Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Plötsligt dödsfall? Fler än 1 av 4 tror att någon de känner dött av covidvacciner – Sharyl Attkisson

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 januari 2023
- NewsVoice redaktion
Sharyl Attkisson - Pressfoto

Nästan hälften av amerikanerna säger att de tror att Covid-19-vaccin kan vara ansvarigt för fenomenet oförklarligt plötsligt dödsfall. Mer än 25% i USA säger att någon de personligen känner kan vara bland offren.

Rasmussen-rapporten visar 49% av amerikanska vuxna säger att de tror att det är troligt att biverkningar av Covid-19-vacciner har orsakat ett betydande antal oförklarliga dödsfall. Det inkluderar 28% som säger att de tror att det är “mycket troligt”. Det skriver Sharyl Attkisson i sin sammanställning.

37% säger att de inte tror att ett betydande antal dödsfall har orsakats av vaccinbiverkningar, inklusive 17% som säger att det inte alls är troligt.

Ytterligare 14% säger att de är osäkra.

48% av amerikanerna säger att de tror att det finns legitima skäl att vara orolig över säkerheten med Covid-19-vacciner, medan 37% tror att människor som oroar sig för vaccinsäkerhet sprider konspirationsteorier.

Ytterligare 15% säger att de inte är säkra.

Plötsligt dödsfall – “Died Suddenly”

Dokumentären Died Suddenly (om fenomenet SADS) tar upp de negativa biverkningarna av Covid-19-vacciner, inklusive oförklarliga eller plötsliga dödsfall. Dokumentären har setts av mer än 15 miljoner människor.

Filmen har kritiserats för att främja “avvisade” anti-vaccinkonspirationsteorier. Men många experter och forskare säger att det dokumenterar avgörande bevis, inklusive ovanliga “proppar” som medicinska undersökare har upptäckt i kroppar hos vaccinerade människor runt om i världen.

Enkätfrågans formuleringar finns på Rasmussenreports.com

Källa: ‘Died Suddenly’? More than 1-in-4 think someone they know died from Covid-19 vaccines” av Sharyl Attkisson | Översättning: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq