Blackrockmannen vill dra in James O’Keefe på polisstation efter att han avslöjats

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 23 juni 2023
- Torbjörn Sassersson
James O'Keefe konfronterar Serge Varlay från Blackrock. Foto: OMG
James O'Keefe konfronterar Serge Varlay från Blackrock.

Blackrock-rekryteraren Serge Varlay avslöjade för en “date”, som egentligen var en journalist med dold kamera, hur de kontrollerar presidenter. Han konfronterades av James O’Keefe från O’Keefe Media Group (OMG), men Varlay vill inte diskutera hur han rekryterar Blackrock-personal som ska köpa beslutsfattare på högsta nivå.

James O’Keefes uppföljning påminner om hur han konfronterade Jordon Trishton Walker på Pfizer med den långa titeln “Director of Research and Development, Strategic Operations – mRNA Scientific Planner”.  Trishton Walker avslöjade för en annan “date” att Pfizer genom regisserad virusevolution, forskar på att mutera covidvirus för att kunna utveckla nya vacciner.

Serge Varlay hävdade att han bara är en “low ladder nobody” inför James O’Keefe och Jordon Trishton Walker sa att han bara ljög för din “date”. Pfizer-konsulten startade brottning när han konfronterades och Blackrock-rekryteraren uppmadade O’Keefe att följa med honom till en polisstation för att han var “förföljd” av O’Keefe.

OMG-reportagen

Text: Torbjörn Sassersson

ArcanumSkolan 2024
Serge Varlay arbetar på BlackRock. Foto: OMG Media Group
Serge Varlay arbetar på BlackRock. Foto: OMG Media Group

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Bör poängteras att James O’Keefe jobbade i Projekt Veritas innan han intervjuade Pfizer-konsulten. Efter den så fick han sparken från Projekt Veritas (av någon anledning) Numer har han startat “eget” och jobbar i samma stil som tidigare m.a.o. att avslöja det korrupta samhället. Är det någon som funderat på hur många James O’Keefe vi har i vårt land? Vi kan utesluta msm (SVT, TV4, Bonnier, Schibsted) Hur är det med de “fria medierna”? Det börjar med att de tar bort kommentarsfälten (Fria Tider, Exakt 24, Nya Tider, Nya Dagbladet) För att sedan börja med “vattenkammade” artiklar och en och annan “kontroversiell” för att inte avslöja sig? Det verkar som om “ryggradslösheten” även sprider sig i vår “alternativa press”?

  • Att Nya Dagbladet gjorde det, efter all stöd vi läsare bidrog med i samband med deras bankkonto och stämning av banken var ju en skandal. Jag hade inte gett de ett öre om jag visste att de skulle göra det.

 • James O’Keefe och hans organisation gör ett strålande jobb. Förvisso kommer de inte åt de verkliga höjdarna – de är för slipade – men under dessa kryllar det av nollor, som går att komma åt. Här får vi veta att även tjänstemännen på lägre nivåer är fullt medvetna om vad de medverkar till: Att korrumpera samhällets absoluta toppar.

  Förstås är detta allmän kunskap, hos fria människor med en fortfarande fungerande hjärna, men det är mycket viktigt att denna kunskap också bekräftas av hallikarna själva. Om vi skall ha en chans att bekämpa korruptionen, måste kunskapen spridas och där gör O’Keefe och hans organisation OMG ett utmärkt jobb.

  Ingen kedja är starkare än dess svagaste länk och därför skall man angripa den just där.

  • De flesta vet – men är fullt tillfreds med att medverka i att förstöra det samhälle de lever i. Det är inte brist på kännedom, om den sanslöst utbredda korruptionen i våra västerländska samhällen, som är problemet. Det är folks bristande förståelse, för vart detta korrupta samhälle strävar mot och att det inte finns några andra än de som kan hejda förfallet.

   Demokrati – folkmakt – måste tillkämpas och försvaras av varje generation. De senaste generationerna svek allmänt denna plikt, vilket är orsaken till att vi nu raskt är på väg mot den värsta diktatur, som någonsin sett dagens ljus.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *