Humor: Rösta på Socialdemokraterna – Det enda partiet som kan ta ansvar för Sverige

8

HUMOR. Komikern Viktor Klemming sammanfattar Socialdemokraternas politik med en dräpande humor som förmodligen snart blir kriminell, om Socialdemokraterna vinner valet 2022.

Källa: Viktor Klemming | #asocialdemokraterna

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

8 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Josef Persson
Josef Persson
Gäst
30 augusti 2022 kl 21:00

Klockren sammanfattning av Sossarnas partiprogram!

Borde ligga på sossarnas hemsida.Får ju med nästan allt på drygt 3 minuter.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Josef Persson
30 augusti 2022 kl 21:34

Den om vänstern var rätt klockren också.

https://www.youtube.com/watch?v=ovC2AYEH4jE

Erik Forsman
Reply to  Josef Persson
30 augusti 2022 kl 22:34

Miljöpartiet 2022 (Parodi) är också bra.
. https://www.youtube.com/watch?v=Nx3ZW86BgY0

Erik Forsman
30 augusti 2022 kl 18:13

Kom inte draggade med bortförklaringen i form av att allmänheten är det stora offert för reklam, propaganda, miljö eller för den delen mikrochips hjärna.

Svaret stavas helt enkelt att människor saknar inte vilja. Saknar ansvarskänsla, klarar inte att ta ansvar för sig själva. Klarar inte av att hantera sin egen makt, utan blir livrädda om de tvingas till ansvar och flyr heller och gömmer sig.

Det svenska socialdemokratiska partiet är lika rutten in i kärnan som dess oansvariga människorna som röstat fram dom. Ni fick vad ni ville ha. Varför då klaga?  

Erik Forsman
30 augusti 2022 kl 18:01

Återigen, de flesta människor vill vara fria att göra saker som att utforska, upptäcka osv men de är samtidigt paniskt rädda för att misslyckas.

Rädslan för att misslyckas manifesteras i ansvarslöshet, och de delegera då över det personliga ansvaret till andra i det fall där framgången är osäker. Detta medför också skapade skyldigheter (lag) som människor inte är beredd att acceptera. De vill ha auktoritet men de vill samtidigt inte ta ansvar. De anställer politiker för att sköta verkligheten åt dem och sedan klagar det på korruption?

Erik Forsman
30 augusti 2022 kl 17:55

Att detta är möjligt (sossarna är det störta partiet) beror i grunden på en fullständigt oansvarig och närmast medvetslös befolkning.

Den främsta anledningen till att de svenska medborgarna vill ha och skapar en politisk struktur är en undermedveten önskan att vidmakthålla sitt beroendeförhållande till föräldern, så väl under barndomen som i vuxen ålder.

Enkelt uttryckt är de beroende av ett en mänsklig gud ska eliminera alla risker i livet. Klappa dem på huvudet. Pyssla om deras så blåmärken. Få fram mat på middagsbord. Klä deras kroppar. Stoppa om dem på natten och berätta sagor för dem om att allt kommer att bli bra; kort sagt dom blir aldrig vuxna, klarar aldrig att ta ansvar.

Detta krav är så omätligt att den mänskliga guden (politikern) möter detta med samma omätliga lögner genom att lova att världen kommer att leverera om de bara lägger över allt makt till dom – vem är den största lögnaren här?
Allmänheten eller politikern?

Detta beteende är fött av rädsla och lättja. Det är grunden för välfärdsstaten som framdriven en vidrig omogen allmänhet.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Erik Forsman
31 augusti 2022 kl 19:57

Platon hade lösningen, låt de styrande väljas ut bland de mest erfarna och kloka

blueshift
blueshift
Gäst
Reply to  petergrfstrm
5 september 2022 kl 02:20

meritokratti