SwebbTV direktsänder valvaka ikväll kl 20:00 till 23:00 – Valet 2022

-

VALET 2022. SwebbTV sänder sin valvaka i dag söndag 11 september med start klockan 20.00 strax efter att vallokalerna stängt valunorna. I studion sitter Mikael Willgert och Anita Bååth samt Magnus Stenlund, Katerina Janouch och Jesper Johansson.

Under kvällen kommer SwebbTV att få besök av Gunnar Sandelin, Jan Tullberg, Karl-Olov Arnstberg med flera och även per telefon få rapporter från Lennart Matikainen och Richard Richthoff.

Till valvakan (alternativ länk: Samnytts valvaka)

SwebbTV kommer även att hålla koll på rösträkningen och systemmediernas bevakning.

Text: NewsVoice

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

13 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

13 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Erik Forsman
12 september 2022 kl 15:25

Man kan ju ställa sig frågan varför varför man talar man om Ulf Kristerssons regeringsunderlag när SD är störst inom blocket? Turen borde ju först gå till Sossarna från talmannen som varande det största partiet att sondera om underlag finns för en regeringsbildning. Sedan går väl turen över till SD? I Talmannens uppgift ingår att även ha en viss koll på vilken statsministerkandidat (minoritetsregering) som kan tänkas bli godkänd av riksdagen. Och av någon grumlig anledning kommer inte Jimmy Åkesson på tal, däremot Ulf Kristersson? Men jag tänker så här: det finns 349 ledamöter i Riksdagen, samt lika många mandat. I dagsläget är ett mandat = ca 20 000 röster och 20 000 x 349 = 6 980 000 vilket då ska motsvara alla som röstat i valvet. En politisk vilde motsvarar alltså 20 000 röster och således två politiska vildar 40 000 röster. Det kommer alltid bli några politiska vildar under mellan varje val. I detta känsliga läge så kan vad som helst hända med så små marginaler.

Erik Forsman
Reply to  Erik Forsman
12 september 2022 kl 15:27

Så varför inte låter Jimmy får chansen antingen nu eller efter ett visst kaos upp påstått.

Erik Forsman
12 september 2022 kl 10:48

Det kommer att bli en lång (längre) eftervalsanalys när alla röster räknats. Det blågula blocket är störst och när utlandsrösterna räknats blir övervikten än större. Sossarna går upp, men förlorar ändå till Nyans. Hur är detta möjligt? Jo importerat valboskap. Jag säger det bästa som kunna hända. Sedan kan muslimer aldrig hålla sams; förhoppningen är att vi kommer att se splittring i sunni- och shiamuslimska partier. Eller varför inte kommunistiska muslimer och kapitalistiska muslimer osv. Vi har sätt samma splittring bland kommunistiska partier där utvecklingen till slut myntande uttrycket: kommunistiska partier ökar genom celldelning. Ser inget annat som skulle kunna få sossar att backa? Frågan är hur dom kommer att ställa sig inför detta hot, som är mycket större hot än från SD?

Brandy36
Brandy36
Gäst
12 september 2022 kl 07:41

Globalisterna godkänner inte att Samnytt håller en egen valvaka, trots att de har den bästa kunskap och kompetensen närvarande. En tankeställare till hur vi ska förhålla oss till MSN i framtiden. Den här valvakan är ett bevis på att globalisterna kliver in i ditt vardagsrum och bestämma vad du får se och lyssna på.

Erik Forsman
Reply to  Brandy36
12 september 2022 kl 10:17

Blev förfrågad att ingå i samnytts valvaka. Antar att det var ett massutskick. Om intresse fanns skulle man svarade jakande på fejan. Svarade att jag har inte har Facebook, men fick aldrig något svar.

Erik Forsman
11 september 2022 kl 20:50

Saiten helt nere. Överbelastningsattack.

Anneli
Anneli
Gäst
Reply to  Erik Forsman
11 september 2022 kl 21:59

Ja, så lämpligt och lägligt då⁉️

Svenska folket återigen grundlurade‼️

V A L F U S K‼️‼️‼️‼️‼️

Och journalisterna säger
INGENTING

Servern är visst ägd av Wall En Berg och heter Dominion. ”Fill in the blanks”

Arma Sverige . . .

Anneli
Anneli
Gäst
Reply to  Anneli
11 september 2022 kl 22:00

Valmyndighetens sajt alltså har haft problem . . .

Anneli
Anneli
Gäst
11 september 2022 kl 20:28

Ett spel för kulisserna aka kriminella Wall En Berg

I n g a medier rapporterar sanningen.

Förra valet var inget annat än en s t o o o r skandal då Valmyndighetens sajt låg nere tills ordningen var återställd d v s (S) större än SD.

Det övergår ens förstånd hur journalister och politiskt initierade kan spela med i denna teater.

H u r länge ska de orka med förljugenheten⁉️⁉️⁉️

Molly Olofsdotter
Molly Olofsdotter
Gäst
11 september 2022 kl 20:18

Går inte att se…Sidan existerar icke???

Sten B
Sten B
Gäst
11 september 2022 kl 17:25

En del i den kommande systemkollapsen är avslöjandet att vår s.k. demokrati inte har existerat på länge. Sossarna fortsätter styra eftersom den djupa staten önskar det.

Tufft för många som lever i en illusion men det bästa är att bränna röstkortet eftersom det är ett nej till den mörka strukturens samhälle. Men vill man rösta, gör det, kollapsen är ändå oundviklig allt eftersom folk vaknar upp, för det gör de när omständigheterna tvingar upp ögonen.

Erik Forsman
11 september 2022 kl 16:07

Och NewsVoice är bannlysta som vanligt?

Fredrik Eriksson
Reply to  Erik Forsman
11 september 2022 kl 20:54

Bahh, kan inte följa valvakan på SwebbTV.
Försvarsmakten har väl varit framme.
De är ju kända för att ge sig på både Swebbtv och NewsVoice.

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV