UK Column uppmärksammar NewsVoice-artikel om en uppstyckning av Ryssland

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 februari 2023
- NewsVoice redaktion
Alex Thomson. Foto: UK Column

KRIG. Alex Thomson tidigare anställd på GCHQ, som är Englands motsvarighet till svenska FRA, kommenterar på UK Column NewsVoice-artikeln om en uppstyckning av Ryssland om öststaten skulle förlora ett större krig mot Väst.

Artikeln med titeln ”Why Sweden and Finland Want to Join NATO – Promised Part of Russia?” skrevs av Kristoffer Hell. Den kommenteras 19 minuter in i videon.

Alex Thomson var den förste i Västeuropa som informerade om att kartan, med ett uppstyckat Ryssland, fanns upphängd på väggen på den ukrainska militära underrättelsetjänstens högkvarter.

The UK Column är en oberoende nyhetsorganisation som grundades 2006 av Brian Gerrish. Kanalen etablerades utan ekonomiskt stöd eller externa investeringar, och förblir helt oberoende gentemot annonsörer, stiftelser och politiska partier.

Text: NewsVoice | Källa: UK Column nyhetssändning 1 feb 2023


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: UK Column