USA: Robert F. Kennedy Jr vill kandidera till presidentvalet 2024

publicerad 13 mars 2023
- Kristoffer Hell
Robert F. Kennedy Jr. License: Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0

Robert F. Kennedy Jr, son till presidentkandidaten Robert Kennedy och brorson till president John F. Kennedy, funderar på att ställa upp i presidentvalet 2024 som kandidat för Demokraterna.

“Ja, jag funderar på det. Jag har redan passerat det största hindret. Min fru har godkänt det.”

Han gjorde uttalandet fredagen 3 mars 2023 på en skola i New Hampshire där han också förklarade att han skulle ställa upp oavsett om den sittande presidenten Joe Biden gör det eller inte.

Den 22 november 1963 mördades hans farbror presidenten John F. Kennedy och den 5 juni 1968 mördades hans pappa Robert F. Kennedy under hans valkampanj för att bli president. Båda morden var politiskt motiverade.

Efter presskonferensen i New Hamsphire fick Robert F. Kennedy Jr frågan om han var orolig för sin säkerhet:

“Jag är inte orolig för min säkerhet.”

Frågan som skulle göra Robert F. Kennedy Jr:s presidentvalskampanj unik är hans starka vaccin-motstånd.

År 2011 lanserade Kennedy antivaccinportalen Children’s Health Defense och deltog 2020-2021 i flera av de stora manifestationer mot överstatliga påbud om masktvång, utegångsförbud och injektionstvång som svepte över Europa.

Referenser och relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Han lär ju även ha sagt ngt i stil med att det var Pentagon som utvecklade både biovapnet och vaccinen mot det och att Pfizer och Moderna bara satte sina etiketter på vaccinburkarna.
  Ska han vinna mot sedelpressen medierna CIA+ och Pentagon så måste en tungt vägande delmängd av dessa storheter vara stödtrupp. Hoppas att det finns en sån.

 • Kennedy Jr lever i så fall farligt då han precis som Trump är mot “Deep State” och utryckt detta offentligt. Undrar hur “Deep State” ska hantera om två motståndare till deras globalist-agenda blir huvudkandidater i presidentvalet? Troligtvis sköter man det mera “snyggt” numera med valfusk, hot och förtalskampanjer än att göra som förr helt enkelt skjuta bort problemet. Det blir nog i yttersta nödfall en avrättning men då kan vi nog förvänta oss än mer kaos i USA än det redan är. Hantlangarna för “Deep State” som CIA, FBI, NSA kommer att ha häcken full de närmaste åren…

  • På vilket sätt skulle Mr Warp Speed vara emot djupa staten? Det var ju han som skrev på papprena för att fortsätta finansiera Faucis “gain of function” lab i Wuhan.

   Förra gången gick han ju till val på att dränera träsket. Hur många träskmonster sitter i fängelse idag?
   Trump är en kväkande padda och inget annat. Gigantisk i käften och obefintlig i handling.

 • Det vore något det!

  En “riktig” människa till president. Jag skulle rösta på honom även om jag nu inte kan ställa mig bakom det politiska systemet i övrigt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *