Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Ghislaine Maxwell tror att Jeffrey Epstein mördades

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 januari 2023
- NewsVoice redaktion
Ghislaine Maxwell och Jeffrey Epstein

Briahna Joy Gray och Robby Soave från The Hill TV diskuterar Ghislaine Maxwells första TV-intervju som hon gav från fängelset i Florida. Maxwell ger ett spretigt intryck och verkar vara negativt påverkad av sin tid i fängelset där hon ska sitta i 20 år.

Ghislaine Maxwell (1961) är en brittisk affärskvinna och sexförbrytare. Hon dömdes 2022 till 20 års fängelse för människohandel och andra brott i samröre med finansmannen Jeffrey Epstein. Hon säger i intervjun att hon tror att Epstein blev mördad på fängelset i New York. Epstein hittades död i sin cell på Metropolitan Correctional Center (MCC) i New York City klockan 6:30 EDT den 10 augusti 2019.

NewsVoice har publicerat flera artiklar om Ghislaine Maxwell och Jeffrey Epstein.

I en intervju avslöjar Ari Ben-Menashe en fd israelisk agent, som påstås ha varit handläggare för Mossad-tillgången Robert Maxwell, att Ghislaine Maxwell och Jeffrey Epstein arbetade för Mossad, Israels underrättelsetjänst.

Deras trafficking-uppdrag bestod i att binda amerikanska politiker och andra höga beslutsfattare till sexuella övergrepp som pedofili för att skapa hållhakar på dessa personer, enligt Ben-Menashe.

Maxwells och Epsteins klientlista av sexuellt uppknutna kändisar, politiker och affärsmänniskor har inte offentliggjorts, men listan är lång på alla som besökt Epsteins Little S:t James i Karibien där avancerade sexfester med minderåriga ska ha ägt rum, enligt vittnen.

Den 29 december 2021 dömdes Ghislaine Maxwell av en jury i USA:s federala domstol i fem fall av sexhandel (trafficking).

Text: NewsVoice | Källa: The Hill TV på Youtube


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq