Our Country Our Choice – Överste Douglas MacGregor startar nytt parti

"Amerika står idag inför sin svåraste kris sedan andra världskriget"

publicerad 31 augusti 2023
- Kristoffer Hell
Douglas MacGregor. Foto: Our Country Our Choice
Douglas MacGregor

Det var mot slutet av en intervju på Youtube som den dekorerade översten Douglas MacGregor fick frågan vad han planerar att göra härnäst. MacGregor svarade att han nu startar en egen politisk rörelse med namnet “Our Country Our Choice”.

MacGregor har gjort sig känd som en tung kritiker av USA:s och Västs proxykrig mot Ryssland i Ukraina. Han har gett upp hoppet om både Republikanerna och Demokraterna, som dominerar amerikansk politik.

Överste Douglas MacGregor:

“Jag är nu VD för en ny organisation som heter Vårt Land – Vårt Val.

Det nya partiet står helt oberoende i relation till de gamla partierna eftersom man beslutat sig för att helt överge Demokraternas och Republikanernas politik, menar MagGregor.

ArcanumSkolan 2024

“Vi är nu fokuserade på, och kommer att stödja, människor som tror på det vi gör och vi börjar med grunderna: Gud, land och familj. Stäng gränserna och återställa rättstatsprincipen. Ta hem soldaterna. Vi har mycket arbete att göra. Vi har ignorerat Amerika i decennier har inte råd att göra det längre.”

Överste Douglas MacGregor förklarar partiprogrammet för Vårt Land Vårt Val i en video:

 


Referenser

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Mer nyfiken på vad som händer när ”ryssen” skjutit ner eller
  annekterat den första Jas 39 Gripen och Sverige är nybliven s k NATO medlem?

 • “Newt Gingrich Breaks DC’s Code of Silence: ‘The Real Corruption Is Hillary Clinton and Obama, Biden Is the Smallest of the Three Players”
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=272839

  Klargörande statusrapport om tillståndet i D.C. av en tidigare speaker of the house for GOP.

  Gingrich nämner namn på The Swamp, alltså de som svensk Elit och politiska ledare vill samarbeta med och vara del av. Kan bara betyda att dom är utsatta för hållhaks-business a´la Jeffrey Epstein?

 • Tror för min del att bäde Tucker och Elon är kontrollerad opposition. Tucker höll ett tal i Ungern som jag såg på youtube där han säger att USA hatar Ungern därför att de är kristna där! Som om inte amerikanerna till stor del är det också. Däremot hatar de Orban för att han inte gör som USA vill. Och han släpper inte in Soros i landet. Elon tillverkar chips som han vill operera in i folk! Är inte detta vad Globalisterna vill?

  • “USA hatar Ungern därför att de är kristna där”:

   Jovisst, till viss mindre del, men det gäller för judiska neocons!

   Tucker ÄR journalist och media-man. Elon Musk är för mig ett mysterium och sägs härstamma från Sydafrika. Hans politiska “karriär” är väl tämligen ny och startade med hans köp av Twitter. Han verkar likväl vara en anständig människa och trots att han påståtts vara klotets rikaste person, tror jag inte han drivs fram av den filosofiska materialism som eljest synes ha tagit struptag på var och varannan svensk ……. .

  • Lisbet, du har rätt. Alla såna rika kändisar är kontrollerad opposition.

   Denna länk om Musk använder en del religiös retorik men dom har medarbetare som gräver fram mycket bra fakta.
   Man behöver inte hänga upp sig på allt de skriver om Babylon etc.
   https://americans4innovation.blogspot.com/2023/01/elon-musk-hides-his-4000-year-old_24.html
   Vad det går ut på är att Musk är en front för oligarkin.
   Liksom Bill Gates och tidigare Steve Jobs.
   Oligarkins golden boys.
   Dom var alla militärindustriella komplexets fronter med fejkade historier om hur deras företag uppkom.

   Tucker var tills nyligen den högst avlönade journalisten med 48 miljoner dollars lön så han är nog ekonomiskt oberoende resten av livet
   Men det betyder inte att det Tucker säger måste vara fel.
   Det är bara det att han till skillnad från många andra TILLÅTS att säga det!

   Andra har munkavle medan oligarkernas utvalda får säga det som vi redan vet från altmedierna.

   Dom kan bygga upp den image som gör att oligarkin kan fortsätta använda dem som ansikten utåt.

   Oligarkin har egentligen inget bra att säga så enda chansen är att plagiera från altmedier och hindra andra stora medier att föra ut sån info. Så byggs oligarkins påläggskalvar upp som stjärnor.
   Men jag klandrar inte Tucker.

 • Douglas MacGregor är en mycket god talare, tydlig och klar, samt besitter goda historiska kunskaper. Står fri från den Djupa Statens, inte minst alla dessa ettriga neocons som förpestat tillvaron länge nog. Deras främsta vapen har nu i bortåt sex decennier i stora delar av Väst varit demografisk propaganda via egna nära media-monopol, djupgående fördumning av ungdomen och den ena falsk flaggade psyk-operationen efter den andra.

  Allt sedan den 20:e januari 2021, då när Joe Biden inför några hundra åskådare svors in som Resident, har många tålmodigt väntat på att “det händer något”, exempelvis att US Military i kraft av sin uppgift att skydda nationen, griper in. Men vi har bara fått en lång och djupgående folkutbildning i kongressförhör och domstolar, samt fått se en politisk penalism mot Donald Trump, som saknar motstycke, men under skadeglatt bifall av svenska media.

  • Vi är i ett läge där vad som helst är bättre, men vad får vi istället.
   Vi behöver någon, några som är beredda att lägga ner FN EU WEF WHO
   till att början med, sedan redogöra vad vi skall ha i framtiden.

 • Ja vad som helst är bättre än nuvarande situation men jag litar ej på någon av dem hoppas i alla fall på bättring i den corruption som genomsyrar världen idag. Elon Musk med sitt AI projekt säger en sak men promotar ändå AI ??
  Tror att alla är styrda av någon högre upp med enorma tillgångar ??

 • En av de mest klartänkta och frispråkiga amerikaner världen skådat, dvs han är definitivt ingen politiskt korrekt pacifist som samtidigt finner sin utkomst från det militära industriella komplexet vilka under ledning av penningstinna lobbyister kan få såväl demokrater som republikaner att finansiera Natos olika proxykrig världen över. Nu senast demonstrerat i Ukraina.

  Såg nyligen en intervju hos Valuetainment där Patrick Bet-David förde ett synnerligen djupgående resonemang om kriget i Ukraina och där Mac Gregor visade på sin väl underbyggda syn hur illa ställt det är i USA.

  I en annan intervju på samma YT-kanal så spekulerades det hur en “drömtrio” skulle kunna leda USA ut ur sin egen korruption där särintressenas lobbyparad helt tillintetgörs och där USA släpper sina globala maktambitioner understödda av offensiva militärinsatser för att på skolgårdsmobbar manér försöker dominera världen.

  Hur skulle USA och övriga världen se ut om Trump vinner presidentvalet och tar in Tucker Carlson som vicepresident, Elon Musk som rådgivare??

  I det sällskapet skulle Mac Gregor mycket väl kunna utses som Försvarsminister.

  Bäva månde då alla inom det korrupta militärindustriella komplexet i framför allt USA, men också deras svenska förgrening. Dvs den av Wallenberg dominerande försvarsindustrin i Sverige.

  Samtliga svenska politiker har då inga möjligheter att fortsätta springa sina globala herrars ärenden mot de 30 silverpenningar de nästan undantagslöst får efter fullbordat värv.

 • Tittar dagligen på Douglas MacGregor och hans insider info om Ryssland och Ukraina. De sista veckorna har han lite i förbigående nämnt och kritiserat “the deep state” och globalisterna och deras mål för västvärlden. Douglas MacGregor är också en Trump anhängare så med lite tur kanske Trump kandiderar som president för det nya partiet Our Country Our Choice och de kommer då att dra hem en jordskreds seger dvs. om de bara kan stoppa valfusket.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *