Professor John Skerritt är ansvarig för [hundra]tusentals vaccinskador i Australien enligt senator Gerard Rennick

publicerad 30 december 2022
- av NewsVoice
Professor John Skerritt och senator Gerard Rennick i Australien. Pressfoton: Duke-NUS Medical School och Gerardrennick.com.au

COVIDSKANDALEN. Under ett tal i parlamentet i december 2022, granskade Gerard Rennick, senator för Queensland i Australien, de lögner som spridits av “experter” som professor John Skerritt, politiker och hälsodepartementet om covidinjektionerna. Dr Joseph Mercola sammanfattar hur befolkningen i Australien allvarligt skadats av covidinjektionerna. 

Text: dr Joseph Mercola | Översättning och nedkortning: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Sammanfattning

 • I september 2022 hade Australien registrerat mer än 10 miljoner Covid-19-fall, även om 20 miljoner av Australiens totala befolkning på 26 miljoner hade fått covidinjektioner.
 • 2021 hade Australien 8706 extra dödsfall över det normala, även om delstaten New South Wales förblev nedstängt i tre månader. Det betyder att i teorin borde dödssiffran ha varit lägre.
 • Australien har registrerat 140.000 covidvaccinskador, fler än alla skador som rapporterats från vacciner ända sedan 1971. Trots det vägrar Therapeutic Goods Administration (TGA) att titta på eller erkänna data. Australiens folkhälsochefer erkänner också att de inte har läst viktiga vetenskapliga dokument som beskriver riskerna med covidvacciner.
 • Avtagande effektivitet är motiveringen för upprepade boosters, men artificiellt uppblåsta antikroppar orsakade av upprepade påfyllnadsdoser signalerar till din kropp att du är kroniskt infekterad. Det resulterar i att immunsvaret utvecklar autoimmuna kroniska sjukdomar som Parkinsons, Kawasakis sjukdom och Multipel Skleros (MS).

Alla lyssnade på professor John Skerritt med ena foten i läkemedelsindustrin

Gerard Rennick påpekar intressekonflikten med att professor John Skerritt som är direktör för TGA därmed är chef för en organisation som finansieras av läkemedelsindustrin:

“Under de senaste 15 månaderna har jag blivit kontaktad av människor som har fått sina liv förstörda av vaccinet, ett vaccin som regeringen sa var säkert och effektivt. Och om det inte är illa nog, ni här i kammaren här idag, läste inte dokumenten.

Och varför gjorde de inte det? Eftersom professor John Skerritt är chef för en organisation som finansieras av Big Pharma. Om någon vill diskutera intressekonflikt så är det jag.

Du [Skerritt] tog kontroll över andra människors kroppar eftersom det passade ditt kontrollbehov och din berättelse [suited your control and command narrative]. Du visade ingen medmänsklighet. Det finns människor där ute som inte bara är skadade, de har förlorat sina jobb och de kan inte få medicinsk hjälp. Makar och hustrur var tvungna att sluta sina jobb för att stanna hemma och ta hand om sina egna.

Det faktum att Miljöpartiet kan sitta i det där hörnet där borta och håna och skratta åt de som skadats av vaccinet. Dessa människor är inte vaccinvägrare. De trodde på vad regeringen sa till dem…”

Ersättningar för covidvaccinskador kan 2023 nå över en halv miljard kr i Australien

Oinformerade politiker och “hälsoexperter” är superspridare av desinformation

Gerard Rennick frågade om professor Brendan Murphy, som var chefshälsochef vid den tiden, om han faktiskt hade läst den icke-kliniska prövningsrapporten för Pfizer-injektionerna. Det visar sig att han inte gjort det och eftersom han inte hade det, var det han berättade för allmänheten kompletta fantasier [complete make-believe], skriver Mercola.

“De här männen har ingen aning om vad de pratar om”, sa Rennick. “[Murphy] hade sagt … att spikproteinet inte fanns i blodet. Tja, hade han läst rapporten skulle han ha vetat att de aldrig testade för spikproteinet.

Han skulle också ha vetat att när de gjorde djurförsöken visade rapporten att det inte fanns någon skillnad i lunginflammation mellan placebogruppen och den vaccinerade gruppen efter nio dagar. Det fanns inte ett enda bevis som visade att vaccinet var effektivt.

Men var det någon i den här kammaren som läste den rapporten? Jag slår vad om att ni inte gjorde det, men ni gick alla ut och sa att det var säkert och effektivt när ni inte hade en aning om vad ni pratade om.”

Lagen i Australien säger att ingen i landet kan påtvingas vaccin och att den som funderar på att ta det har rätten till att bli ordentligt informerad om vad som finns i vaccinet och injektionernas bieffekter (red anm).

Gerard Rennick påpekar att när det upptäcktes att spikproteinmängden fördubblades i äggstockarna från dag 1 till dag 2 efter injektionen fortsatte ansvariga att säga att spikproteinet enbart stannade på injektionsstället i armen, vilket är en lögn.

Läs hela Joseph Mercolas artikel på Epoch Times: “Australian Senator Takes Hard Stand Against COVID Jabs”

Professor John Skerritt och senator Gerard Rennick i Australien. Pressfoton: Duke-NUS Medical School och Gerardrennick.com.au
Professor John Skerritt och senator Gerard Rennick i Australien. Pressfoton: Duke-NUS Medical School och Gerardrennick.com.au


Så här kan du stötta Newsvoice

 • En kort beskrivning av var i kroppen man ger injektioner och varför:

  1. Intracutan injektion. Injektionen ges i det allra ytligaste skiktet av huden. Detta består till en stor del av kollagen, alltså samma ämne som ger senor och ledband deras styrka. En injektion där blir därför kraftigt inkapslad och spridning till kroppen i övrigt minimal.
  2. Subcutan injektion. Därvid injiceras i underhudsfettet, som är en lucker vävnad med begränsat med blodkärl. Spridning till övriga kroppen blir därför begränsad och tar tid. Där sprutar man därför ämnen, som långsamt skall ha effekt i kroppen i övrigt.
  3. Intramuskulär injektion. Muskler är tätt försedda med blodkärl. Injektion där ges för att man önskar få en snabb spridning av det injicerade ämnet till övriga kroppen.
  4. Intravenös injektion. Injektioner direkt in i blodkärl ger man, för att få en omedelbar spridning till kroppens alla organ.

  Ovanstående vet varenda läkare och varenda sjuksköterska.

  Vaxzinerna mot Covid-19 ges alla genom intramuskulär injektion – vanligen i dlroideusmuskeln. Dessutom utan den annars sedvanliga kontrollen, att injektionsnålen inte av misstag har hamnat i ett blodkärl och injektionen alltså därmed blir en intravenös injektion.

  Injektionssättet – intramuskulär injektion – har man självklart valt för vaxziner mot Covid-19 för att få en snabb spridning av detta till kroppens alla organ. Allt hävdande, att dessa vaxziner inte skulle spridas från injektionsstället, är direkt lögnaktigt.

  Och, som sagt, detta vet varje läkare och varje sjuksköterska – därmed självklart alla de läkare och sjuksköterskor, som är direkt eller indirekt engagerade i att ge eller förespråka injektion med de experimentella s.k. vaccinerna mot Covid-19.

  • Kort avslutning: I ett rättssamhälle kan därför ingen läkare eller sjuksköterska – som deltagit i att ge, eller tvingat på, människor dessa vaxziner, utan att informera dessa om att vaxzinerna snabbt kommer att spridas till kroppens alla inre organ, eller lögnaktigt hävdat motsatsen – frånsäga sig ansvar för brott mot både Nürnberg-koden och Helsingforsdeklarationen.

 • En kort beskrivning av var i kroppen man ger injektioner och varför:

  1. Intracutan injektion. Injektionen ges i det allra ytligaste skiktet av huden. Detta består till en stor del av kollagen, alltså samma ämne som ger senor och ledband deras styrka. En injektion där blir därför kraftigt inkapslad och spridning till kroppen i övrigt minimal.
  2. Subcutan injektion. Därvid injiceras i underhudsfettet, som är en lucker vävnad med begränsat med blodkärl. Spridning till övriga kroppen blir därför begränsad och tar tid. Där sprutar man därför ämnen, som långsamt skall ha effekt i kroppen i övrigt.
  3. Intramuskulär injektion. Muskler är tätt försedda med blodkärl. Injektion där ges för att man önskar få en snabb spridning av det injicerade ämnet till övriga kroppen.
  4. Intravenös injektion. Injektioner direkt in i blodkärl ger man, för att få en omedelbar spridning till kroppens alla organ.

  Ovanstående vet varenda läkare och varenda sjuksköterska.

  Vaxzinerna mot Covid-19 ges alla genom intramuskulär injektion – vanligen i dlroideusmuskeln. Dessutom utan den annars sedvanliga kontrollen, att injektionsnålen inte av misstag har hamnat i ett blodkärl och injektionen alltså därmed blir en intravenös injektion.

  Injektionssättet – intramuskulär injektion – har man självklart valt för vaxziner mot Covid-19 för att få en snabb spridning av detta till kroppens alla organ. Allt hävdande, att dessa vaxziner inte skulle spridas från injektionsstället, är direkt lögnaktigt.

  Och, som sagt, detta vet varje läkare och varje sjuksköterska – därmed självklart alla de läkare och sjuksköterskor, som är direkt eller indirekt engagerade i att ge eller förespråka injektion med de experimentella s.k. vaccinerna mot Covid-19.

  • Kort avslutning: I ett rättssamhälle kan därför ingen läkare eller sjuksköterska – som deltagit i att ge, eller tvingat på, människor dessa vaxziner, utan att informera dessa om att vaxzinerna snabbt kommer att spridas till kroppens alla inre organ, eller lögnaktigt hävdat motsatsen – frånsäga sig ansvar för brott mot både Nürnberg-koden och Helsingforsdeklarationen.

 • Den s.k.”professorn” john skerrick är urtypen för “experter” som ljuger om “säkra och effektiva vacciner”. Sverige motsvarighet var förstås “statsepidemiologen” tegnell fram till mitten på mars 2022. Vidare har vi socialministern jakob forssmed plus alla politiker i regering och riksdag som ljuger ikapp om giftsprutornas förträfflighet.

 • Den s.k.”professorn” john skerrick är urtypen för “experter” som ljuger om “säkra och effektiva vacciner”. Sverige motsvarighet var förstås “statsepidemiologen” tegnell fram till mitten på mars 2022. Vidare har vi socialministern jakob forssmed plus alla politiker i regering och riksdag som ljuger ikapp om giftsprutornas förträfflighet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *