Plötsligt dödsfall? Fler än 1 av 4 tror att någon de känner dött av covidvacciner – Sharyl Attkisson

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 januari 2023
- NewsVoice redaktion
Sharyl Attkisson - Pressfoto

Nästan hälften av amerikanerna säger att de tror att Covid-19-vaccin kan vara ansvarigt för fenomenet oförklarligt plötsligt dödsfall. Mer än 25% i USA säger att någon de personligen känner kan vara bland offren.

Rasmussen-rapporten visar 49% av amerikanska vuxna säger att de tror att det är troligt att biverkningar av Covid-19-vacciner har orsakat ett betydande antal oförklarliga dödsfall. Det inkluderar 28% som säger att de tror att det är “mycket troligt”. Det skriver Sharyl Attkisson i sin sammanställning.

37% säger att de inte tror att ett betydande antal dödsfall har orsakats av vaccinbiverkningar, inklusive 17% som säger att det inte alls är troligt.

Ytterligare 14% säger att de är osäkra.

48% av amerikanerna säger att de tror att det finns legitima skäl att vara orolig över säkerheten med Covid-19-vacciner, medan 37% tror att människor som oroar sig för vaccinsäkerhet sprider konspirationsteorier.

ArcanumSkolan 2024

Ytterligare 15% säger att de inte är säkra.

Plötsligt dödsfall – “Died Suddenly”

Dokumentären Died Suddenly (om fenomenet SADS) tar upp de negativa biverkningarna av Covid-19-vacciner, inklusive oförklarliga eller plötsliga dödsfall. Dokumentären har setts av mer än 15 miljoner människor.

Filmen har kritiserats för att främja “avvisade” anti-vaccinkonspirationsteorier. Men många experter och forskare säger att det dokumenterar avgörande bevis, inklusive ovanliga “proppar” som medicinska undersökare har upptäckt i kroppar hos vaccinerade människor runt om i världen.

Enkätfrågans formuleringar finns på Rasmussenreports.com

Källa: ‘Died Suddenly’? More than 1-in-4 think someone they know died from Covid-19 vaccines” av Sharyl Attkisson | Översättning: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Känner faktiskt inte någon som låtit sig bli vaccinerad och blivit drabbad av plötsligt död, däremot en hel del ickevaccsinerade som dött: Ingemar, Börje osv, osv.

  Någon annan som känt någon i Sverige som dött av vaccinet?

  • Jag känner till flera som misstänks ha dött eller allvarligt skadats inom släkt och bekantskapskrets. Härom dagen åkte en nära släkting in för misstänk hjärtinfarkt. Personen hade tagit minst 3 covidsprutor. En annan dog 1 dygn efter den första sprutan.

   • Usch. Du Torbjörn kanske har ett större kontaktnät än mig det har du antagligen, eller hade (sic). Svårt ämne att närma sig.

    • Ja det är hemskt. En bekant hamnade på sjukhus efter andra sprutan med halvsides ansiktsförlamning och kvinnan fick även ett oväntat missfall. En annan har precis fått diagnosen perfier neuropati efter 3 sprutor.

   • Makten kanske också gör sig av med dissidenter, och har dom nått en viss ålder ifrågasätter man kanske inte dödsfallen?

   • Jag känner och känner till flera i Serbien som mördats av vaccinerna. Ett par ex.:Chefen för ett kommunalt energibolag i min närmaste centralort på 4000 invånare dog snabbt efter första vaccinet. Ersättaren dog sedan också han strax därpå efter en injektion, om det nu var 1:a eller 2.a. oklart, en grannes dotter studerar på universitetet i Belgrad och känner till flera(många?) dödsfall både bland studenter och lärare, som högst sannolikt orsakats av mRNA vacciner osv.(här nere väljer också många att ta ryska vacciner och så vitt jag vet drabbas dessa inte alls i lika stor utsträckning). Medvetenheten tycks stor här nere och INGEN mobbas och utesluts etc. för att de har vaccinkritiska inställningar och undviker smörjan, som lär vara fallet på många håll i väst och i Sverige!

  • Min syster fick ansiktsförlamning, vilket gjorde det väldigt besvärligt att dricka utan att vätskan rannut åt sidan.
   En annan fick en stroke efter andra sprutan, som byggdes på med epilepsi. Kan numera inte köra bil.

 • Finns det bevis på att genterapin ger någon fördel öht?
  Eller är det bara rysk roulette för högrisk tagare som vill ha extra spänning?

 • Mer och mer information sipprar fram om det farliga vaccinet även om media och politiker gör sitt bästa att inte tala om saken. Jag ser fram emot att karma lagarna får ha sin gång och alla ansvariga straffas maximalt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *