New York Times och Pfizers gemensamma ägare driver vaccinpropaganda

publicerad 2 augusti 2022
- av Torbjörn Sassersson red.
Laurence D. Fink. Foto från video: Credit Suisse
Laurence D. Fink. Foto från video: Credit Suisse
Miljardären Laurence D. Fink, VD på BlackRock. Foto från video: Credit Suisse

OPINION. Frågorna måste repeteras, varför fortsätter de presstituerade att driva samma narrativ om mirakelmedlet vaccin, när Covid-19-krisen nu visat sig vara tidernas största medicinska skandal? Varför finns ingen debatt och granskning av ägarstrukturerna av ledande massmedier som fortsätter att driva vaccinagendan? Nu är fokus apkoppor (“money-pox”).

Read this article in English

New York Times (NYT) anses vara en av de “finaste” och mest seriösa tidningarna i Väst, men tidningen ägs i hög grad av samma företag (Vanguard och BlackRock) som äger Pfizer, en av de största vaccinkrängarna i världen.

BlackRock är det största penningförvaltningsföretaget i världen med mer än 10 biljoner USD i tillgångar under förvaltning, vilket ger företaget enorm makt över det globala finansiella systemet. I april 2022 uppskattades Laurence Finks nettovärde till 1 miljard USD enligt Forbes Magazine. Fink är VD på BlackRock.

New York Times och Pfizers gemesamma ägare: Blackrock och Vanguard
New York Times och Pfizers gemesamma ägare: Blackrock och Vanguard. Källa CNN Business.

Vaccinpropaganda

NYT publicerar så kallade “hit pieces” på löpande band som förnedrar vaccinkritiker och samtidigt publicerar NYT policytexter som högaktar vacciner och vaccinförespråkare.

“Hit piece, noun an article, a documentary, etc. that deliberately tries to make somebody/something look bad by presenting information about them that appears to be true and accurate but actually is not.” – Oxford Learners Dictionaries

Exempel på agendadrivande vaccinpropaganda i NYT:

New York Times precis som de flesta andra agendadrivna stormedier högaktar aldrig enskilda personer som motsätter sig vaccinpropagandan och de avslöjar inte längre läkemedelsindustrins mörka sidor, korruptionen och ovetenskapligheten. Istället är de flesta massmedierna idag strikt förtagsanpassade kanaler för industriernas vinstmaximering och för tillhörande massformationskontroll.

Är folk helt enkelt bara lata? Vill gemene man och kvinna helst hänga på den maktfullkomliga gangstersidan av ren bekvämlighet eller har det rent utav blivit “coolt” att vara “bad guy”?

Text: Torbjörn Sassersson, redaktör, NewsVoice, en oberoende nyhets och debattakanal


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Den här frekvens-juicen vi badar i dagligen skapar ju störningar överallt, eftersom livet i sig bygger på frekvenser. En industri jag inte sett figurera i sammanhanget är “tillbehör- och hjälpmedelsbranschen”.
  Om Jordens befolkningar får urinvägsstörningar blir kateterbranschen en storsäljare. Leder fungerar som kondensatorer, så där är protes-branschen redan
  lönsam.
  Om 5G etc. är viktigare än dess användare, vart är vi på väg?

 • Den här frekvens-juicen vi badar i dagligen skapar ju störningar överallt, eftersom livet i sig bygger på frekvenser. En industri jag inte sett figurera i sammanhanget är “tillbehör- och hjälpmedelsbranschen”.
  Om Jordens befolkningar får urinvägsstörningar blir kateterbranschen en storsäljare. Leder fungerar som kondensatorer, så där är protes-branschen redan
  lönsam.
  Om 5G etc. är viktigare än dess användare, vart är vi på väg?

 • “Att få människor vet om att Rolling Stones logotyp är en esoterisk slaktmanual för att förgöra kristna.”

  Detr är osannolikt för mig. Jag har arbetat med PR-folk och designers och de vet förmodligen inget om överstatliga agendor, än mindre är de styrda av sådana.

  Oftast handlar det om enskilda kreativa art directors (AD:s) som arbetat upp prestigefyllda kundkonton på större byråer och utifrån helt egna tankar hittar på loggor. De tänker: mitt logoförslag ska ge kunderna förtroende för varumärket.

  Ofta drar idéerna i väg för långt. När jag arbetade för en bank skulle en reklamfilm dra in fler kunder genom att illustrera en avancerad “organism” [en överarbetad idé]. Med en budget på 25 miljoner sändes filmen på TV. Istället minskade tillströmningen av nykunder, kanske för att banken uppfattades som rörig.

  Notera att många större företag har liknande loggor [sandpolerade stenar, blommor el liknande krusiduller]. Jag skulle tro att de större svenska företagen går till samma byråer och därför får ungefär samma typ av loggor [när de väljer att modernisera loggan]. Det kan handla om AD:s som blivit lata, AD:s som apar efter varandra.

  Det är ofta väldigt simpla och därför patetiska mekanismer som styr på “hög” nivå i samhället, inkl Klaus Schwab. Jag pratade med en person som har insyn i WEF. Enligt källan som träffat grundaren är Klaus en person med extrema kontrollbehov (micro manager) som gör det omöjligt att arbeta inne på WEF. Vilka simpla kontrollbehov kan tänkas styra Klaus och varför lyssnar överhuvudtaget någon på hans [överarbetade] kontrollidéer?

 • “Att få människor vet om att Rolling Stones logotyp är en esoterisk slaktmanual för att förgöra kristna.”

  Detr är osannolikt för mig. Jag har arbetat med PR-folk och designers och de vet förmodligen inget om överstatliga agendor, än mindre är de styrda av sådana.

  Oftast handlar det om enskilda kreativa art directors (AD:s) som arbetat upp prestigefyllda kundkonton på större byråer och utifrån helt egna tankar hittar på loggor. De tänker: mitt logoförslag ska ge kunderna förtroende för varumärket.

  Ofta drar idéerna i väg för långt. När jag arbetade för en bank skulle en reklamfilm dra in fler kunder genom att illustrera en avancerad “organism” [en överarbetad idé]. Med en budget på 25 miljoner sändes filmen på TV. Istället minskade tillströmningen av nykunder, kanske för att banken uppfattades som rörig.

  Notera att många större företag har liknande loggor [sandpolerade stenar, blommor el liknande krusiduller]. Jag skulle tro att de större svenska företagen går till samma byråer och därför får ungefär samma typ av loggor [när de väljer att modernisera loggan]. Det kan handla om AD:s som blivit lata, AD:s som apar efter varandra.

  Det är ofta väldigt simpla och därför patetiska mekanismer som styr på “hög” nivå i samhället, inkl Klaus Schwab. Jag pratade med en person som har insyn i WEF. Enligt källan som träffat grundaren är Klaus en person med extrema kontrollbehov (micro manager) som gör det omöjligt att arbeta inne på WEF. Vilka simpla kontrollbehov kan tänkas styra Klaus och varför lyssnar överhuvudtaget någon på hans [överarbetade] kontrollidéer?

 • Varför dör aldrig en artist som är etablissemangets språkrör, sån som bono, springsten, madonna + en hel del andra, i självmord, i cancer, i en överdos, i hjärtattack…mördade av en “ensam galning”. Dom flesta som dör unga är ofta samhällskritiska och oerhört framgångsrika (avici bl a)

 • Varför dör aldrig en artist som är etablissemangets språkrör, sån som bono, springsten, madonna + en hel del andra, i självmord, i cancer, i en överdos, i hjärtattack…mördade av en “ensam galning”. Dom flesta som dör unga är ofta samhällskritiska och oerhört framgångsrika (avici bl a)

 • En mörk struktur som har sin grund i finansiella krafter av stora mått som sinnrikt sprider sitt gift ut i samhällena. Om man hårdrar det hela så kan vid tacka plandemin och va@@inen för att det kastar ljus på den lilla gruppen som faktiskt infiltrerat det mesta i etablissemanget. Sprutorna är bara toppen på isberget och detta har pågått mycket, mycket länge. Det är ingen mening att informera allmänheten eftersom verkligheten är så kontroversiell att den lätt avfärdas som fantasier eller konspiration. Tiden får ha sin gång.

  Som en konsekvens av sprutkampanjen har det blivit allt mer tydligt att det är illa, men det lära ganska snart blossa upp till helt andra proportioner. Innehållet i vissa av va@@inen är planerade att orsaka stor skada som successivt kommer att märkas. Tyvärr är det detta som krävs för att väcka folk ur illusionen om att det hela handlat om värna folks hälsa och det lär bli väldigt tumultartat i världen.
  Förhoppningsvis fortsätter det och hela det korrupta systemet faller som dominobrickor, men det finns en inbyggd tröghet så vem vet. Jag ser dock fram emot att få se t.ex. statminister M. Andersson, som suttit och smällt sig på axeln och hårt uttryckt att alla ska va@@ineras, ställas till svars. Folk behöver se det med egna ögon för att förstå vem som lurat dom. Andersson lär ju skylla ifrån sig, men nysta upp muthärvorna som förekommit så lär bevis framkomma att hon var köpt. Precis som otaliga andra på olika positioner, överallt i hela systemet.

 • En mörk struktur som har sin grund i finansiella krafter av stora mått som sinnrikt sprider sitt gift ut i samhällena. Om man hårdrar det hela så kan vid tacka plandemin och va@@inen för att det kastar ljus på den lilla gruppen som faktiskt infiltrerat det mesta i etablissemanget. Sprutorna är bara toppen på isberget och detta har pågått mycket, mycket länge. Det är ingen mening att informera allmänheten eftersom verkligheten är så kontroversiell att den lätt avfärdas som fantasier eller konspiration. Tiden får ha sin gång.

  Som en konsekvens av sprutkampanjen har det blivit allt mer tydligt att det är illa, men det lära ganska snart blossa upp till helt andra proportioner. Innehållet i vissa av va@@inen är planerade att orsaka stor skada som successivt kommer att märkas. Tyvärr är det detta som krävs för att väcka folk ur illusionen om att det hela handlat om värna folks hälsa och det lär bli väldigt tumultartat i världen.
  Förhoppningsvis fortsätter det och hela det korrupta systemet faller som dominobrickor, men det finns en inbyggd tröghet så vem vet. Jag ser dock fram emot att få se t.ex. statminister M. Andersson, som suttit och smällt sig på axeln och hårt uttryckt att alla ska va@@ineras, ställas till svars. Folk behöver se det med egna ögon för att förstå vem som lurat dom. Andersson lär ju skylla ifrån sig, men nysta upp muthärvorna som förekommit så lär bevis framkomma att hon var köpt. Precis som otaliga andra på olika positioner, överallt i hela systemet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *