Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Vi ställer Shiba Memus imponerande tillväxtstrategi mot prisprognosen för Dogecoin

publicerad 23 augusti 2023
- Gästskribent
Shiba Memus
Shiba Memus.

Meme-mynt är kända för sin oförutsägbara natur och Dogecoin är ett utmärkt exempel på detta. Detta mynt började som ett meme på nätet och dess imponerande uppgång var oväntad för många.

På kort tid fick projektet uppmärksamhet över hela världen och på bara några år fick investerarna följa med på en spännande resa.

Men medan hajpen kring Dogecoin har nått något av en platå de senaste åren, har en annan kryptovaluta, Shiba Memu, äntrat scenen som en kandidat för bästa kryptovalutan 2023. Projektet drar till sig stort intresse från investerare, inte minst nu under sin glödheta pre-sale.

Men Shiba Memu (SHMU) försöker inte bara kopiera Dogecoins framgång. Det har en tydlig agenda framåt, uppbackad av solida strategier och tekniska framsteg.

Medan Dogecoins ökade värde kom som en överraskning för många, en ökning som till stora delar var baserad på hajp och rekommendationer, fokuserar Shiba Memu på en stadig och välplanerad tillväxtplan.

För att verkligen förstå Shiba Memus potential hjälper det att förstå Dogecoins tidigare trender. Hur planerar Shiba Memu att lyckas med sin tillväxt, utifrån det som går att lära av Dogecoins prisutveckling historiskt sett? Vilka åtgärder vidtar projektet för att säkerställa långsiktig framgång?

I denna artikel svarar vi på alla dessa frågor och mer.

Vad är Shiba Memu?

Shiba Memu drar till sig mycket uppmärksamhet från investerare. Projektet ser ut att bli ett i raden av de tidigare kryptoprojekt som ser ut att kunna upprepa framgångarna för de som kom före dem. Men Shiba Memu vill inte bara vara som vem som helst – inte en medelmåttig vovve bland de andra hundbaserade mynten i hundmeme-parken.

Tvärtom planerar projektet en effektfull och varaktig resa – och kan ge enorm avkastning för investerare i ett tidigt skede.

Vid första anblicken kan Shiba Memu dock framstå som ytterligare en lättsam aktör på meme-myntarenan. Men det finns ett enormt djup under dess lekfulla exteriör.

SHMU är byggd som en ERC-20-token och utnyttjar den bevisade stabiliteten och effektiviteten i Ethereums blockkedja.

Shiba Memus hemlighet är den starka integrationen av AI-teknik som gör det möjligt för projektet att optimera sitt marknadsföringsarbete och på så sätt driva ett massivt engagemang.

Denna unika funktion ger projektet ett försprång mot Dogecoin med det projektets prisutveckling både historiskt sett och framåt.

Hur fungerar Shiba Memu?

Shiba Memu (SHMU) använder avancerad AI-teknik, inklusive naturlig språkbehandling (NLP) och maskininlärning, för att förfina sina marknadsföringsinsatser och placera projektet långt före resten av flocken.

NLP är en central styrka, vilket gör att projektet kan identifiera omnämnanden av Shiba Memu i onlinediskussioner, följt av sentimentanalys för att mäta investerares sentiment kring denna framväxande krypto.

Shiba Memus ICO-struktur är också innovativ i sin design. Istället för att släppa ett förutbestämt antal mynt i faser har priset ökat med $0.000225 dagligen sedan den första lanseringen på ett pris om $0.011125. Tidiga investerare har alltså redan kunnat se en betydande ökning av sin initiala investering – en ökning på hela 99.10%.

Det finns dessutom fortfarande stora ökningar att kamma hem för de som ännu inte har hoppat på denna pre-sale.

SHMU:s pre-sale, som kommer att pågå i 60 dagar, erbjuder en unik möjlighet för investerare av flera olika anledningar. I slutet av denna pre-sale kommer myntets värde att uppgå till $0.0244, vilket motsvarar en imponerande tillväxt på 119.33 % från myntets lanseringspris.

På bara 7 veckor har projektet säkrat investeringar värda så mycket som $2.1m, vilket bevisar hur pass mycket projektet tilltalar investerare. Shiba Memu gör en anmärkningsvärd entré på marknaden för mememynt, som för närvarande värderas till 20 miljarder dollar.

Sammanfattningsvis kan man konstatera att medan Shiba Memu må ha sitt ursprung på meme-myntområdet, sträcker sig dess vision långt bortom dessa skojbaserade projekt. Shiba Memu lyckas att balansera lekfullhet med en solid strategi och är väl positionerad för att vara en framstående aktör på kryptoområdet.

Prisprognos för SHMU

Shiba Memus pris är i nuläget riktigt förmånligt, och experter förväntar sig en massiv ökning under det bredare släppet av krypton. Tokenpriset kommer sannolikt också att se en betydande prisökning vid sin första börsnotering, som kommer att ske på Bitmart.

De som säkrar sina mynt till det aktuella priset på $0.022150 har bättre chanser att dra nytta av den massiva ökningen av SHMU:s pris som många förutspår framåt. Dessa förutsägelser kretsar kring en idé om att SHMU kommer att passera tröskeln på $0.50 under 2023 – och 2025 kan SHMU lätt slå igenom $1-nivån.

Prisprognos för Dogecoin

Dogecoins prisutveckling har först och främst kännetecknats av långvarig stagnation. Även om den har behållit sin position bland de meme-mynt i toppen mer eller mindre enkelt, har projektet fått kämpa med att återta den framgång som gjorde att det en gång dominerade rubrikerna.

Denna platåliknande trend kan av många tolkas som en signal om att Dogecoin saknar den gnista det en gång hade, vilket potentiellt leder till tveksamhet från investerare.

Även om ett visst hopp kvarstår om en prisökning, tyder sentimentet på att denna uppgång kommer att vara blygsam, med svårigheter för projektet att nå en tillväxt på mer än potentiellt 10 %.

Detta skulle innebära att vid årets slut skulle Dogecoins pris knappt kunna överskrida $0.08, och en sådan blygsam ökning kanske inte direkt lockar investerare, som istället vill fokusera på bättre avkastning.

SHMU vs. DOGE: Vilket projekt är den bästa investeringen?

Dogecoin har haft sina stunder i rampljuset, men nu kliver Shiba Memu in och stjäl uppmärksamheten med fräscha funktioner och mycket buzz. Allt som allt får SHMU verkligen snacket att gå och lyckas fånga mycket uppmärksamhet.

Den har till och med utsetts som en av de potentiellt bästa kryptovalutorna 2023.

För alla som funderar på var de ska lägga sina pengar i kryptovärlden, talar SHMU:s potential för att detta kan vara ett gediget val. Dogecoin finns fortfarande i många investerares medvetanden, men energin och potentialen hos SHMU bör inte ignoreras. Sammantaget ser det ut som att framtiden är ljus för Shiba Memu.

Du kan delta i SHMU:s pre-sale här.

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq