Enligt kosmisk kulturcensur är vi ensamma i universum och utlämnade åt US Space Force

publicerad 3 december 2022
- Kristoffer Hell
Wormhole, spaceship. Bild: Deselect.Licens: Pixabay.com

KRÖNIKA. I början på år 2021 gjorde bandcamp, en onlinetjänst för audiomaterial, en “youtube”* på en av sina innehållsskapare, författaren och mediet Barbara Marciniak [1,2]. Utan förvarning eller förklaring stängde det ned hennes konto och raderade allt material.

Text: Kristoffer Hell, uppd 4 dec | *Att göra en “youtube” använt som verb i betydelsen att cancellera någon utan förvarning.

Hennes arbete inleddes 1992 med boken “Bringers of the Dawn” – som förmedlade budskapet om en hoppfullare framtid för mänskligheten [3].

Bakgrunden till bandcamps beslut att tysta Marciniak är nästan lika intressant som historien om hur president Donald Trump skapade US Space Force, en amerikansk militär rymdstyrka – fristående från andra vapenslag [4,5].

US Space Force

Vilken general i gamla tider skulle ha slagits av tanken att skapa ett kavalleri innan det fanns något som hette hästar och vilken uppfinnare skulle börjat bygga cyklar innan man visste vad ett hjul var och hur det fungerade?

När Donald Trump den 18 juni 2018 kallade till en presskonferens där han kungjorde beslutet att upprätta en ”rymdstyrka” är det lätt att förlåta läsare som antar att USA innan dess lyckats lösa de två största tekniska utmaningarna för resor i Universum: antigravitation och transporter i överljushastighet.

Läs mer: USA planerar sjösätta militär rymdflotta – US Space Force

Allt annat skulle reducera presskonferensen till ett skämt eller Trumps presidentskap till ett dårhus med en extra stor paviljong för de med storhetsvansinne.

Hastigheten hos NASA:s nuvarande rymdteknik kvalar nämligen inte ens in som drivved i kosmiska sammanhang.

Apolloprogrammets rymdfarkoster hade en maxhastighet på 11 km/s. Det tog tre dagar att nå månen med denna. Voyager I tog över tre år på sig att nå Saturnus, trots att den skrämts upp i hela 17 km/s. Att nå den närmaste stjärnan, Proxima Centauri, i samma hastighet, sägs ta 75 tusen år [6].

Med den här nuvarande rymdtekniken skulle det ta tre miljarder år att ta sig till andra sidan av vår egen galax, Vintergatan. Den del av Universum som kan observeras med nuvarande teknik bedöms vara en miljon gånger större än så.

Det etablerade historiska mönstret när ny teknik införlivas i en militär organisation är att innan tekniken blir ett eget fristående vapenslag har den först utvecklats och testats så långt att det blivit uppenbart att den inte längre kan vara en underordnad del av en annan gren.

Människan lärde sig flyga i början av förra seklet. 1907 införlivades förmågan in i den amerikanska armén: som stöd till markoperationer.

Det tog ytterligare 40 år innan det amerikanska flygvapnet växt upp och blev ett eget vapenslag, 1947.

Allt detta kokar ned till frågan: Är mänskligheten redan rymdfartskapabel, det vill säga har egna farkoster kapabla till antigravitation och överljushastighet – men att detta hållits hemligt? Om så, hur länge har det pågått?

Nedan återges fem länkar till omslag för artiklar om antigravitation från 1950-talet, innan offentliga diskussioner om denna banbrytande forskning blev tabu och försvann.

Gamla amerikanska vetenskaps och teknikmagasin
Gamla amerikanska teknikmagasin från 1950-och 1960-talet
 • ”The G-Engines are coming” (1956) [7]
 • ”Anti-gravity: Power of the Future” (1957) [8]
 • ”Spaceship that conquers gravity” (1957) [9]
 • ”Antigrav” (1958) [10]
 • ”Anti-gravity: The Science of Electro-Gravitics” (1961) [11]

UAP-forskaren Steven Greer hävdar att USA i oktober 1954 knäckte antigravitationens gåta, varefter en våt filt sveptes över forskningsinriktningen som fasades ut från det offentliga samtalet [12].

 • Vilken ny verklighet skulle ett öppet vetenskapligt och teknologiskt genombrott som kontroll över gravitation resultera ?
 • Vilka politiska maskburkar skulle det öppna – förutom att mänskligheten blev rymdfartskapabel?

Det finns en skola inom UAP-forskningen som menar att antigravitation och fri energi är tvillingar, så här är fyra tankar:

 • Slutet på centraliserad energidistribution – alla hushåll generer all energi de behöver själva.
 • Slutet på elräkningar – efter att energigeneratorn införskaffats, inga fler utgifter.
 • Fordon som svävar.
 • Vägverket läggs ned och dess personal omskolas till landskapsarkitekter. Vägar som knyter samman städer behövs ej längre och städerna förvandlas till parker med bara gång och cykelstråk.
 • Byggnader som kan sväva.
Picard i "Star Trek First Contact" från 1996
Picard i “Star Trek First Contact” från 1996

Star Trek

Om USA redan löst mysterierna med gravitation och överljushastighet, vilken kan prestandan för farkosterna i deras (ännu så länge) hemliga rymdflotta vara?

Om vi spekulerar att den brittiske filmregissören Ridley Scott, som gjort storfilmer som Alien (1979) och Gladiator (2000) i science fiction filmen Prometheus från 2012 i sin fiktiva historia laborerar med siffror han erhållit från någon på insidan av Donald J Trumps hypotetiska rymdflotta skulle mänskligheten i dagsläget vara kapabel till resor i åtminstone 15 gånger ljusets hastighet.

I filmens första halva sägs att rymdskeppet filmen utspelas i färdats i 3,27*1014km (ca 34,56 ljusår) på 2 år 4 månader och 18 dagar. Ur ett rymdfararperspektiv låter detta som en nedre gräns, då det i denna hastighet ändå skulle ta över sex tusen år att ta sig till andra sidan Vintergatan.

I TV-serien Star Trek anges resande i överljushastighet på en logaritmisk skala där Warp 1 är ljusets hastighet och Warp 10 är att skeppet i samma ögonblick plötsligt befinner sig på andra sidan av Universum – en tripp på åtminstone 93 miljarder ljusår.

Resan som företas i Prometheus, och som tar två och ett halvt år, skulle i hastigheten Warp 4,5 från Star Trek: The Next Generation bara ta två och en halv månad.

Rymdopera

Så, varför censurerade onlinetjänsten Bandcamp hundra timmar med budskap från exoterisk källa?

Sedan fem hundra tusen år, säger Barbara Marciniak, framdrar mänskligheten sin existens under stöveln på en moraliskt lågt stående, men högteknologisk livsform som koloniserat jorden och andra himlakroppar i solsystemet.

Nästa fas i de här kolonisatörernas plan är att avpollettera större delen av mänskligheten och ersätta arbetskraften med robotar. De som överlever kommer att genetiskt nedgraderas.

Vad händer sedan?

Är det först när detta skett, eliten erkänner existensen av teknologierna antigravitation och överljushastighet, varpå de kvarvarande spillrorna av den transhumanifierade mänskligheten kommer att utnyttjas som drönare i fortsatt globalistisk militär expansion, nu i solsystemet och bortom?

Rudolf Steiner, 1905. Foto: Otto Rietmann. Licens: Public Domain
Rudolf Steiner, 1905. Foto: Otto Rietmann. Licens: Public Domain

Rudolf Steiners varning

År 1917, för drygt hundra år sedan, varnade grundaren till Antroposofin och Waldorfskolesystemet, Rudolf Steiner, för att den dolda agendan med “vaccin” som just då uppfunnits, var att i framtiden administrera injektioner bland befolkningen som skulle “döda själen” i en människa: utradera impulser till andlighet och metafysiskt sökande.

Låg Barbara Marciniaks förmenta varning från kosmos för nära sanningen för globalister, transhumanister och Big Pharma – som ombesörjde att de varningar hon förmedlade försvann?

Måhända stod hon på randen till ett genombrott och var nära att plötsligt nå ut till breda folklager.

Varför, för resten, skulle någon från till exempel Plejaderna vilja varna mänskligheten för något?

Om vår galax Vintergatan var lika stor som jorden skulle avståndet mellan jorden och Plejaderna motsvara språnget från Stockholm till Norrköping.

I ett universum som blomstrar med rymdkapabla civilisationer är Plejaderna en av våra grannar.

Hur ensam är egentligen mänskligheten i Universum?

Real Life Lore: How the Universe is Way Bigger Than You Think

Disclosure Projects presskonferens den 9 maj 2001

Ovan visas den mest sedda presskonferensen någonsin i den amerikanska National Press Club:s historia. Händelsen är förmodligen det närmaste ett officiellt erkännande av UAP-fenomenet läsaren någonsin kommer att komma [13].

Text: Kristoffer Hell

Referenser och relaterat

 1. Barbara Marciniak: pleiadians.com
 2. Barbara Marciniak: boldconnectionsunlimited.sellfy.store
 3. Barbara Marciniak: “Bringers of the Dawn”
 4. US Space Force: spaceforce.mil
 5. US Space Force: spaceforce.com
 6. NASA: “StarChild Question of the Month for April 2002”
 7. Young Men: “The G-Engines are Coming!” Nov 1956
 8. Mechanix Illustrated: “Anti-Gravity: Power of the Future” 1957
 9. Mechanix Illustrated: “Spaceships that conquers Gravity” 1957
 10. American Modeler: “Antigrav” 1958
 11. Practical Mechanics: “Anti-Gravity: The Science of Electro-Gravitics” 1961
 12. ValueTainment: “Classified Alien Encounters Revealed By Traumatologist”
 13. National Press Club: National Press Club hemsida
 14. Amazon: “The Hunt for Zero Point” Nick Cook (2001)

Kristoffer Hell är författare till boksviten “Västs Mörka Hjärta: 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan”, “Demokrati till Döds – Sveriges väg in i den globala diktaturen” och “Covid 1984”

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Kanske kan Elena Danaan från 26/11 2022 vara av intresse.En kort video på 7 minuter på engelska, textat tjeckiska.

  Länk: https://www.youtube.com/watch?v=Ek5yd1oJ0gQ

  Från hennes hemsida
  Fältarkeolog, certifierad Druidess & Celebrant, erfaren Shaman och utsända från stjärnorna, mitt uppdrag är att hjälpa människor på jorden att vakna till sin sanna potential och kraft igenom mina böcker och offentliga medier.

  • Tack Ivan för den länken. Den sanna potentialen finns i kunskapen om hur vårt hologram fungerar. Rudolf Steiner har massor av detta i sin efterlämnade litteratur. Kanske är vi i det läge där vi åter finner de krafter som länge har tagits ifrån oss. Ett reset är ju bara en upprepning av gammal dogma även om man kallar det för NWO.

  • De flesta har nollkoll på vad som händer. Man berättade en del för mig, varför jag kommit hit. Man visade mig genom en enkel åtgärd så jag kunde se in egen aura.
   Med kommentaren “nu förstår du varför du måste hålla dig undan rampljuset”.
   Jag fick möjlighet att vara “periskop” åt detta parallella universums varelser, och så är det än idag.

   • Jag vet vad du pratar om. Jag ska ge några exempel på detta.
    Stewart Swerdlow – projekt Montauk, de tog bort hans syn på 20 år för att han inte skulle bli störd av sina 5 sinnen, ändå körde han bil utan att krocka, han såg allt i färger. Bruno Gröning har under bilfärd lagt i hög hastighet huvudet på ratten utan att bilen kom ur kurs eller vinglade. En blind tjej läste av färger på kläder med sina fingertoppar. En bekant blev ombedd av en avliden indian att låna hans ögon för att kunna se på världen.

    Världarna med större bandbredd i uppfattningsförmåga ser denna värld på ett annat sätt och ur en annan perspektiv och behöver ha här människor som de kan uppfatta denna värld igenom. Vi ser ingen liv på andra planeter fast det sjuder av liv där p.g.a. att vår bandbredd är begränsad.

    Liv med snabbare vibrationer har inga problem att se livet med långsammare vibrationer medan liv med långsamma vibrationer ser ingenting som vibrerar med högre vibrationer. Men att se världen med de 5 sinnenas begränsning, för detta behövs människor som möjliggör detta – som förenar världar.

    • bra formulerat! Att vara “periskop” åt ett annat universum är en rätt fascinerande uppgift. Förutom allt de har visat mig…. Sånt som folk här, precis som du säger, inte har en chans att förstå. Jag har skrivit manus till en film resp bok om delar av detta, men självklart vågar ingen producent ta sig an det.

  • det är tusentals människor som har samma roll som hon, men utan att skryta om det. Utan att tjäna pengar på det. Alla titlar visar på ett mindre ärligt uppsåt. Om hon verkligen menar vad hon säger, då betyder titlar inte ett dugg. Då skulle hon inte skryta offentligt om det.

 • Kanske kan Elena Danaan från 26/11 2022 vara av intresse.En kort video på 7 minuter på engelska, textat tjeckiska.

  Länk: https://www.youtube.com/watch?v=Ek5yd1oJ0gQ

  Från hennes hemsida
  Fältarkeolog, certifierad Druidess & Celebrant, erfaren Shaman och utsända från stjärnorna, mitt uppdrag är att hjälpa människor på jorden att vakna till sin sanna potential och kraft igenom mina böcker och offentliga medier.

  • Tack Ivan för den länken. Den sanna potentialen finns i kunskapen om hur vårt hologram fungerar. Rudolf Steiner har massor av detta i sin efterlämnade litteratur. Kanske är vi i det läge där vi åter finner de krafter som länge har tagits ifrån oss. Ett reset är ju bara en upprepning av gammal dogma även om man kallar det för NWO.

  • De flesta har nollkoll på vad som händer. Man berättade en del för mig, varför jag kommit hit. Man visade mig genom en enkel åtgärd så jag kunde se in egen aura.
   Med kommentaren “nu förstår du varför du måste hålla dig undan rampljuset”.
   Jag fick möjlighet att vara “periskop” åt detta parallella universums varelser, och så är det än idag.

   • Jag vet vad du pratar om. Jag ska ge några exempel på detta.
    Stewart Swerdlow – projekt Montauk, de tog bort hans syn på 20 år för att han inte skulle bli störd av sina 5 sinnen, ändå körde han bil utan att krocka, han såg allt i färger. Bruno Gröning har under bilfärd lagt i hög hastighet huvudet på ratten utan att bilen kom ur kurs eller vinglade. En blind tjej läste av färger på kläder med sina fingertoppar. En bekant blev ombedd av en avliden indian att låna hans ögon för att kunna se på världen.

    Världarna med större bandbredd i uppfattningsförmåga ser denna värld på ett annat sätt och ur en annan perspektiv och behöver ha här människor som de kan uppfatta denna värld igenom. Vi ser ingen liv på andra planeter fast det sjuder av liv där p.g.a. att vår bandbredd är begränsad.

    Liv med snabbare vibrationer har inga problem att se livet med långsammare vibrationer medan liv med långsamma vibrationer ser ingenting som vibrerar med högre vibrationer. Men att se världen med de 5 sinnenas begränsning, för detta behövs människor som möjliggör detta – som förenar världar.

    • bra formulerat! Att vara “periskop” åt ett annat universum är en rätt fascinerande uppgift. Förutom allt de har visat mig…. Sånt som folk här, precis som du säger, inte har en chans att förstå. Jag har skrivit manus till en film resp bok om delar av detta, men självklart vågar ingen producent ta sig an det.

  • det är tusentals människor som har samma roll som hon, men utan att skryta om det. Utan att tjäna pengar på det. Alla titlar visar på ett mindre ärligt uppsåt. Om hon verkligen menar vad hon säger, då betyder titlar inte ett dugg. Då skulle hon inte skryta offentligt om det.

 • Mycket givande artikel och dito kommentarer. Låt mig dela med mig av det faktum att jag fått förmånen att för länge sedan möta folk i en farkost där de på min fråga om vilka de var svarade “vårt egentliga utseende skulle inte betyda nåt för dig, så vi har antagit en mänsklig form”. De kom från ett parallellt universum och gav mig ett antal möjligheter. De besatt ett kunnande och en medkänsla som ingen på denna planet ens är i närheten av och de behandlade mig med yttersta respekt. Men eftersom sånt här inte kan, inte får, förekomma, så räcker det med att sluta här. Men deras filosofi, om man nu kan använda det ordet, har präglat mitt liv sedan denna dag i mitten på 1960. För detta möte är jag djupt tacksam. De har fått mig att se tillvaron ur ett mycket brett perspektiv.

 • Mycket givande artikel och dito kommentarer. Låt mig dela med mig av det faktum att jag fått förmånen att för länge sedan möta folk i en farkost där de på min fråga om vilka de var svarade “vårt egentliga utseende skulle inte betyda nåt för dig, så vi har antagit en mänsklig form”. De kom från ett parallellt universum och gav mig ett antal möjligheter. De besatt ett kunnande och en medkänsla som ingen på denna planet ens är i närheten av och de behandlade mig med yttersta respekt. Men eftersom sånt här inte kan, inte får, förekomma, så räcker det med att sluta här. Men deras filosofi, om man nu kan använda det ordet, har präglat mitt liv sedan denna dag i mitten på 1960. För detta möte är jag djupt tacksam. De har fått mig att se tillvaron ur ett mycket brett perspektiv.

 • Resonemanget att en färd i rymden över stora avstånd är en linjär förflyttning från punkt A till B bygger på vår nuvarande föreställningsvärld och kunskap. Ungefär som om t.ex. människor på medeltiden skulle resonera om hur människor skulle kunna prata direkt med varandra mellan England och Frankrike. Det ligger naturligtvis mycket oupptäckt framför människan på de flesta områden då t.ex. den tekniska utvecklingen som är aktuell för resonemanget har pågått en mycket kort stund och vår civilisation är mycket ung. Om människor finns kvar på jorden om låt oss säga 10 000 år lär de knappt se skillnad på vår tid och medeltiden.

  Hur är universum egentligen uppbyggt? Var finns början och slut? Kan vi vara så säkra på att himlakroppar är utplacerade i ett tredimensionellt rum över alla avstånd?

  Är universum en skapelse enbart för människan, en varelse på en liten planet i utkanten av en av miljardtals galaxer med närmast oändligt många planeter? En fåfäng teori som påminner om gamla tiders uppfattning att jorden var i centrum av universum och andra himlakroppar kretsar kring den.

 • En mycket träffande artikel.
  En tvivlare skulle kunna ställa sig en fråga om den tekniska utvecklingen som skedde på jorden under de sista 100 åren är naturlig, eller styrd från en hemlig grupp om vilken ens illuminati vet att den existerar. Här tänker jag på intervjuer med doktor Neruda.
  Det har uppstått en spänning mellan den teknologi som är hemlighållen för allmänheten och de livsvillkor som den breda allmänheten lever under med tanke på de fria teknologierna. Problemet ligger i att dessa teknologier kan missbrukas för att härska över andra och även för att förstöra hela jordklotet.

  Så här beskriver Jaroslav Chvátal den tekniska utvecklingen:

  “Civilisationen i sin helhet är på en index om 0,7, men den potential som finns i form av de hemlighållna projekten är på index 1,15 till 1,2.
  Den Galaktiska Federationen vill att civilisationen i sin helhet är åtminstone på index 1 på Kardasjevskalan, med det att situationen som råder här är inte särskild optimal.
  Mycket stor roll spelar här kvalitet på det mänskliga medvetandet. Med kvalitetsmedvetande menar man kombination av, intellektuella kunskaper och vetande, acceptans och förståelse för vissa processer så att de motsvarar index 1 på Kardasjevskalan, som vår civilisation kan omsätta praktiskt utan problem. Det betyder att dessa kunskaper speglas i någon slags kreativitet.”
  Hela radioprogram som heter “Aktuella förutsägelser till USAs utveckling”
  kan du se här: https://www.bitchute.com/video/2wpjZdshVxpH/

  Det händer saker i rymden som inte ens den kontrollerande eliten har kontroll över. Här menar jag energier som tvingar människor att ta ansvar för sina tankar, handlingar och skapande. De som inte klarar av att ha dessa under kontroll kommer att leva i en dysfunktionell verklighet som rent av kommer att likna helvete här på jorden.

  Tack Christoffer Hell att du öppnade även dessa dörrar genom din artikel

   

 • Hmm, verkar vara “rymdtema” som gäller nu.

  Ladda ner och titta på den här i natt när jag inte kunde sova.

  https://swebbtube.se/w/u4MNemVLTrTyDLA2RQ7N16

  Att Mr Warp speed vill dominera rymden förvånar väl inte. Men det förvånar mig att någon fortfarande tror att herrn skall “dränera träsket”, när han själv verkar vara ett väletablerat träskmonster.

  Själv känner jag väl oftast en liten kräkreflex komma ofrivilligt när jag hör människor som inte vet var sin egen postlåda ligger pratar om det och det stjärnsystemet som om det vore självklarheter. Människor som är tvärsäkra på saker de inte har någon som helst egen erfarenhet av är rätt tröttande.

  Själv har jag mer frågor än svar. Men området frienergi fascinerar. Och efter alla vittnesmål jag hört från riktiga fysiska människor om UFOn så misstror jag inte fenomenet. Frågan är väl bara vad det är?

  Vore jag själv i besittning av teknologi som möjligjorde resor till närmaste sjtärnsystem osv, så skulle inte jag ställa mig och titta på när människor plågas till döds i onödan. Så att några välmenande varelser finns därute som är mycket kraftfullare än oss tror jag inte på.

  Men misstänker att det eviga kriget mellan gott och ont både i microcosmos och makrokosmos har en faktisk grund i verkliga förhållanden. Men vad som är gott och ont har väl alla olika uppfattning om?

  Nej nu skall jag gå och elda så jag får lite värme. Har du en frienergigenerator och är vänligt sinnad så titta gärna förbi även om du föredrar transportmedel av tyngdlös typ. Kommer militären och stör borde de väl kunna avlägsnas från platsen? Om det nu inte är de som har teknologin, och som inte alls är vänligt sinnade. Tyvärr verkar det väl så.

  “The truth shall set you free” och “the truth is out there”. Ja den som lever får väl se.

 • Resonemanget att en färd i rymden över stora avstånd är en linjär förflyttning från punkt A till B bygger på vår nuvarande föreställningsvärld och kunskap. Ungefär som om t.ex. människor på medeltiden skulle resonera om hur människor skulle kunna prata direkt med varandra mellan England och Frankrike. Det ligger naturligtvis mycket oupptäckt framför människan på de flesta områden då t.ex. den tekniska utvecklingen som är aktuell för resonemanget har pågått en mycket kort stund och vår civilisation är mycket ung. Om människor finns kvar på jorden om låt oss säga 10 000 år lär de knappt se skillnad på vår tid och medeltiden.

  Hur är universum egentligen uppbyggt? Var finns början och slut? Kan vi vara så säkra på att himlakroppar är utplacerade i ett tredimensionellt rum över alla avstånd?

  Är universum en skapelse enbart för människan, en varelse på en liten planet i utkanten av en av miljardtals galaxer med närmast oändligt många planeter? En fåfäng teori som påminner om gamla tiders uppfattning att jorden var i centrum av universum och andra himlakroppar kretsar kring den.

 • Lite märkligt är det med USA:s nya månfarkost som tydligen ska testa både det ena och andra inför kommande månfärder? Men gjorde inte USA det redan på 1960-talet och har man i så fall “glömt” bort hur man gjorde då eller var allt en gigantisk bluff? I alla fall har “konspirationsteoretiker” fått vatten på sin kvarn. USA:s egna raketmotorer är fortfarande inte lika bra som de man importerar från Ryssland och det har visat sig svårt att kopiera tekniken trots att USA har försökt i årtionden. Att USA skulle kunna sätta upp en rymdstyrka eller ens ha råd att bygga en sådan är en helt löjeväckande tanke och bara ett utslag av deras megalomaniska fantasier.

 • En mycket träffande artikel.
  En tvivlare skulle kunna ställa sig en fråga om den tekniska utvecklingen som skedde på jorden under de sista 100 åren är naturlig, eller styrd från en hemlig grupp om vilken ens illuminati vet att den existerar. Här tänker jag på intervjuer med doktor Neruda.
  Det har uppstått en spänning mellan den teknologi som är hemlighållen för allmänheten och de livsvillkor som den breda allmänheten lever under med tanke på de fria teknologierna. Problemet ligger i att dessa teknologier kan missbrukas för att härska över andra och även för att förstöra hela jordklotet.

  Så här beskriver Jaroslav Chvátal den tekniska utvecklingen:

  “Civilisationen i sin helhet är på en index om 0,7, men den potential som finns i form av de hemlighållna projekten är på index 1,15 till 1,2.
  Den Galaktiska Federationen vill att civilisationen i sin helhet är åtminstone på index 1 på Kardasjevskalan, med det att situationen som råder här är inte särskild optimal.
  Mycket stor roll spelar här kvalitet på det mänskliga medvetandet. Med kvalitetsmedvetande menar man kombination av, intellektuella kunskaper och vetande, acceptans och förståelse för vissa processer så att de motsvarar index 1 på Kardasjevskalan, som vår civilisation kan omsätta praktiskt utan problem. Det betyder att dessa kunskaper speglas i någon slags kreativitet.”
  Hela radioprogram som heter “Aktuella förutsägelser till USAs utveckling”
  kan du se här: https://www.bitchute.com/video/2wpjZdshVxpH/

  Det händer saker i rymden som inte ens den kontrollerande eliten har kontroll över. Här menar jag energier som tvingar människor att ta ansvar för sina tankar, handlingar och skapande. De som inte klarar av att ha dessa under kontroll kommer att leva i en dysfunktionell verklighet som rent av kommer att likna helvete här på jorden.

  Tack Christoffer Hell att du öppnade även dessa dörrar genom din artikel

   

 • Hmm, verkar vara “rymdtema” som gäller nu.

  Ladda ner och titta på den här i natt när jag inte kunde sova.

  https://swebbtube.se/w/u4MNemVLTrTyDLA2RQ7N16

  Att Mr Warp speed vill dominera rymden förvånar väl inte. Men det förvånar mig att någon fortfarande tror att herrn skall “dränera träsket”, när han själv verkar vara ett väletablerat träskmonster.

  Själv känner jag väl oftast en liten kräkreflex komma ofrivilligt när jag hör människor som inte vet var sin egen postlåda ligger pratar om det och det stjärnsystemet som om det vore självklarheter. Människor som är tvärsäkra på saker de inte har någon som helst egen erfarenhet av är rätt tröttande.

  Själv har jag mer frågor än svar. Men området frienergi fascinerar. Och efter alla vittnesmål jag hört från riktiga fysiska människor om UFOn så misstror jag inte fenomenet. Frågan är väl bara vad det är?

  Vore jag själv i besittning av teknologi som möjligjorde resor till närmaste sjtärnsystem osv, så skulle inte jag ställa mig och titta på när människor plågas till döds i onödan. Så att några välmenande varelser finns därute som är mycket kraftfullare än oss tror jag inte på.

  Men misstänker att det eviga kriget mellan gott och ont både i microcosmos och makrokosmos har en faktisk grund i verkliga förhållanden. Men vad som är gott och ont har väl alla olika uppfattning om?

  Nej nu skall jag gå och elda så jag får lite värme. Har du en frienergigenerator och är vänligt sinnad så titta gärna förbi även om du föredrar transportmedel av tyngdlös typ. Kommer militären och stör borde de väl kunna avlägsnas från platsen? Om det nu inte är de som har teknologin, och som inte alls är vänligt sinnade. Tyvärr verkar det väl så.

  “The truth shall set you free” och “the truth is out there”. Ja den som lever får väl se.

 • Lite märkligt är det med USA:s nya månfarkost som tydligen ska testa både det ena och andra inför kommande månfärder? Men gjorde inte USA det redan på 1960-talet och har man i så fall “glömt” bort hur man gjorde då eller var allt en gigantisk bluff? I alla fall har “konspirationsteoretiker” fått vatten på sin kvarn. USA:s egna raketmotorer är fortfarande inte lika bra som de man importerar från Ryssland och det har visat sig svårt att kopiera tekniken trots att USA har försökt i årtionden. Att USA skulle kunna sätta upp en rymdstyrka eller ens ha råd att bygga en sådan är en helt löjeväckande tanke och bara ett utslag av deras megalomaniska fantasier.

 • Eftersom USA uppfann mikroprocessorer och revolutionerade den digitala datorteknologin anser jag att man kan säga att dom utfört den mest betydande teknologiska prestationen genom tiderna. Men, som dom själva dvs CIA -sade så vann dom inte kalla kriget för att dom var ‘the good guys’ utan för att dom var ‘better poker players’. Dvs dom bluffade skickligare. Greer är en sån bluffande scharlatan men i USAs tjänst
  Jag anser att USA medvetet satsade på att förmå Sovjet att spendera sina resutser på sånt som inte gjorde dom militärt eller ekonomiskt starkare, så medan USA bluffade om hela sitt bemannade rymdprogram ägnade dom sig i stället åt att utveckla elektronik. Men kanske med en totalt felaktigt redovisad budget(?)
  När Sputnik 1 sköts upp oktober 1957 hade det förflutit 5 dagar sen kärnkraftskatastrofen i Kyshtyma inträffade. 1982 ansäg amerikanska analytiker att det var en atomexplosion liksom dom även ansåg om Chermobyl lite senare. Men nu anser Wikipedia att explosionen i Kyshtyma med en kraft av 70 ton tnt
  var avfall som exploderade. Fertiliser bomb typ. Märklig hypotes.
  Min bestämda uppfattning är att en atomreaktor inte kan explodera av sig själv vid en härdsmälta så som hänt åtminstone 1957 1986 och 2011…
  USA hade 1957 ingen motsvarande raketteknologi och USA kanske inte var säkra på vad raketen skulle bära med sig…
  Men att USAs state department och CIA inte så långt senare hjälpte Fidel Castro till makten ter sig som en trolig gest eller eftergift från USAs sida. Eftersom USA efter Apollo plötsligt blev enormt generösa med att exportera allt vad de hade av teknologi till Sovjet men där många enbart har pratat om spannmål.. kan man utgå från att det åter var en gest . en muta denna gång för tystnad om månbluffen. Werner von Braun föreslog 1953 hur rymdprogrammet för resa till månen och Mars skulle utformas. Så när Greer och 1954 figurerar misstänker jag att det är en markering av ungefär när dom började planera bluffen.

   • Hade och hade, dom hade nog tankar om att försöka med hologram och annan optisk teknik men så bra funkar det nog inte att dom vågat sätta det i verket inför kritiska blickar. Kvaliteten hittills är ju patetiskt dålig.
    Uri Geller som var medarbetare i SRI och vars handledare hade patent på små elektroniska apparater påstod före 1975 att han fick tankeöverföring från utomjordiska överordnade och det var nog små radiomottagare som hjälpte Uri vid remote viewing experiment.
    Och den där rael-religionen
    Antagligen menad att associeras till Is-rael eftersom anglosaxerna åtminstone sen Palmerstons tid systematiskt förstärker indicier mot judarna samtidigt som dom delegerar ekonomiskt inflytande till dem. Om man får tro en viss i Kina stationerad amerikan delegerades även en del av inflytandet över MKULTRA till dem.
    Dom tycks fjättrade vid masten på det kanske sjunkande anglosaxiska skeppet??
    Beträffande antigravitation
    Den enda antigravitation USA hade var vertikal vimdtunnel där Geminis rymdpromenad simulerades och transportplan i fritt fall där Apollo-Soyuz simulerades. Så på frimurarvis kan man säga att Greer inte ljuger…

     • Den boken klassas helt korrekt i genren New Age anser jag.
      Det är en vedertagen uppfattning att noll punkts energi är omöjlig att utvinna eftersom det inte finns någon energinivå under som ett system kan övergå till.
      Som sagt den enda antigravitationen dom har är de tidigare nämnda som användes för att simulera ett icke existerande bemannat rymdprogram.
      Och det var i (Nick Cooks?) UK i Cardington (numera kallat) studios som Stanley Kubrick simulerade Månlandningarna.
      På aulis.com hävdas detta och att det var i ett ganska väl dolt Nato-högkvarter i London, Northwood, som Kubrick regelbudet erhöll sina instruktioner.
      Kubrick hade avancerad optisk teknik som gav kanske 100 ggr starkare ljus och som gjorde det möjligt att simulera dagsljus i en stor mörk flyghangar Cardington 2

      • Dagens system på hur man mäter elektricitet kan inte mäta den underliggande energinivån, elektricitet är en hybrid till dielektricitet som är källan till all energi och den magnitud av materia som vi upplever med vår perception. Denna underliggande nivå saknar magnitud och scientismen saknar instrument för att mäta den, den nivån finns samtidigt i vårt medvetandeplan. Maktapparaten är nu i full panik när detta system uppenbaras.

      • Förf Nick Cook är flygjournalist för den brittiska militärtidsskriften Jane’s Defence – förmodligen så långt bort från New Age man kan komma.

      • Det var bokförlaget som klassade det så. Och Nick Cook som skribent i Janes som tillhör etablissemanget för ut propaganda om eliterna har det målet. Och som sagt britterna var inblandade i månbluffen.Och eftersom Ryssland inte har offentligt avslöjat det som dom delvis själva medverkade i under Sovjettiden så pågår bluffen fortfarande. Att den då metastaserar i form av nazikulter passar väl in på den övriga agendan nu.

 • Eftersom USA uppfann mikroprocessorer och revolutionerade den digitala datorteknologin anser jag att man kan säga att dom utfört den mest betydande teknologiska prestationen genom tiderna. Men, som dom själva dvs CIA -sade så vann dom inte kalla kriget för att dom var ‘the good guys’ utan för att dom var ‘better poker players’. Dvs dom bluffade skickligare. Greer är en sån bluffande scharlatan men i USAs tjänst
  Jag anser att USA medvetet satsade på att förmå Sovjet att spendera sina resutser på sånt som inte gjorde dom militärt eller ekonomiskt starkare, så medan USA bluffade om hela sitt bemannade rymdprogram ägnade dom sig i stället åt att utveckla elektronik. Men kanske med en totalt felaktigt redovisad budget(?)
  När Sputnik 1 sköts upp oktober 1957 hade det förflutit 5 dagar sen kärnkraftskatastrofen i Kyshtyma inträffade. 1982 ansäg amerikanska analytiker att det var en atomexplosion liksom dom även ansåg om Chermobyl lite senare. Men nu anser Wikipedia att explosionen i Kyshtyma med en kraft av 70 ton tnt
  var avfall som exploderade. Fertiliser bomb typ. Märklig hypotes.
  Min bestämda uppfattning är att en atomreaktor inte kan explodera av sig själv vid en härdsmälta så som hänt åtminstone 1957 1986 och 2011…
  USA hade 1957 ingen motsvarande raketteknologi och USA kanske inte var säkra på vad raketen skulle bära med sig…
  Men att USAs state department och CIA inte så långt senare hjälpte Fidel Castro till makten ter sig som en trolig gest eller eftergift från USAs sida. Eftersom USA efter Apollo plötsligt blev enormt generösa med att exportera allt vad de hade av teknologi till Sovjet men där många enbart har pratat om spannmål.. kan man utgå från att det åter var en gest . en muta denna gång för tystnad om månbluffen. Werner von Braun föreslog 1953 hur rymdprogrammet för resa till månen och Mars skulle utformas. Så när Greer och 1954 figurerar misstänker jag att det är en markering av ungefär när dom började planera bluffen.

   • Hade och hade, dom hade nog tankar om att försöka med hologram och annan optisk teknik men så bra funkar det nog inte att dom vågat sätta det i verket inför kritiska blickar. Kvaliteten hittills är ju patetiskt dålig.
    Uri Geller som var medarbetare i SRI och vars handledare hade patent på små elektroniska apparater påstod före 1975 att han fick tankeöverföring från utomjordiska överordnade och det var nog små radiomottagare som hjälpte Uri vid remote viewing experiment.
    Och den där rael-religionen
    Antagligen menad att associeras till Is-rael eftersom anglosaxerna åtminstone sen Palmerstons tid systematiskt förstärker indicier mot judarna samtidigt som dom delegerar ekonomiskt inflytande till dem. Om man får tro en viss i Kina stationerad amerikan delegerades även en del av inflytandet över MKULTRA till dem.
    Dom tycks fjättrade vid masten på det kanske sjunkande anglosaxiska skeppet??
    Beträffande antigravitation
    Den enda antigravitation USA hade var vertikal vimdtunnel där Geminis rymdpromenad simulerades och transportplan i fritt fall där Apollo-Soyuz simulerades. Så på frimurarvis kan man säga att Greer inte ljuger…

     • Den boken klassas helt korrekt i genren New Age anser jag.
      Det är en vedertagen uppfattning att noll punkts energi är omöjlig att utvinna eftersom det inte finns någon energinivå under som ett system kan övergå till.
      Som sagt den enda antigravitationen dom har är de tidigare nämnda som användes för att simulera ett icke existerande bemannat rymdprogram.
      Och det var i (Nick Cooks?) UK i Cardington (numera kallat) studios som Stanley Kubrick simulerade Månlandningarna.
      På aulis.com hävdas detta och att det var i ett ganska väl dolt Nato-högkvarter i London, Northwood, som Kubrick regelbudet erhöll sina instruktioner.
      Kubrick hade avancerad optisk teknik som gav kanske 100 ggr starkare ljus och som gjorde det möjligt att simulera dagsljus i en stor mörk flyghangar Cardington 2

      • Dagens system på hur man mäter elektricitet kan inte mäta den underliggande energinivån, elektricitet är en hybrid till dielektricitet som är källan till all energi och den magnitud av materia som vi upplever med vår perception. Denna underliggande nivå saknar magnitud och scientismen saknar instrument för att mäta den, den nivån finns samtidigt i vårt medvetandeplan. Maktapparaten är nu i full panik när detta system uppenbaras.

      • Förf Nick Cook är flygjournalist för den brittiska militärtidsskriften Jane’s Defence – förmodligen så långt bort från New Age man kan komma.

      • Det var bokförlaget som klassade det så. Och Nick Cook som skribent i Janes som tillhör etablissemanget för ut propaganda om eliterna har det målet. Och som sagt britterna var inblandade i månbluffen.Och eftersom Ryssland inte har offentligt avslöjat det som dom delvis själva medverkade i under Sovjettiden så pågår bluffen fortfarande. Att den då metastaserar i form av nazikulter passar väl in på den övriga agendan nu.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *