Ghislaine Maxwell tror att Jeffrey Epstein mördades

publicerad 26 januari 2023
- av NewsVoice
Ghislaine Maxwell och Jeffrey Epstein

Briahna Joy Gray och Robby Soave från The Hill TV diskuterar Ghislaine Maxwells första TV-intervju som hon gav från fängelset i Florida. Maxwell ger ett spretigt intryck och verkar vara negativt påverkad av sin tid i fängelset där hon ska sitta i 20 år.

Ghislaine Maxwell (1961) är en brittisk affärskvinna och sexförbrytare. Hon dömdes 2022 till 20 års fängelse för människohandel och andra brott i samröre med finansmannen Jeffrey Epstein. Hon säger i intervjun att hon tror att Epstein blev mördad på fängelset i New York. Epstein hittades död i sin cell på Metropolitan Correctional Center (MCC) i New York City klockan 6:30 EDT den 10 augusti 2019.

NewsVoice har publicerat flera artiklar om Ghislaine Maxwell och Jeffrey Epstein.

I en intervju avslöjar Ari Ben-Menashe en fd israelisk agent, som påstås ha varit handläggare för Mossad-tillgången Robert Maxwell, att Ghislaine Maxwell och Jeffrey Epstein arbetade för Mossad, Israels underrättelsetjänst.

Deras trafficking-uppdrag bestod i att binda amerikanska politiker och andra höga beslutsfattare till sexuella övergrepp som pedofili för att skapa hållhakar på dessa personer, enligt Ben-Menashe.

Maxwells och Epsteins klientlista av sexuellt uppknutna kändisar, politiker och affärsmänniskor har inte offentliggjorts, men listan är lång på alla som besökt Epsteins Little S:t James i Karibien där avancerade sexfester med minderåriga ska ha ägt rum, enligt vittnen.

Den 29 december 2021 dömdes Ghislaine Maxwell av en jury i USA:s federala domstol i fem fall av sexhandel (trafficking).

Text: NewsVoice | Källa: The Hill TV på Youtube


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Enligt BBC undertecknade Epstein ett testamente 2 dagar innan han dog som skulle överföra hans $577M till en trust

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *