Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 19/4 kl 01:30.

Israelisk insider: Jeffrey Epstein och Ghislaine Maxwell arbetade för Mossad

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 22 november 2019
- Torbjörn Sassersson
Robert Maxwell, Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell. Foto: David Fowler (Licens: Mostphotos), New York State Sex Offender Registry, Wikimedia Commons
Robert Maxwell, Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell.

I en intervju avslöjar Ari Ben-Menashe en fd israelisk agent, som påstås ha varit handläggare för Mossad-tillgången Robert Maxwell, att Ghislaine Maxwell och Jeffrey Epstein arbetade för Mossad, Israels underrättelsetjänst. Deras trafficking-uppdrag bestod i att binda amerikanska politiker och andra höga beslutsfattare till sexuella övergrepp som pedofili för att skapa hållhakar på dessa personer.

Text: Torbjörn Sassersson | Bild: Robert Maxwell, Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell. Foto: David Fowler (Licens: Mostphotos), New York State Sex Offender Registry respektive Wikimedia Commons. Kollage: NewsVoice

NewsVoice har tidigare skrivit om att Steve Pieczenik, expert inom psykologisk krigföring och rådgivare inom flera amerikanska presidentadministrationer, likväl som rådgivare för Rand Corporation. Han avslöjade i augusti samma sak som Ari Ben-Menashe beskriver.

Ben-Menashe gav en audiointervju i september 2019 där han kom ut med en rad anmärkningsvärda påståenden. Ytterligare ett insider-vittne berättar samma sak, skriver , en fd exekutiv producent från CBS News och som nu arbetar för Narativ.org som drivs av oberoende undersökande journalister.

Ari Ben-Menashe, 2015. Foto: RT.com
Bild: Ari Ben-Menashe, 2015. Foto: RT.com

Historien som vecklas ut handlar om fabricerandet av en amerikansk miljardär, Jeffrey Epstein, som fick alla de medel han behövde för att attrahera de rikaste och mäktigaste i USA. Syftet är att genom sexfällor riktade mot utvalda nyckelpersoner försöka kontrollera amerikansk politik där den mest kraftfulla påverkansfaktorn är dokumenterad pedofili.

Steve Pieczenik säger att Epsteins narcissistisk personlighetstyp lämpade sig väl för uppdraget. Han var enkel att manipulera. Mossad gav honom en front och en del av bilden som skapades var att han var miljardär med Les Wexner som finansiell back-up. Det förklarar att ingen har lyckats spåra ursprunget till hans påstådda förmögenhet i miljardklassen.

Enligt Pieczenik hanterades Epstein av Ghislaine Maxwell (control operative) dottern till Robert Maxwell, med uppdraget att se till att Epstein följde de utstakade uppdragen. Pieczeniks beskrivning stämmer överens med Ari Ben-Menashes redogörelse.

Pieczenik säger vidare att Bush-familjen, Clintons och Obama alla är indragna i dessa honungsfällor. Han nämner även en rad andra namn som han uppger ingår i ett nätverk av Mossad-rekryterade individer inom den amerikanska djupa staten.

Ari Ben-Menashe säger att han träffade både Jeffrey Epstein och hans “handler” Ghislaine Maxwell på 1980-talet och att de båda redan då arbetade för Mossad. Epsteins nätverk var  stort och han ska ha känt digniteter som tex Ariel Sharon.

Robert Maxwell. Foto: David Fowler. Licens: Mostphotos (2309925)
Bild: Robert Maxwell. Foto: David Fowler. Licens: Mostphotos (2309925)

Robert Maxwell är en oerhört intressant person med ett förflutet bla som brittisk mediamogul. Maxwell köpte 1984 mediahuset Mirror Group Newspapers som producerade sex brittiska dagstidningar bla The Daily Mirror. Uppköpet ledde till ett ökänt krig med en annan mediamogul Rupert Murdoch. Robert Maxwell dog under oklara omständigheter, skriver The Guardian.

Den Pulitzerprisade journalisten Seymour Hersh uppgav att Nick Davies (utrikesredaktör på Daily Mirror) och Ben-Menashe alla var involverade i vapenhandel från Israel till Iran (The Iran-Contra Affair). Påståendet ansågs vara kontroversiellt och det renderande en konflikt (Mirrorgate) i början på 1990-talet, något som bla Los Angeles Times skrev om.

Turerna och omständigheterna runt de personer som nämns i denna artikel är minst sagt komplicerade och kräver ytterligare grävarbete och redovisning flera nya artiklar, något vi dock inte kan lova att vi har tid att producera.

Text: Torbjörn Sassersson, redaktör

Ytterligare källor


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq