Dokumentär: “Died Suddenly” om vågen av avvikande dödsfall i världen efter massvaccinationerna

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 november 2022
- NewsVoice redaktion
Fibros clots, strängar av gult material. Foto tillhandahållet av Wallace Hooker, balsamerare (USA)

Stew Peters Network premiärvisade den 21:e november dokumentärfilmen Died Suddenly (plötslig död) producerad av de prisbelönta filmskaparna Matthew Skow och Nicholas Stumphauzer som låg bakom “Watch the Water” och “These Little Ones”.

Text: NewsVoice

Died Suddenly handlar om det största pågående massfolkmordet i mänsklighetens historia, anser producenterna och Stew Peters Network. Filmen fokuserar på alla avvikande dödsfall som som rapporteras i världen, dödsfall som antingen avfärdas som normala eller bekräftas som avvikande beroende på vem du talar med.

Vaccinindustrin i armkrok med massmedier, toppolitiker och folkhälsomyndigheter hävdar att de räddat planeten från lidande och död, men många läkare, begravningsentreprenörer, obducenter, industri-insiders och forskare hävdar motsatsen.

Dokumentären har producerats av ideella skäl för att sprida fakta och starta debatt. Stew Peters skriver att arbetet inte vore möjligt utan stöd från sponsrande privatpersoner.

Du kan stödja produktionen och efterarbetet att sprida filmen genom att dela länken till denna artikel och genom att beställa en valfri produkt från någon av följande webbplatser: Bioptimizers.com, Heavensharvest.com, Thetriadaer.com (rabattkod STEW), Earthechofoods.com, Kuribl.com (rabattkod STEW20) eller Gutcleanseprotocol.com.

Text: NewsVoice

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq