Kommer Donald Trump som USA-president 2024 lyfta på locket om “exoturismen”?

publicerad 6 maj 2023
- Kristoffer Hell
Donald Trump och UAP:s. Montage baserat på Donald Trump (pressfoto: Donaldjtrump.com) och US Department of Defense, Chip Somodevilla
Donald Trump och UAP:s.

Den amerikanska radiojournalisten Daniel Liszt från Dark Journalist berättar om det amerikanska militärindustriella komplexets “hemliga rymdstyrka” och varför Donald J Trump kan vara den amerikanska president som har bäst insikt i UAP-fenomenet.

Donald Trumps farbror hette John G Trump och var inblandad i dödsboet efter Nikola Tesla, närmare bestämt hans forskningspapper, som FBI beslogtog och hemligstämplade.

John Trump var ingenjör och professor i fysik och hade den legendariska forskningschefen Vannevar Bush som mentor. John Trump var den insider och expert som FBI hoppades kunde förstå Teslas anteckningar.

Daniel Liszt driver sedan flera år youtube-kanalen Dark Journalist med fokus på djupintervjuer rörande den djupa statens agenda, ofta i sammanhangen: UAP:s (exoturism?), Remote Viewing och paranormala fenomen.

Andra namn som figurerar i intervjun är Robert F Kennedy Jr, som nyligen kungjorde att han ställer upp som presidentkandidat för det politiska partiet Demokraterna, samt Tucker Carlsson, för vilken Donald Trump i en intervju berättade om John G Trump, Tesla, och allt vad hans farbror berättade för honom.

Källor och relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq