Fd arméöverste Doug MacGregor: Om Washington pressar fram ett Europakrig mot Ryssland kan NATO upplösas

-

Douglas A. MacGregor säger i en intervju för amerikanska Fox News att de enda som vill ha ett Europakrig mot Ryssland är Polen och några få män i Washington. MacGregor är en pensionerad amerikansk arméöverste och regeringstjänsteman. Han säger att Ryssland inte sprängde sina egna gasledningar.

MacGregor säger att en enkätundersökning i Tyskland visar att en överväldigande majoritet av befolkningen inte vill ha ett krig med Ryssland och inte heller tror att ryssarna sprängde sin Nord Stream sina egna gasledningar.

MacGregor säger att Putin har förstått att ingen i Washington vill förhandla med honom och han vet att Washington DC har den ultimata kontrollen, underförstått över krigsutvecklingen i Ukraina och NATO.

En följd av det innebär att Putin måste eskalera den militära operationen eftersom de ukrainska trupperna i Ukraina har en numerär överlägsenhet gentemot de ryska. Det medför med sannolikhet att de ryska bombplanen, som är kapabla att bära kärnvapen, kommer använda konventionella vapen.

Pressen att framkalla ett Europakrig mot Ryssland kan neutralisera NATO

Douglas A. MacGregor menar att Putin är så pressad nu att han kommer att avgöra konflikten i Ukraina med metoder som är acceptabla för det ryska folket, men som Väst inte kommer att gilla.

Han slår fast att inget NATO-land bortsett från Polen och några få män i Washington DC vill ha ett krig med Ryssland och om Washington fortsätter med denna linje kommer NATO att upplösas.

De politiska ledarna i NATO-länderna har förmodligen nu börjat förstå att de utnyttjas som förbrukningsbara ombud för Washingtons vilja att starta ett Europakrig krig mot Ryssland. En amerikansk pensionerad arméöverste har otippat den förnuftsmässiga makten att stoppa Europa från att offras för att blidka några få krigshetsande makthavare i USA (red anm).

Text: NewsVoice | Källa: Fox News

Relaterat

Atombombsmål i Eurasia 1956. Ett Europakrig mot Ryssland kan få samma konsekvenser
Atombombsmål i Eurasia 1956
NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

10 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

10 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
zacharias
zacharias
Gäst
5 oktober 2022 kl 10:29

bakom västs ledare står en ekonomisk maktelit med säte i USA och centrum i en liten stat i Mellanöstern. Spåren tillbaka till många tusen år f.kr förskräcker. Det är den s.k. eliten man skall rikta in sig på, de är de som vill skada planeten eftersom den nu är utom deras direkta kontroll. Kvar står att slå sönder allt med WW3.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
4 oktober 2022 kl 12:03

En av fyra pipelines i NS1 & NS2 lämnades oskadd. Med stor sannolikhet bestämde sig anglosaxerna att göra så som en kompromiss eftersom de räknade med att Ryssland annars skulle retaliera stenhårt?.
https://almshaheer-sd.com/2022/10/03/gazprom-suggests-to-germany-that-it-could-send-gas-through-the-branch-of-the-nord-stream-2-that-was-not-damaged-in-the-sabotage-international/
https://www.anti-spiegel.ru/2022/wenn-der-spiegel-keine-argumente-hat/

Karl Gunnar Karlsson
Gäst
4 oktober 2022 kl 11:45

NATO är bara NAZI 2.0 från Project Paperclip till dagens samhälle. Dr Mengeles så kallade “Forskning” pågår ännu idag med strålning och mikrovågor emot våra EEG spektrum med C4ISPR och Raytheon Ravenclaw med mera. Polis ihop med militären använder Stingray teknologi och bedriver Zersetzeung terror emot “Oliktänkande.MUST kallar det för “Beteende modifiering”. Larmen från exempelvis http://www.Cyber-Torture.com om vad som görs emot oss tortyrutsatta ignoreras av Svenska medier. Ett nytt Tredje Rike lanseras i kontexten av Globalism. Hollywood hjälper till med propaganda som vanligt och lanserar nu filmen CAPTAIN AMERICA NEW WORLD ORDER så vi ska tycka detta är något “kul och spännande” https://youtu.be/x3RzVlHZHlk

Martin Hoffman
Martin Hoffman
Gäst
4 oktober 2022 kl 11:34

Jag misstänker att det blir SDs roll att blidka Erdogan nu och få med oss i NATO.
Var det planen hela tiden?

Last edited 2 månader sedan by Martin Hoffman
Gösta Thorstrand
Gösta Thorstrand
Gäst
Reply to  Martin Hoffman
4 oktober 2022 kl 14:43

SD har aldrig varit imponerade av Nato och militära makthavare. Kristersson o Pehrson har nog kalkylerat fel. Hoppas SD sänker projekt Nato, det finns tid ännu.

Martin Hoffman
Martin Hoffman
Gäst
Reply to  Gösta Thorstrand
4 oktober 2022 kl 15:10

Men de har ju fått betydande makt över det nu och deras inställning är ju positivt för NATO. Tror du verkligen att de kommer att stoppa det nu?

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
4 oktober 2022 kl 09:47

Är den här meningen rätt skriven?
En följd av det innebär att Putin måste eskalera den militära operationen eftersom de ryska trupperna i Ukraina har en numerär överlägsenhet gentemot de ryska

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Å. Södergren
4 oktober 2022 kl 09:57

Tack. Det är nu korrigerat. Det skulle stå:

“En följd av det innebär att Putin måste eskalera den militära operationen eftersom de ukrainska trupperna i Ukraina har en numerär överlägsenhet gentemot de ryska.”

Gunnar F
Gunnar F
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
1 december 2022 kl 23:40

Men ibland blir det inte som man tänkt ändå. De ukrainska trupperna skall i praktiken vara nästan utraderade idag; en stor mänsklig tragedi för det ukrainska folket som var fotsoldater för USA. Det mesta av försvaret består i dag av soldater från väst.

Mats Jangdal
Mats Jangdal
Gäst
4 oktober 2022 kl 09:47

Och den självdestruktiva klubben (NATO) vill de svenska politikerna samfällt och skyndsamt ansluta Sverige till.
Santa simplicitas!

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV