Pfizers VD Albert Bourla vägrar besvara vaccinfrågor som miljontals människor vill ha svar på – Davos 2023

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 19 januari 2023
- Torbjörn Sassersson
Albert Bourla vill inte svara på Avi Yeminis och Ezra Levants frågor, Davos 2023. Foto: Rebel News
ArcanumSkolan

COVIDSKANDALEN. Ezra Levant och Avi Yemini från Rebel News konfronterade Pfizers VD Albert Bourla med frågor som miljontals människor i världen vill ha svar på. Incidenten är från World Economic Forums årliga toppmöte 16-20 januari 2023 i Davos, Schweiz.

Ezra Levant:

“Jag gick rakt fram till honom och började ställa frågorna till honom som miljontals människor säkert har undrat i flera år och en stund senare anslöt sig Avi och gjorde det till en slags vandrande presskonferens. Bourla kunde inte svara på en enda fråga.”

“Du vet, det finns hundratals “ackrediterade” journalister här på World Economic Forum – de största namnen i nyheterna från CNN till New York Times, men du måste förstå, de är alla här som WEF-medlemmar, inte för att hålla WEF ansvariga. De är med i Pfizers team. De skulle aldrig ställa en svår fråga till Pfizer.”

Frågorna som ställdes till Albert Bourla

Ezra Levant och Avi Yemini från Rebel News ställde en lång rad frågor till Pfizers VD Albert Bourla varpå Bourlas enda svar var “tack så mycket” och “ha en trevlig dag”.

NewsVoice sammanfattar några av huvudfrågorna:

 • När visste du att vaccinerna inte stoppade överföringen [av Covid-19] och hur länge visste du det utan att säga det offentligt?
 • Du sa att det var 100% effektivt, 90%, 80%, och sedan 70%, men nu vet vi att vaccinerna inte stoppar överföringen. Varför höll du det hemligt?
 • Är det dags att be om ursäkt till världen, att ge återbetalning till de länder som satsat alla dessa pengar i ett vaccin som inte fungerar?
 • Du har [personligen] tjänat miljoner på andra människors försörjning. Hur känns det att som miljonär vara buren av vanliga människor? Hur tänker du när du är på din yacht? Vad tänker du på ditt privatjet? Hur mycket pengar har du personligen tjänat på vaccinet?
 • Hur många boosters tror du det krävs för att du ska vara tillräckligt nöjd med dina inkomster?
 • Är du orolig för myokardit? Hur är det med de plötsliga dödsfallen? Vad har du att säga om att unga män [syftar på fotbollsspelare etc] som faller döda i hjärtinfarkt varje dag?
 • Tidigare har Pfizer betalat 2,3 miljarder dollar i böter för vilseledande marknadsföring. Har du ägnat dig åt samma beteende igen? Är du under utredning, som du var tidigare, för vilseledande marknadsföring?
 • Om någon annan produkt i världen inte fungerar får man pengarna tillbaka. Ska du inte återbetala de länder som betalar miljarder för ditt ineffektiva vaccin?
 • Är du bara van att prata med sympatiska medier? Ä det därför du inte vet hur du ska svara på frågor?

Relaterat: Läkemedelsföretaget Pfizer och dess långa kriminella historia

Ezra Levant:

“Avi och jag ställde 29 frågor, allt vi har velat fråga Pfizers VD sedan tre år, från hur mycket han personligen har tjänat på pandemin, hur mycket han har betalat andra för att marknadsföra sina vacciner, till viktiga frågor om han visste att hans vacciner faktiskt inte gjorde det, stoppade överföringen och varför han höll det hemligt.”

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Albert Bourla vill inte svara på Ezra Levants frågor, Davos 2023. Foto: Rebel News
Albert Bourla vill inte svara på Ezra Levants frågor, Davos 2023. Foto: Rebel News

Relaterat

Patrick Allen CNBC:s vicepresident hotar reportern Avi Yemini – Davos 2023

Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe

ArcanumSkolan

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Toppen bra frågor. Riktiga journalister måste ha hur kul som helst på WEF och irritera globalistnazisterna rejält.

 • Ha ha ha!

  Så det är såhär vetenskapen låter när man väl får fatt på den?

  Sccccchyyy!

  Han kunde ju lika gärna haft en lysande neosnskylt ovanför huvudet där det stod ord man inte får yttra i kommentarsfältet på.Tex ett som börjar på rö… och slutar på hål….

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *