Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Läkare, balsamerare och forskare varnar för stora fibrösa kärlförträngningar och blodproppar hos avlidna

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 12 september 2022
- Torbjörn Sassersson
En lång sträng av levrat blod från blodkärl från död covidvaccinerad individ. Foto: dr Ryan Cole

LEDARE. NewsVoice sammanställer ytterligare färska varningar från läkare och forskare i en aldrig sinande ström av nya rön om de globalt tillämpade och experimentella covidinjektionernas misstänkta biverkningar.

Text: Torbjörn Sassersson

Uppfattningen att vacciner aldrig får ifrågasättas har legat som en våt filt över mänskligheten allt sedan de stora vaccinationsprogrammen mot barnsjukdomar startade på 1950-talet trots att dödligheten minskat med minst 80% innan de inleddes.

Historiskt var det endast en liten grupp av djärva personer som från 1990-talet och framåt runt om i världen som började ifrågasätta berättandet om de nästan magiska kvickfix-injektionerna. Nu är det andra tider när det är ett faktum att nästan 6 miljarder människor blivit injicerade med minst två sprutor av 8 miljarder människor på planeten.

Det spelar nog ingen roll vilken typ av injektion som hade använts, biverkningar och dödsfall uppstår alltid, men när det heter “vacciner” är saken klar, “nyttan är större än skadan” och de som vågar klaga med emfas förs diskret till psykiatrin där andra “mediciner” ska “korrigera obalanser” i hjärnan.

Nya rön

Balsamerare

Balsamerare på begravningsbyråer meddelar att de sedan 2020-2021 funnit långa strängar av rött eller gulaktigt organiskt material i blodådrorna på de döda.

Flera balsamerare i USA har observerat stora och ibland mycket långa, “fibrösa” och gummiliknande proppar inuti de kroppar som de behandlar. Det är ännu inte känt om orsaken till fenomenet är Covid-19, vacciner, båda eller något annat.

”Vi har testat en av propparna från balsameraren Richard Hirschman, via ICP-MS, och även sida vid sida, levande människoblod från en ovaccinerad person”, säger den oberoende journalisten och debattören Mike Adams till Epoch Times.

“Blodpropparna saknar nyckelelement som finns i friskt mänskligt blod, såsom järn, kalium och magnesium, vilket tyder på att de bildas från något annat än blod.”

Höga dödstal även för unga

Sjuksköterskeläraren dr John Campbell larmar om en våg av oförklarliga dödsfall. Enligt myndighetsdata som Campbell har granskat dör många fler människor än vad man kan förvänta sig baserat på genomsnittet från de senaste 5-7 åren, och genomsnittet från åren före covid. Många av dessa överdrivna dödsfall inträffar hos unga människor.

Genom att analysera data visar Campbell att anekdotiska berättelser i media är en del av en extremt oroande trend av extrema dödsfall.

Statistiken visar att allt fler dödsfall hör till det nya normala. Det handlar om minst 1000 dödsfall i veckan, bara i Storbritannien. Dessa överdrivna dödstal beror inte på grund av Covid-19, skriver Epoch Times.

Relaterat: Nybildat fackförbund i Australien vill rensa bort politiken ur vården och den medicinska vetenskapen

Enligt Skottlands parlament har antalet dödsfall ökat med 11 procent under det senaste halvåret. Dessa överdrivna dödsfall har förekommit i alla åldersgrupper, inklusive friska unga och vuxna.

Långa vita strängar kunde extraheras ut blodådror på döda individer.
Långa vita strängar kunde extraheras ut blodådror på döda individer. Foto: Richard Hirschman

Extremt blod – extrema dödstal

Läkare i Italien har undersökt blodet från patienter som hade injicerats med mRNA “Covid-19-vaccin” och hittat främmande ämnen långt efter vaccinationen. Det visar en ny studie.

De tre läkarna, som alla är kirurger – Franco Giovannini, Riccardo Benzi Cipelli och Giampaolo Pisano undersökte med optiska mikroskop blod från mer än 1000 patienter. Blodkroppar är lätta att se under ett ljusmikroskop.

I sin 60-sidiga studie (peer-reviewed) rapporterade de italienska forskarna fallstudier från sina observationer. Även om de inte kunde förklara vad de observerade, noterade de i studien att fynden ledde till att de kände ett behov av att varna läkarkåren, skriver Epoch Times.

Resultaten publicerades i International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research i augusti 2022.

Myndigheterna fortsätter att mörka

Amerikanska läkemedelsmyndigheter vägrar att tillhandahålla analyser av en säkerhetsdatabas för Covid-19-vaccin. Man hävdar att resultaten skyddas av lag.

Epoch Times bad Food and Drug Administration (FDA) i juli om alla analyser som utförts av myndigheten för covid-19-vaccinerna med en metod som kallas Empirical Bayesian data mining, som innehåller data om biverkningar som registrerats efter ett specifikt covid-19-vaccin injicerats. Dessa data kan jämföras med de personer som fått andra typer av vacciner, som inte är covidinjektioner.

I ett svar nyligen sa FDA:s registerkontor till Epoch Times att de inte skulle tillhandahålla analyserna, inte ens i redigerad form. FDA hänvisade till ett undantag gällande Freedom of Information Act (amerikanska offentlighetsprincipen) som låter regeringen undanhålla skrivelser under vissa omständigheter.

Text: Torbjörn Sassersson

Källor och relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq