Varför du ska välja Fortissio

publicerad 13 december 2022
- Extern skribent
Varför du ska välja Fortissio. Foto: Austin Distel Licens: Unsplash
Varför du ska välja Fortissio.

En mäklare med flera tillgångar och finansiell handelsplattform online, Fortissio. Det ger privata investerare tillgång till handel med valutor, råvaror, index, aktier, kryptovalutor, terminer och CFD:er.

Din framgång inom onlinehandel beror på att du har en pålitlig och kompetent mäklare. Se till att din mäklare är äkta och pålitlig för att förhindra att du förlorar dina pengar. Se till att dina behov matchar egenskaperna hos din mäklare för att du ska få en produktiv arbetsrelation, vilket Fortissio faktiskt gör.

Fortissio är en plattform för flera tillgångar med många omsatta tillgångar. Forexhandel, råvaruhandel, aktiehandel, indexhandel, kryptovalutahandel, CFD-handel och terminshandel är alla tillgängliga på Fortissio. Fortissio handlar i en mängd olika finansiella tillgångsklasser. Alla värdepapper eller materiella eller immateriella tillgångar med ett monetärt värde anses vara en finansiell tillgång.

Det betyder att handel med valutor, råvaror, index, aktier, kryptovalutor, CFD:er och terminer alla betraktas som finansiella aktiviteter. I händelse av information eller frågor kan du gå igenom Fortissio recension på den officiella webbplatsen. Fortissio är dock en av de bästa mäklarna, och här är varför.

Säkerhet och föreskrifte

Sju olika handelsalternativ tillhandahålls av Fortissio: forex, råvaror, index, aktier, kryptovaluta, CFD:er och terminshandel. Vilka varor och tillgångar du har tillgång till på Fortissios handelsplattform varierar beroende på var i världen du befinner dig och hos vem du har ett konto.

Du måste göra en minsta insättning med Fortissio på ett specifikt belopp. För att bekanta dig med Fortissio-plattformen kan du registrera dig för ett demokonto. Oavsett om du är en experthandlare eller en nybörjare, kan Fortissio ta emot handlare på alla nivåer.

Mäklarens administrativa struktur och regulatoriska ställning är avgörande faktorer att ta hänsyn till när man väljer en mäklare som Fortissio. Mäklare som arbetar oberoende av ett reglerande organ gör det efter eget gottfinnande. Ditt investeringskapital är i fara. Autentiska tillsynsmyndigheter övervakar och övervakar Fortissios beteende.r

Dina pengar är säkra

På grund av de regler som införts är det mycket osannolikt att reglerade mäklare kommer att manipulera marknadsprissättningen. Fortissio kommer att följa din begäran om uttag om du skickar in den. Alla medel som handlare sätter in på Fortissio-konton förvaras på ett separat bankkonto. Fortissio använder tier-1-banker för detta för att öka säkerheten. Standardmåttet för att bedöma en banks finansiella hälsa och sundhet är Tier 1.

När det gäller kundkapital anses en Tier 1-bank vara den säkraste och säkraste. Alla pengar du sätter in hos Fortissio sparas i en bank med tillräckligt kapital för att hantera dina uttagsförfrågningar även om Fortissio skulle upphöra med verksamheten av någon anledning. Som ett resultat är det säkert att säga att Fortissio är både rimligt säkert och säkert.

Licensiering

Ansedda organisationer övervakar och reglerar Fortissio. Varje tillsyns- och tillsynsorganisation för Fortissio som finns listad på webbplatsen kan kontrolleras. Om du har problem med Fortissio, ger förordningen en åtgärd. Tillsynsorgan skyddar investerare med program som återbetalningsplaner som tillåter kunder att få tillbaka sina pengar om en mäklare går i konkurs.

För att behålla sina licenser och bedriva verksamhet i sådana jurisdiktioner måste mäklarfirmor följa en mängd olika regler och standarder som fastställts av dessa tillsynsorgan. Hela syftet med regleringen är att erbjuda en säkrare handelsmiljö för Fortissio-handlare.

Det är avgörande att ha finansiell reglering och licensgodkännande. Ansedda finansiella regulatoriska organisationer övervakar, kontrollerar och reglerar Fortissio. Regulatoriska organisationer håller ett öga på mäklarnas agerande, och om något går fel kommer de att vidta lämpliga åtgärder. Se till att en onlinemäklare är en legitim internetbyrå innan du handlar med dem, som Fortissio.

Fortissio kontotyper

Det finns sex olika kontoalternativ som erbjuds av Fortissio, och vi kommer kort att gå igenom var och ens unika funktioner nedan.

  1. Grundkonto

En insättning på mellan några hundra och några tusen euro behövs för detta konto. Tillgång till en gratis e-bok, gratis utbildning, handel med ett klick och popup-varningar ingår.

  1. Discovery-konto

En insättning på mellan 2 000 och 4 999 euro krävs för detta konto. En gratis e-bok, gratis utbildning, handel med ett klick, popup-varningar, 5,5 procents prisrabatt och 5 procents överrullningsrabatt ingår.

  1. Silverkonto

En insättning på fem tusen till nio tusen euro behövs för detta konto. En gratis e-bok, gratis utbildning, handel med ett klick, popup-varningar, tio procents prisrabatt och tio procents omsättningsrabatt ingår. Dessutom inkluderar det en månads tillgång till Trading Central.

  1. Guldkonto

En insättning på mellan tio tusen och femton tusen euro krävs för detta konto. En gratis e-bok, gratis utbildning, handel med ett klick, popup-varningar, 15femton procents prisrabatt och 15 %femton procents omsättningsrabatt ingår. Dessutom ingår två månaders prenumeration på Trading Central.

  1. Diamantkonto

En insättning på mellan femton tusen och trettio tusen euro behövs för detta konto. En gratis e-bok, gratis utbildning, handel med ett klick, popup-aviseringar, tjugo procents prisrabatt och tjugo procents omsättningsrabatt ingår. Dessutom ingår tre månaders medlemskap i Trading Central och en dedikerad kundtjänstrepresentant.

  1. VIP-konto

Det högsta kontot, detta kräver en insättning på minst trettio tusen euro. En gratis e-bok, gratis utbildning, handel med ett klick, popup-varningar, tjugofem procents prisrabatt och tjugofem procents omsättningsrabatt ingår. Dessutom ingår tre månaders medlemskap i Trading Central och en dedikerad kundtjänstrepresentant.

Handelsplattform

Fortissio använder en egen handelsplattform. Även om vi faktiskt inte har använt det, är vi medvetna om några av dess funktioner, som det faktum att det är endast webben och inte kräver nedladdning, det faktum att det har över etthundrafemtio säljbara instrument, är tillgängligt på sex språk, tillhandahåller dagliga marknadsuppdateringar, har stöd i plattformen, är helt anpassningsbar och är både en webbplattform och en mobil plattform. Den erbjuder också analyser och varningar.

Fortissio provisionsavgifter

På CFD-instrument tar Fortissio ut en provision. I utbyte mot att möjliggöra köp och försäljning av finansiella tillgångar via ditt handelskonto kan en mäklare ta ut en provisionsavgift. Merparten av ett mäklarhus intäkter kan komma från provisionsavgifter som tas ut på kundtransaktioner till registrerade handlare.

Beroende på vilken typ av handel du gör, vilken typ av finansiell tillgång du använder och storleken på ditt handelskonto kan provisionskostnaderna variera. Om mäkleriet slutför, avbryter eller ändrar en beställning för din räkning, kommer mäklarprovisioner att bedömas. Normalt bedöms ingen provision om din mäklarfirma inte uppfyller en marknadsorder. Observera att din mäklarfirma kan komma att ta ut en provisionsavgift om din beställning ändras eller annulleras.

  • Minimiavgifter

Den minsta summa pengar som Fortissio behöver för att starta ett nytt onlinemäklarkonto hos dem kallas en minsta insättning. Låt dig inte avskräckas av mäklare som kräver en minsta insättning för att skapa ett handelskonto, som Fortissio. Mäklare med högre minimiinsättning tillhandahåller ofta extra premiumfunktioner på sina plattformar som inte erbjuds gratis på andra plattformar.

  • Uttagsavgifter

Beroende på vilket uttagsbetalningsalternativ du väljer har Fortissio olika uttagskostnader. Varje mäklare har sina egna unika uttagspolicyer som styr hur pengar kan tas ut från handelskonton. Detta beror på det faktum att varje mäklarhus kommer att ha en distinkt uttagsprocess, och varje betalningsleverantör kan ha olika överföringskostnader, bearbetningsförseningar och potentiella valutaomvandlingsavgifter. Din basvaluta, din mottagande valuta och din betalningsleverantör påverkar alla konverteringsavgiften.

  • Inaktivitetsavgifter

För inaktiva konton tar Fortissio inte ut några avgifter. En avgift tas ut till den registrerade mäklarkunden, känd som en avgift för kontoinaktivitet. Enligt kontonas villkor kan kunder bli skyldiga att uppfylla vissa krav på handelsaktivitet som anges av mäklare. En inaktivitetsavgift kan vara skyldig om en kunds handelskonto inte ägnar sig åt köp och försäljning under den förutbestämda tidsperioden som ställts in av mäklaren. Onlinehandelskonton är inte de enda som ådrar sig inaktivitetspåföljder. Det kan finnas inaktivitetsavgifter som tas ut av flera finansiella tjänsteleverantörer. Se till att du är informerad om och nöjd med alla tjänster och kostnader du kan debiteras genom att besöka mäklarens hemsida.

Drift av Fortissio från olika plattformar

Fortissio tillhandahåller en användarvänlig anpassad handelsplattform som kan nås med en webbläsare. Du kan klicka här för att se en jämförelse av MT4-mäklare om du vill. Få mäklare, inklusive Fortissio, tillhandahåller cTrader-plattformen, som skapades för handlare. Se vår jämförelse av MT4-mäklare för en lista över valutamäklare som tillhandahåller cTrader-plattformen.

Din telefon eller surfplatta kommer att fungera snabbare med en inbyggd Fortissio iOS- eller Android-app än med Avatrades webbplats. Dessutom har Fortissio mobilappar för iOS och Android, vilket gör det enklare att övervaka och hantera dina affärer medan du är på språng.

Även om Fortissio erbjuder ett brett utbud av kontoalternativ, är den viktigaste skillnaden mellan dem en minskning av swapavgifter. Positiva aspekter inkluderar överflöd av avgiftsfria metoder för insättningar och uttag samt de många sätten att komma i kontakt med olika avdelningar för att få hjälp.

Extern skribent

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice