CNN: Amerikanskt stridsflygplan sköt ner oidentifierat objekt över norra Kanada

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 13 februari 2023
- NewsVoice redaktion
F-22 Raptor. Foto: Lockheed Martin

VÄRLDEN. Kanadas premiärminister Justin Trudeau säger att ett “oidentifierat föremål” har skjutits ned över kanadensiskt luftrum på hans order. Piloterna hade olika uppgifter som stod i konflikt med varandra om vad de faktiskt såg.

Objektet sköts ner 15 km utanför Alaskas frusna kust på fredagseftermiddagen, meddelade amerikanska myndigheter, men detaljerna om föremålet är knapphändiga.

“Jag beordrade nedskjutningen av ett oidentifierat föremål som kränkte kanadensiskt luftrum. NORAD Command sköt ner objektet över Yukon. Kanadensiska och amerikanska stridsflygplan skickades upp och en amerikansk F-22 sköt framgångsrikt mot objektet”, skrev Justin Trudeau på Twitter.

CNN intervjuade en tidigare CIA-anställd som säger att objektet hade en framdrivningsmekanism (propulsion system), som med andra ord betyder “motor”, men CNN uppger att objektet inte var “självmanövrerande”.

Justin Trudeau sa att han talade med USA:s president Joe Biden på lördagen och att kanadensiska styrkor kommer att leda insatsen för att bärga föremålet.

Text: NewsVoice | Källa: CNN.com

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • False flag, psyops är det första man tänker på. Kinas nerskjutna ballong var nog riktigt, nu vill man hålla ångan uppe och visa hur provocerande kineserna är.

 • Vad passligt med denna uppbyggnad av en false flag, när en storbank avlistats.
  Blue beam och alien, nu kommer den gemensamma FI. Nya virus från Mars.

 • Tror det är på riktigt den här gången. Faktiskt. Världsgangstergruppen driver världen mot kärnvapenkrigkonflikt, och då brukar De uppenbara sig för att bromsa vansinnet. Har själv sett ett ufo, närkontakt 2a grd, dvs så nära ca 50-100m att jag borde hört maskinljud när det flög iväg.

  • Spännande att du har sett ett ufo samt samt närkontakt 2a graden. Någon annan? 

   Har själv aldrig sett någonting liknande; är väl för trög eller avstängde men så tror jag inte heller på spektakulära flygande tefat osv heller, men vem vet? Kanske en för oss främmande entitet kommer att intervenera i avsikt att sätta stopp för att jorden inte skall gå under i ett förödande krig. Det kanske ser jorden som sin skapelse.

   • Hehe, nädå tvärtom så är du iinte ‘trög’. Bara en sådan sak som att du inte dissar det som sägs, visar vilket virke du är av

 • Ja dom testar väl lite för att se hur människor reagerar. Litet IQ test kanske?

  Liten grön gubbe tar sig genom världsrymden till lilla planeten jorden. Men kan sen inte ducka en missil…….

  På vanliga google earth kan man väl i princip se min postlåda. Men världens “främsta” och “största” militärmakt kan inte se vad det var för föremål med någon av jordens alla hundratusentals satteliter.

  När Putte kränker Svenskt luftrum har Byden dragit fram snorren omedelbart och ett spaningsplan är i luften inom minutrar. Här låter man alltså ett “oidentifierat” föremål hänga i dagar……

  Trump skröt så stort om US space force. Vad gör de på dagarna, spelar TV spel?

  https://www.spaceforce.mil/

  Men visst, man vet väl aldrig! Kanske är det inte ett spel för gallerierna? Kanske har någon HillBillie i bergen snickrat ihop ett litet ufo. Några gammla kastruller, tagit farmors amalgamplomber och smält ner kvicksilvret och gjort det supraledande med köksmixern och upphävt gravitationen.

  Ja man vet väl aldrig….

 • I Sverige så varnar de för eventuella EMO (Exploderande Muslimska Objekt) där myndigheter ytterst sansat och välbalanserat hävdar att det inte är frågan om eller när, utan var. Om de håller på så här utan att det ens har hänt något så tänk då med vilken psykotisk frenesi de kommer köra på när någonting sen väl inträffar.

 • Efter coronan kom Ukrainakriget och när detta krig går mot sitt slut kommer möjligen rapporteringen av Aliens och UFO öka, som vi redan sätt trevande exempel på i bland annat utskottsförhör i USA. Här spär man på ytterligare. Jag tror att detta är ett mellan drev innan media kommer att fokusera på svält, samhällsupplösning och massiva flyktingströmmar som samma finansiella elit själv skapat. Dessa tre företeelser krig, samhällsupplösning och flyktingströmmar hänger intimt samman och som har använts allt sedan gamla testamentets dagar i politiska syften.  

 • Världsrymden anfaller, ett sätt att flytta fokus från Biden-administrationen’s kriminella handlande, snart kommer de att meddela att de har försvarat jorden från rymdvarelser som är brutalare än de själva och måste utlysa undantagstillstånd, likt pandemin.

  • Kan vara ännu en av de “fasor” som Schwab säger att de planerat för oss. Det kan vara en del av agendan att hålla oss i skräck och ropa på lösningar, samt så klart även att skapa en yttre fiende av oklar art, och ta fokus från det pågående globala maktövertagandet. Om de inte kan bärga något där i det isiga djupa havet, så vad var det då? Skrämsel? Biden och Trudeau i kombo luktar inte så gott…

 • Dessa statliga distraktioner är inte särskilt trovärdiga. Verkar som om de glömt att de inte lyckats ge hela befolkningen kognitiva problem.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *