ådror. Utsträckta tungor (Rolling Stones) blinka med ena ögat (också ockult),sexiga (blodiga) läppar med en utsträckt tunga.
Vilket av en slump alla som har arbetat på en bondgård vet att just får som har dödats/avlivats per automatik hänger ut sin tunga.
 
Att designa en Logo eller ett Varumärke handla just om detta.
Att skapa luft för att påverka det undermedvetna.
Detta görs med svepskälet att mervärdet, eller varumärket ska öka i omfång eller värde men används för att dolt syfte.
 
https://www.tailorbrands.com/blog/logos-with-hidden-meanings
 
För att veta vad ockult betyder kommer det från ögats ockulus som betyder dolt.
Två öppna ögon=Perfektion!
Ett öppet öga=Någon har offrat något! (till vem och varför).
 
1.Mc Donalds=Horn
2.Merrill Lynch=Tjur
3.Columbia=Jungfru
4.Mastercard=Gematria
5.Apple/Facebook/Gmail/=Frimureri

stig lönnqvist
stig lönnqvist
Gäst
3 augusti 2022 kl 22:52

Varför dör aldrig en artist som är etablissemangets språkrör, sån som bono, springsten, madonna + en hel del andra, i självmord, i cancer, i en överdos, i hjärtattack…mördade av en “ensam galning”. Dom flesta som dör unga är ofta samhällskritiska och oerhört framgångsrika (avici bl a)

Per Melin
Per Melin
Gäst
3 augusti 2022 kl 18:36

Som så ofta när det gäller unga, aningslösa artister, så drogs The Beatles in i kretsar som de initialt bara trodde bestod av välvilliga lärda människor kritiska till det sjuka och förtryckande västerländska etablissemanget. 

Drogerna, som gjorde gruppmedlemmarna sårbara och mer mottagliga för manipulation men faktiskt också mer genomskådande, tillhandahölls ytterst av de marionettspelare som styrde och fortfarande styr mänskligheten, de krafter som The Beatles i själva verket hatade.

Marionettspelarna var av olika orsaker delaktiga i att skapa hypen omkring The Beatles, men hade inte räknat med att gruppen på grund av sin oförutsedda, häpnadsväckande musikaliska begåvning skulle komma att bli en maktfaktor i världen. När de uppburna medlemmarna, framför allt John Lennon och Paul McCartney, plötsligt började uttala sig kritiskt mot krig i allmänhet och Vietnamkriget i synnerhet, mot rassegregering och mot massmanipulation av mänskligheten via media, så insåg kabalen att de hade skapat sig ett problem.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Per Melin
3 augusti 2022 kl 18:47
Per Melin
Per Melin
Gäst
3 augusti 2022 kl 18:36

Ungefär så här uttryckte John Lennon senare saken: The Beatles blev en ovälkommen trojansk häst för etablissemanget.

Kabalen kunde inte acceptera, att extremt inflytelserika popstjärnor förespråkade allas rätt att själva bestämma över sina egna liv så länge det inte gick ut över någon annan. Därför började man på olika sätt att försöka förstöra och splittra The Beatles, bland annat genom manipulation av gruppens affärer och ekonomi.

Det smaklösa skivkonvolutet till den amerikanska albumutgåvan The Beatles Yesterday and Today, som du nämner, var av The Beatles själva menat som en metafor för att deras skivbolag i USA, Capitol, alltid självsvåldigt “slaktade” gruppens väl genomtänkta engelska originalskivalbum och av ren girighet spred ut låtarna på ett större antal amerikanska skivalbum, varvid det konstnärliga helhetsintrycket gick förlorat. Detta satte The Beatles slutgiltigt stopp för 1967 med skivalbumet Sergeant Pepper´s lonely heart´s club band.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Per Melin
3 augusti 2022 kl 18:47
Sten B
Sten B
Gäst
2 augusti 2022 kl 17:35

En mörk struktur som har sin grund i finansiella krafter av stora mått som sinnrikt sprider sitt gift ut i samhällena. Om man hårdrar det hela så kan vid tacka plandemin och [email protected]@inen för att det kastar ljus på den lilla gruppen som faktiskt infiltrerat det mesta i etablissemanget. Sprutorna är bara toppen på isberget och detta har pågått mycket, mycket länge. Det är ingen mening att informera allmänheten eftersom verkligheten är så kontroversiell att den lätt avfärdas som fantasier eller konspiration. Tiden får ha sin gång.

Som en konsekvens av sprutkampanjen har det blivit allt mer tydligt att det är illa, men det lära ganska snart blossa upp till helt andra proportioner. Innehållet i vissa av [email protected]@inen är planerade att orsaka stor skada som successivt kommer att märkas. Tyvärr är det detta som krävs för att väcka folk ur illusionen om att det hela handlat om värna folks hälsa och det lär bli väldigt tumultartat i världen.
Förhoppningsvis fortsätter det och hela det korrupta systemet faller som dominobrickor, men det finns en inbyggd tröghet så vem vet. Jag ser dock fram emot att få se t.ex. statminister M. Andersson, som suttit och smällt sig på axeln och hårt uttryckt att alla ska [email protected]@ineras, ställas till svars. Folk behöver se det med egna ögon för att förstå vem som lurat dom. Andersson lär ju skylla ifrån sig, men nysta upp muthärvorna som förekommit så lär bevis framkomma att hon var köpt. Precis som otaliga andra på olika positioner, överallt i hela systemet.

Mona Nilsson
2 augusti 2022 kl 10:39

Mer i ämnet här
BlackRock and Vanguard: The Same Shady People Own Big Pharma and the Media
https://noqreport.com/2021/06/15/blackrock-and-vanguard-the-same-shady-people-own-big-pharma-and-the-media/

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Mona Nilsson
2 augusti 2022 kl 17:23

Apropå Monas länk ovan:

Även John Lennon var ovanligt genomskådande. Han talade år 1968 om i grunden samma maktsammanslutningar som fortfarande idag gör världen till ett helvete, nu senast med COVID-19-plandemin. Marionetterna kommer och går, marionettspelarna består.

Många forskare anser att John Lennon mördades av de maktsammanslutningar som han beskriver i videon nedan, Mark Chapman skall ha hjärntvättats för just detta syfte.

John Lennon “our society is run by insane people” 40 752 visningar 15 dec. 2012 https://www.youtube.com/watch?v=mvqmGUZTCtU (56 sekunder)

Fredrik Eriksson
Reply to  Per Melin
2 augusti 2022 kl 22:57

Men Herregud, klart att John Lennon visste detta. Han var ju själv en del av den insvurna klubben.
Med Rolling Stones och deras LSD-vurmande drogrock var dem den alltid lika delaktig som en arm av CIA Operation Mockingbird.
Maskerad som en Satanisk ritual?
Att luckra upp Kristen moral och etik med dåtidens mått lösaktiga sånger var iallafall deras motto. Låt hända med sång såväl som skådespel på film och tv.
På omslaget från flera av deras skivor samt logotyp kan skönjas den plutande munnen samt till tungan som i ockulta kretsar handlar inte om kvinnor utan om att döda kristna får ,dvs människan och deras tankegods. Till skivan “Metamorphosis” där de rullande stenarna maskerar sig som gräshoppor bakom människo-ansikten.
Rolling Stones och Beatles är synonymt med en konstaterad transhumanistisk ande som fortfarande präglar (Lady Gaga) världen. Dåtidens Beatles hade tom styckade barndelar på ett av sina album.
Varken Beatles eller Rolling Stones är såpass vita som de utgav sig för. De ingick i en större agenda varav vi börjar se frukten av nu.Det finns även Svenska motsvarigheter.

https://medium.com/cuepoint/devil-music-a-history-of-the-occult-in-rock-roll-3e671a821ba5

Fredrik Eriksson
Reply to  Per Melin
3 augusti 2022 kl 23:56

Grundläggande problemformulering?
I Sverige som av “Yoga-mammornas” härförare för mental och själslig upplevelsebaserad självkontroll.

Nåja,kråksången är inte över än.

Än finns det kött att slakta och förgöra för den onde. Sverige som en all inclusive buffé?
Vad folk och än människors tankar om religion än är består utav, innehåller kroppen faktiskt en själ samt tillgång till kött i form av ett skal.
Låt mig postulera att denna transhumanistiska dröm är att förvandla detta skal till en ogräsätande insekt på sikt.
Om inte kan en människa kan väl åtminstone en insekt (Beetle/Beatles) göra detsamma?

Att få människor vet om att Rolling Stones logotyp är en esoterisk slaktmanual för att förgöra kristna. Rolling Stones som med deras “rullande stenar” faktiskt betyder exakt samma sak.
Vaccinen kommer att återinföras till hösten med ännu strängare kontroll.
Då har Beatles och Rolling Stones spelat ut sin plats och yngre talanger tagit över deras plats.

Och istället för att äta insekter har de själva omedvetet blivit detsamma

https://www.naturalnews.com/2022-08-03-world-governments-publicly-worship-satanic-idols-ritual-gordon-ramsay-stalks-frightened-lambs.html

Fredrik Eriksson
Reply to  Per Melin
4 augusti 2022 kl 00:13

Du har inte förstått någonting.
Det Sataniska tankegodset är att förvandla (återskapa) människor till något bättre och finare. Att äta gräshoppor i tron att du blir smartare och finare, när sanningen är att deras plan är att via mRNA-injektioner just förvandla människan till sin (deras) avbild likt en gräshoppa.
-Men gillar man att knäcka en fluoridrik-folköl och att äta chips med glykofosfat med tillhörande glykoprotein och Grafene. Så är väl det snarare sannolikt att svensken redan har blivit en.Btw Lady Gaga har bara med gräshoppor att göra=true story (från en som vet).
Musk själv erkänner att nu har vi koden (mRNA) att förvandla människan från en individ till en fjäril (på mindre än cirka 5 månader). Underförstått tekniken enligt Musk finns att via Transhumanistisk Nanoteknik förvandla och omprogrammera mitokondrierna.
Får man fresta med lite Grafene i prästosten?
Annars så har ju GB säkert utrymme för
Etylenoxid i sina glassar.
Btw båda ämnena har konstaterats finnas i både glass och ost. Oklart om det är just GB.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
5 augusti 2022 kl 20:28

Har jag inte förstått någonting?

Dina kommentarer här ovan är svåra att relatera till The Beatles. Jag ser inte riktigt kopplingen.

Fredrik Eriksson
Reply to  Per Melin
6 augusti 2022 kl 00:41

Beetles….och Lady Gaga är för mig är poängen rullar i dollar.
Meningslös transhumanism inlindad som art-pop.
Kan skriva en bok i ämnet men om ingen förstår så är det ju faktiskt meningslöst.
Ringde upp Filip Sjöström eller rättare sagt han ringde mig när vaccinen hade uppnått 20% täckning. Jag varnade honom för sin egen frihetsrörelse och försökte påpeka att verklig frihet kommer bara handla om att säga nej till vaccinen.
Oavsett vilket djur de skyddar mot och vilket djur de inympas inifrån. Tom herr Sassersson börjar så smått förstå allvaret.
Men till de som inget annat förstår kan jag bara säga som jag sa till Filip.
Bye,Bye Sweden…

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
6 augusti 2022 kl 09:10

Jag har aldrig uppfattat att The Beatles förespråkade transhumanism.