Stort tack till alla läsare och annonsörer som nu säkrat verksamheten tom juni! / Redaktionen
100%

106.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 1/5 kl 14:30.

Blackrockmannen vill dra in James O’Keefe på polisstation efter att han avslöjats

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 23 juni 2023
- Torbjörn Sassersson
James O'Keefe konfronterar Serge Varlay från Blackrock. Foto: OMG
James O'Keefe konfronterar Serge Varlay från Blackrock.

Blackrock-rekryteraren Serge Varlay avslöjade för en “date”, som egentligen var en journalist med dold kamera, hur de kontrollerar presidenter. Han konfronterades av James O’Keefe från O’Keefe Media Group (OMG), men Varlay vill inte diskutera hur han rekryterar Blackrock-personal som ska köpa beslutsfattare på högsta nivå.

James O’Keefes uppföljning påminner om hur han konfronterade Jordon Trishton Walker på Pfizer med den långa titeln “Director of Research and Development, Strategic Operations – mRNA Scientific Planner”.  Trishton Walker avslöjade för en annan “date” att Pfizer genom regisserad virusevolution, forskar på att mutera covidvirus för att kunna utveckla nya vacciner.

Serge Varlay hävdade att han bara är en “low ladder nobody” inför James O’Keefe och Jordon Trishton Walker sa att han bara ljög för din “date”. Pfizer-konsulten startade brottning när han konfronterades och Blackrock-rekryteraren uppmadade O’Keefe att följa med honom till en polisstation för att han var “förföljd” av O’Keefe.

OMG-reportagen

Text: Torbjörn Sassersson

Serge Varlay arbetar på BlackRock. Foto: OMG Media Group
Serge Varlay arbetar på BlackRock. Foto: OMG Media Group


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq