Cancelkulturen cancelerar Strålskyddsstiftelsens cancervarningar

publicerad 2 augusti 2023
5G-utbyggnaden av internet kan få konsekvenser för din hälsa
5G-utbyggnaden av internet kan få konsekvenser för din hälsa.

Vid en och samma tidpunkt får plötsligt boende i tre olika lägenheter i ett hyreshus i Bromma likartade hälsoproblem. Det visar sig sedan att tidpunkten sammanfaller med installationen av en kraftfull 5G-mast på huset bredvid.

Mona Nilsson, verksamhetschef för Strålskyddsstiftelsen försöker väcka en debatt om varför människor tvångsexponeras för 5G-strålning i sina egna bostäder utan att man först visat att detta inte skadar hälsan.

Hon menar att en majoritet av forskarna på området ser allvarliga hälsorisker med 5G, men att denna forskning ignoreras av Strålsäkerhetsmyndigheten.

Även mainstream-media låter numera bara den ena sidan av detta splittrade forskningsfält komma till tals. När Mona Nilsson i våras skulle delta i ett seminarium på Ryhovs sjukhus kontaktade Sveriges Radio den ansvariga för lokalen och undrade varför Mona överhuvudtaget tilläts att tala där och programledaren benämnde Strålskyddsstiftelsen med nedlåtande epitet.

Detta är det andra programmet om cancelkulturen som lägger sig som en våt filt över samhällsdebatten.

Text och r reportage av Per Shapiro, Folkets Radio


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Vill bara be alla vara uppmärksamma på vad som händer med era ögon!

  Har flera vänner nu som meddelat att de börjat se dåligt, få svårt att fokusera osv. Senast min bror.

  Själv upplever jag samma sak när jag kommer in i de värsta 5G träsken, får svårt att fokusera ögonen. Men går över rätt fort. “5G” eller vilken frekvens det nu är som kommit verkar vara synnerligen aggresiv mot ögonen. Sannolikt som en konsekvens av dess påverkan på blodtrycket.

 • Man skyller på reklam och affärer, men vet mycket väl om att man skadar stora delar av befolkningen. Det är som vi ser avsiktligt. det finns en mycket mörk agenda bakom allt detta. Den ligger långt utanför tillåtet narrativ. Om man tillät ALLA fakta att komma fram skulle dagens elit inte bli långvarig. Alltså måste man stoppa dem. man har kontroll på alla gammelmedia via deras ägare och VD:ar. Över hela världen.
  Men det som pågår kan de inte stoppa hur gärna de än vill. Därför försöker de ställa till så mycket elände de kan så länge de har chansen. En liten tid till.
  Eftersom jag är medveten om olika dimensioner och det liv som där finns så har jag vid ett tillfälle mött en bekant som just avlidit och denne kom fram till mig och bad om förlåtelse för att han betett sig så dumt på Jorden.
  Så allt följer efter dig.

 • P4, Peter Olsson, vid 18:30
  Han är definitionen på “Totalitarismens väsen”

  De troende inom massmedia. De mest hypnotiserade med mest bisarra idéer.

  Han är inte ens kapabel att förstå vad opartiskhet betyder!

  Och är helt övertygade att han har rätten att tycka att Sveriges skattefinansierade publik service har rätten att bete sig på detta totalt vidriga sättet!

  Massformation?

 • Nästan varje dag ser jag nya 4G och 5G mottagare på hustak, överallt, även i mindre städer och i villaområden. Det är främst hyreshus där fastighetsägare är redo att göra vad som helst för några tusenlappar extra, även om det innebär sjuka och döda människor. De har ingen kunskap om EMF och RF och de bryr sig inte att ambulansbilar rusar allt oftare genom stan och samlar offren för akuten eller för begravning. Avbefolkningsagendan är i full fart när hela världen, inklusive Sverige, leds av massmördare och psykopater. De vill döda oss alla och de har inget samvete, moral eller mänsklighet. Men innan de dödar oss, ska de tortera oss med EMF, RF och andra dödliga osynliga vapen och köra diverse experiment på oss.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *