Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

75%

75.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 09:20.

Our Country Our Choice – Överste Douglas MacGregor startar nytt parti

"Amerika står idag inför sin svåraste kris sedan andra världskriget"

publicerad 31 augusti 2023
- Kristoffer Hell
Douglas MacGregor. Foto: Our Country Our Choice
Douglas MacGregor

Det var mot slutet av en intervju på Youtube som den dekorerade översten Douglas MacGregor fick frågan vad han planerar att göra härnäst. MacGregor svarade att han nu startar en egen politisk rörelse med namnet “Our Country Our Choice”.

MacGregor har gjort sig känd som en tung kritiker av USA:s och Västs proxykrig mot Ryssland i Ukraina. Han har gett upp hoppet om både Republikanerna och Demokraterna, som dominerar amerikansk politik.

Överste Douglas MacGregor:

“Jag är nu VD för en ny organisation som heter Vårt Land – Vårt Val.

Det nya partiet står helt oberoende i relation till de gamla partierna eftersom man beslutat sig för att helt överge Demokraternas och Republikanernas politik, menar MagGregor.

“Vi är nu fokuserade på, och kommer att stödja, människor som tror på det vi gör och vi börjar med grunderna: Gud, land och familj. Stäng gränserna och återställa rättstatsprincipen. Ta hem soldaterna. Vi har mycket arbete att göra. Vi har ignorerat Amerika i decennier har inte råd att göra det längre.”

Överste Douglas MacGregor förklarar partiprogrammet för Vårt Land Vårt Val i en video:

 


Referenser


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq