Ny folkrörelse för smart utvandring för hederliga svenskar som arbetar och betalar skatt?

publicerad 8 september 2022
- av Jan Norberg
Utvandring för att skapa ett bättre liv? Foto: Lucy Germa. Licens: elements.envato.com

OPINION. Vinner sossarna valet kan det vara spiken i kistan för många svenskar som låter valet avgöra om de ska stanna eller inte i ett land som förfaller snabbt. Denna strömning har debattören Jan Norberg plockat upp och omsatt till en idé om hur en ekonomiskt gynnsam, smart utvandring och etablering utomlands ska kunna gå till.

Text och en av initiativtagarna: Jan Norberg | #smartutvandring

Opinionsinstituten ljuger. Årets riksdagsval står för dörren och opinonsläget sägs enligt alla korrumperade institut vara mycket jämt, en sanning med stor modifikation då syftet med denna förvrängda verklighetsbild är ett helt annat.

Vi matas med uppfattningen att det är bäst för oss alla att av olika skäl lägga sin röst på något av vänsterpartierna. Vill du säkra ett fortsatt sossestyre och en ständigt svällande offentlig sektor så sågar du inte av den gren som föder dig.

Men lyckligtvis finns det massor av människor som tydligt och klart ser hur illa ställt det är i Sverige och hur utvecklingen förvärras allt snabbare.

Grupptrycket inom de stora väljargrupperna är därför massivt. Detta kommer till uttryck på ett mycket subtilt sätt, där egenintresset för många människor styr vilket parti man röstar på. Ideologi, vad är det?

Offentliganställda fortsätter att kissa i byxorna

Undersökningar visar att en hög andel av alla offentliganställda lägger sin röst på något av de röda vänsterpartierna, många gånger för att de vill behålla sina jobb.

Rent intellektuellt inser också dessa offentliganställda att deras personliga situation blir alltmer prekär, detta till trots lägger de ändå sin röst till vänster.

En stor och stark stat är enligt dessa offentliganställda en slags garanti att de får behålla jobbet. Om Sverige som nation går helt överstyr tycks inte bekomma dessa människor det minsta, eller så begriper de inte bättre. Alla de vilka är beroende av skatter för sin utkomst ser till egennyttan framför Sveriges bästa.

Bidragsberoende skapar lojalitet med vänsterns löften om fortsatta bidrag

Bidragsmentaliteten sitter synnerligen djupt rotad i stora väljargrupper, här ses också de olika socialistiska vänsterpartierna som en slags garant för ett fortsatt så kallat bidragssamhälle.

Vilka som skall jobba utanför den offentliga sektorn och dra in skattepengarna är något som många av dessa bidragsberoende människor inte bekymrar sig särskilt mycket om. De fortsätter borra huvudet allt djupare ner i sanden.

Lämna Sverige?
(Enkäten är stängd. Resultat ovan.)

Massinvandringen stödjer ett fortsatt sossestyre om de inte röstar på Nyans

Massinvandringens alla människor, sossarnas importerade röstboskap, ser ju givetvis ett fortsatt sossestyre som garanter för fortsatt bidragsförsörjning.

De flesta av dessa gökungar lägger därför sin röst på sossarna, allt för att kunna fortsätta driva Sverige mot avgrundens brant. Möjligen kommer en del av dem att lägga sin röst på Nyans för att kunna islamisera Sverige lite snabbare.

Smart utvandring. Foto och licens: Crestock.com
Temabild: Svensk familj som lämnar Sverige med generöst utflyttningsbidrag. Foto och licens: Crestock.com

Smart utvandring - Är det snart dags för de arbetande medborgarna att flytta ut från det svenska vansinnet?

Det finns därför snart bara ett sätt att undkomma detta vansinne. Folkutbytet som nu pågått under så lång tid leder bara till en logisk slutsats, vi måste visa med våra fötter vad vi tycker om sossarnas samhällsutveckling.

Vi måste utvandra från Sverige, och vi måste göra detta ganska snabbt om vi överhuvudtaget skall ha en chans att överleva den mardröm som bara fortsätter och fortsätter, år efter år.

Jag funderar på att starta upp en folkrörelse som hjälper folk att utvandra. Om vi alla som arbetar eller har arbetat inom den privata sektorn och som bidrar till att detta vansinne kan fortsätta bestämmer oss för att utvandra så finns det inga nettoskattebetalare som kan finansiera politikernas vansinne.

Är du intresserad av att bygga upp denna folkrörelse eller dra nytta av våra idéer om hur du kan få ekonomin att få ihop det ekonomiska för en smidig utvandring?

Är du lockad av tanken att lämna Sverige och vill veta mer?

View Results

Loading ... Loading ...

Redaktören har min e-post adress som han gärna vidarebefordrar på din begäran om du har frågor.

Läs mer om de svenska utvandrarna

Text och en av initiativtagarna: Jan Norberg, sedan snart 8 år boende i Portugal (jag såg det komma) | Nyckelord: smart utvandring