Israelisk insider: Jeffrey Epstein och Ghislaine Maxwell arbetade för Mossad

18
Robert Maxwell, Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell. Foto: David Fowler (Licens: Mostphotos), New York State Sex Offender Registry, Wikimedia Commons
Robert Maxwell, Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell. Foto: David Fowler (Licens: Mostphotos), New York State Sex Offender Registry, Wikimedia Commons

KONTROVERSIELLT. I en intervju avslöjar Ari Ben-Menashe en fd israelisk agent, som påstås ha varit handläggare för Mossad-tillgången Robert Maxwell, att Ghislaine Maxwell och Jeffrey Epstein arbetade för Mossad, Israels underrättelsetjänst. Deras trafficking-uppdrag bestod i att binda amerikanska politiker och andra höga beslutsfattare till sexuella övergrepp som pedofili för att skapa hållhakar på dessa personer.

Text: Torbjörn Sassersson | Bild: Robert Maxwell, Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell. Foto: David Fowler (Licens: Mostphotos), New York State Sex Offender Registry respektive Wikimedia Commons. Kollage: NewsVoice

NewsVoice har tidigare skrivit om att Steve Pieczenik, expert inom psykologisk krigföring och rådgivare inom flera amerikanska presidentadministrationer, likväl som rådgivare för Rand Corporation. Han avslöjade i augusti samma sak som Ari Ben-Menashe beskriver.

Ben-Menashe gav en audiointervju i september 2019 där han kom ut med en rad anmärkningsvärda påståenden. Ytterligare ett insider-vittne berättar samma sak, skriver , en fd exekutiv producent från CBS News och som nu arbetar för Narativ.org som drivs av oberoende undersökande journalister.

Ari Ben-Menashe, 2015. Foto: RT.com
Bild: Ari Ben-Menashe, 2015. Foto: RT.com

Historien som vecklas ut handlar om fabricerandet av en amerikansk miljardär, Jeffrey Epstein, som fick alla de medel han behövde för att attrahera de rikaste och mäktigaste i USA. Syftet är att genom sexfällor riktade mot utvalda nyckelpersoner försöka kontrollera amerikansk politik där den mest kraftfulla påverkansfaktorn är dokumenterad pedofili.

Steve Pieczenik säger att Epsteins narcissistisk personlighetstyp lämpade sig väl för uppdraget. Han var enkel att manipulera. Mossad gav honom en front och en del av bilden som skapades var att han var miljardär med Les Wexner som finansiell back-up. Det förklarar att ingen har lyckats spåra ursprunget till hans påstådda förmögenhet i miljardklassen.

Enligt Pieczenik hanterades Epstein av Ghislaine Maxwell (control operative) dottern till Robert Maxwell, med uppdraget att se till att Epstein följde de utstakade uppdragen. Pieczeniks beskrivning stämmer överens med Ari Ben-Menashes redogörelse.

Pieczenik säger vidare att Bush-familjen, Clintons och Obama alla är indragna i dessa honungsfällor. Han nämner även en rad andra namn som han uppger ingår i ett nätverk av Mossad-rekryterade individer inom den amerikanska djupa staten.

Ari Ben-Menashe säger att han träffade både Jeffrey Epstein och hans “handler” Ghislaine Maxwell på 1980-talet och att de båda redan då arbetade för Mossad. Epsteins nätverk var  stort och han ska ha känt digniteter som tex Ariel Sharon.

Robert Maxwell. Foto: David Fowler. Licens: Mostphotos (2309925)
Bild: Robert Maxwell. Foto: David Fowler. Licens: Mostphotos (2309925)

Robert Maxwell är en oerhört intressant person med ett förflutet bla som brittisk mediamogul. Maxwell köpte 1984 mediahuset Mirror Group Newspapers som producerade sex brittiska dagstidningar bla The Daily Mirror. Uppköpet ledde till ett ökänt krig med en annan mediamogul Rupert Murdoch. Robert Maxwell dog under oklara omständigheter, skriver The Guardian.

Den Pulitzerprisade journalisten Seymour Hersh uppgav att Nick Davies (utrikesredaktör på Daily Mirror) och Ben-Menashe alla var involverade i vapenhandel från Israel till Iran (The Iran-Contra Affair). Påståendet ansågs vara kontroversiellt och det renderande en konflikt (Mirrorgate) i början på 1990-talet, något som bla Los Angeles Times skrev om.

Turerna och omständigheterna runt de personer som nämns i denna artikel är minst sagt komplicerade och kräver ytterligare grävarbete och redovisning flera nya artiklar, något vi dock inte kan lova att vi har tid att producera.

Text: Torbjörn Sassersson, redaktör

Ytterligare källor

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

18 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Agneta Norlin
Agneta Norlin
Gäst
1 december 2019 kl 12:50

Sen jag såg det här klippet på youtube filmat med drönare kan man kan inte låta bli att undra om Epstein ens är död.

Erik Forsman
Reply to  Agneta Norlin
1 december 2019 kl 14:21

Ser datoranimerat ut! Titta på palmerna, de rörelsens ser artificiellt lika, och inte efter en havsvinden. Sedan är filmsekvensernas rörelser mysko ryckiga – som efter en x-och y-axel. Ser ut som ett dataspel, en bit in i framtiden.

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  Agneta Norlin
1 december 2019 kl 15:39

Här säger man att Epstein lever, vilket mycket väl kan vara sant:

https://www.youtube.com/watch?v=PDl9eVN4VBQ

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
30 november 2019 kl 17:06

Ibland gör Trump något bra:
https://newspunch.com/trump-challenge-press-find-out-who-visited-orgy-island/

När den listan läcks så är förmodligen USA fritt från främmande makts inflytande vad gäller hållhakar om barnsexhandel, men USA är inte fritt vad gäller bankmaffians korruption av politikeradeln ändå. Där måste fokuset ligga på kampanjbidrag och arvoden för föreläsningar på storföretag.

Benny
Benny
Gäst
23 november 2019 kl 15:38

Undrar om polisen i USA vågar begära prins Andrew utlämnad för de brott han begått? Knappast, för i så fall kommer han att dra med sig många i fallet bl a Clintons, Obama med flera. Så stalltipset är att man väntar tills det värsta blåst över och har sedan någon typ av skådeprocess som man kallar rättegång där några mindre kända politruker får milda straff på öppen anstalt. Att Epsteins jobb var att snärja politiker i västvärlden har varit känt ett tag men att de även snärjer kungligheter och företagsledare är lite udda men säkert bra ur Israels synvinkel för framtida bruk.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  Benny
23 november 2019 kl 20:50

Företagsledare kan kanske inte påverka ett helt lands politik, men de kan kanske hjälpa till att snärja politiker? Och pengar har de. Pengar luktar inte som någon romare sade när han belade offentliga toaletter med avgift.

Det som logiskt följer av resonemanget är dessutom att israel-vurm nu kan sammankopplas med barnsexhandel, kanske även vurmen för andra fascistiska ismer? Är detta slutet på alla fascist-vurmare i politikeradeln? Man kan alltid hoppas.

Det skulle kunna leda till världsfred.

Per-Olov Käll
Per-Olov Käll
Gäst
23 november 2019 kl 23:00

Att f.d. Mossadagenten Ari Ben-Menashe, liksom tidigare Steve Pieczenik, nu framträder och bekräftar kopplingen Mossad-Ghislaine Maxwell-Jeffrey Epstein är synnerligen viktigt. Till de frågor som återstår att reda ut är om det också var Mossad, som tog på sig att avliva Epstein där han satt i sin “övervakade” cell i Metropolitan Correctional Center? Organisationens kompetens på området kan hur som helst inte ifrågasättas.

En absolut oundgänglig källa när det gäller den lika begåvade som skurkaktige tidningskungen Robert Maxwells förbindelser med Mossad är Gordon Thomas & Martin Dillons utomordentliga “Robert Maxwell, Israel’s Superspy; The Life and Murder of a Media Mogul” (Carroll & Graf Publishers, New York 2002, 448 sid, ISBN 0-7867-1078-0). Boken är ett mästerstycke av journalistisk research om Maxwells agentverksamhet för Mossad – och i viss mån även för KGB – och ger också en intressant levnadsteckning av mediekungen.

För den som inte anser sig ha tid att läsa boken har jag sammanfattat den i tre (längre) artiklar på Knut Lindelöfs blogg lindelof.nu:

https://www.lindelof.nu/robert-maxwell-en-slags-gudfader-1/
https://www.lindelof.nu/robert-maxwell-en-slags-gudfader-2/
https://www.lindelof.nu/robert-maxwell-gudfadern-3/

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
13 december 2019 kl 04:01

comment image

Fem stjärnor till dig Torbjörn eftersom du har en förmåga som många i saknar. Du är lugn, öppen, skeptisk och insiktsfull. Du låter dig inte hjärntvättas av fulmedia. Du är mycket viktig för vår demokrati.

Du medverkar till upplysning, yttrandefrihet och balans. Din tolerans för högerns ljugande PR-troll är i min mening för stor, men kanske är det jag som saknar den tolerans som jag skulle behöva? Högerns PR-troll fördömer dagens marknadsliberala bombliberala agenda och kallar den för “socialism” och “vänster” etc., men se upp! De har i princip samma agenda minus massinvandringen.

Alla människor har inte lika högt värde som dig, Torbjörn. Du är mycket mer värdefull än de allra flesta människor. Du behövs! Ät nyttigt, gärna LCHF, rör på dig, lev länge och fortsätt använda hjärnan så effektivt du bara kan!

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
23 november 2019 kl 05:05

Detta förklarar varför USA:s politiker är så in i helvete Israelvänliga, kanske även andra svenska utspel i den riktningen? Jag tänker på Åkessons vurm för sionismen, vilket är ungefär lika befängt som att vurma för nazismen eller islamismen, eller någon annan extrem och våldsbejakande sekterism.

sten bjorsell
sten bjorsell
Gäst
22 november 2019 kl 23:24

Bra att detta belyses igen mer detaljerat av Israeler som känner till det bäst.
“Honeytraps” är elefanten i sexrummen som inga pk-tidningar här eller i USA vågar vidröra. Medborgare och naturligtvis också politiker skall helst inte känna till begreppet!
Istället framställs Epstein som en playboy som inte kan få nog med sex och även måste “dela med sig” till sina alltid högt uppsatta vänner som inte kan låta bli att “åka med” på hans “lustresor utan band.”
Men allt har ett pris och Viktor Ostrovsky beskriver taktiken som ren utpressning av makthavare för att få dom att lyda i sina bägge böcker “By way of deception” och “The Other side of Deception”. Naturligtvis har Israel “klargjort” att han aldrig varit någon Mossad agent, men detaljerna Ostrovsky beskriver säger raka motsatsen.
Genom sprickor i MSM reportagen kommer dock syftet med “miljonären” Epstein i dagen då det t.ex. berättas att varje rum i ett välbesökt estate i Mexico hade väl dolda kameror…. Typiskt flögs 30 politiker/makthavare dit i taget så att de alla kunde känna “säkerthet som en av andra välkända” utan en aning om att allt filmades för att bli viktiga framtida hållhakar på dom. Dessa filmer finns någonstans och om dom hittas/släpps lär det bli ofantliga politiska ras I USA.