• Klockren sammanfattning av Sossarnas partiprogram!

  Borde ligga på sossarnas hemsida.Får ju med nästan allt på drygt 3 minuter.

 • Kom inte draggade med bortförklaringen i form av att allmänheten är det stora offert för reklam, propaganda, miljö eller för den delen mikrochips hjärna.

  Svaret stavas helt enkelt att människor saknar inte vilja. Saknar ansvarskänsla, klarar inte att ta ansvar för sig själva. Klarar inte av att hantera sin egen makt, utan blir livrädda om de tvingas till ansvar och flyr heller och gömmer sig.

  Det svenska socialdemokratiska partiet är lika rutten in i kärnan som dess oansvariga människorna som röstat fram dom. Ni fick vad ni ville ha. Varför då klaga?  

 • Återigen, de flesta människor vill vara fria att göra saker som att utforska, upptäcka osv men de är samtidigt paniskt rädda för att misslyckas.

  Rädslan för att misslyckas manifesteras i ansvarslöshet, och de delegera då över det personliga ansvaret till andra i det fall där framgången är osäker. Detta medför också skapade skyldigheter (lag) som människor inte är beredd att acceptera. De vill ha auktoritet men de vill samtidigt inte ta ansvar. De anställer politiker för att sköta verkligheten åt dem och sedan klagar det på korruption?

 • Att detta är möjligt (sossarna är det störta partiet) beror i grunden på en fullständigt oansvarig och närmast medvetslös befolkning.

  Den främsta anledningen till att de svenska medborgarna vill ha och skapar en politisk struktur är en undermedveten önskan att vidmakthålla sitt beroendeförhållande till föräldern, så väl under barndomen som i vuxen ålder.

  Enkelt uttryckt är de beroende av ett en mänsklig gud ska eliminera alla risker i livet. Klappa dem på huvudet. Pyssla om deras så blåmärken. Få fram mat på middagsbord. Klä deras kroppar. Stoppa om dem på natten och berätta sagor för dem om att allt kommer att bli bra; kort sagt dom blir aldrig vuxna, klarar aldrig att ta ansvar.

  Detta krav är så omätligt att den mänskliga guden (politikern) möter detta med samma omätliga lögner genom att lova att världen kommer att leverera om de bara lägger över allt makt till dom – vem är den största lögnaren här?
  Allmänheten eller politikern?

  Detta beteende är fött av rädsla och lättja. Det är grunden för välfärdsstaten som framdriven en vidrig omogen allmänhet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *