Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

New York Times och Pfizers gemensamma ägare driver vaccinpropaganda

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 2 augusti 2022
- Torbjörn Sassersson
Laurence D. Fink. Foto från video: Credit Suisse
Laurence D. Fink. Foto från video: Credit Suisse
Miljardären Laurence D. Fink, VD på BlackRock. Foto från video: Credit Suisse

OPINION. Frågorna måste repeteras, varför fortsätter de presstituerade att driva samma narrativ om mirakelmedlet vaccin, när Covid-19-krisen nu visat sig vara tidernas största medicinska skandal? Varför finns ingen debatt och granskning av ägarstrukturerna av ledande massmedier som fortsätter att driva vaccinagendan? Nu är fokus apkoppor (“money-pox”).

Read this article in English

New York Times (NYT) anses vara en av de “finaste” och mest seriösa tidningarna i Väst, men tidningen ägs i hög grad av samma företag (Vanguard och BlackRock) som äger Pfizer, en av de största vaccinkrängarna i världen.

BlackRock är det största penningförvaltningsföretaget i världen med mer än 10 biljoner USD i tillgångar under förvaltning, vilket ger företaget enorm makt över det globala finansiella systemet. I april 2022 uppskattades Laurence Finks nettovärde till 1 miljard USD enligt Forbes Magazine. Fink är VD på BlackRock.

New York Times och Pfizers gemesamma ägare: Blackrock och Vanguard
New York Times och Pfizers gemesamma ägare: Blackrock och Vanguard. Källa CNN Business.

Vaccinpropaganda

NYT publicerar så kallade “hit pieces” på löpande band som förnedrar vaccinkritiker och samtidigt publicerar NYT policytexter som högaktar vacciner och vaccinförespråkare.

“Hit piece, noun an article, a documentary, etc. that deliberately tries to make somebody/something look bad by presenting information about them that appears to be true and accurate but actually is not.” – Oxford Learners Dictionaries

Exempel på agendadrivande vaccinpropaganda i NYT:

New York Times precis som de flesta andra agendadrivna stormedier högaktar aldrig enskilda personer som motsätter sig vaccinpropagandan och de avslöjar inte längre läkemedelsindustrins mörka sidor, korruptionen och ovetenskapligheten. Istället är de flesta massmedierna idag strikt förtagsanpassade kanaler för industriernas vinstmaximering och för tillhörande massformationskontroll.

Är folk helt enkelt bara lata? Vill gemene man och kvinna helst hänga på den maktfullkomliga gangstersidan av ren bekvämlighet eller har det rent utav blivit “coolt” att vara “bad guy”?

Text: Torbjörn Sassersson, redaktör, NewsVoice, en oberoende nyhets och debattakanal


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq