Mediokra meme-mynt ska förgöras — Kan Memeinator krossa Baby Doge?

publicerad 25 oktober 2023
Memeinator

Memeinator är inte ytterligare en dålig ripoff på Dogecoin eller Shiba Inu, som Baby Doge. Det är ett meme-mynt som fungerar som nyckeln till unika digitala Web3-upplevelser

Kryptoexperter har kraftigt kritiserat meme-mynt för deras brist på användbarhet, då 99,9 % av dem endast existerar för spekulation och omedelbara vinster. Man behöver bara titta på framväxten av meme-mynt som Dogecoin (DOGE), och mer specifikt, lata rip-offs på Dogecoin som Baby Doge (BABYDOGE), som bevis positivt på de “bottennapp” som ändå hittat sin väg till toppen.

Idag kan vi dock presentera ett nytt typ av meme-mynt, som syftar till att förgöra ovärdiga meme-mynt som Dogecoin och de många tusen av dess kopior, som Baby Doge, så att de försvinner för gott.

Det är ett meme-mynt som designades med ett mål: att uppnå ett börsvärde på 1 miljard dollar genom att eliminera den rådande samlingen av svaga meme-mynt.

Detta nästa generations meme-mynt kallas för Memeinator (MMTR), och lockat till sig stort intresse när dess pre-sale i hela 29 steg tar fart. Här kan vi se hur investerare står i kö för att köpa MMTR-tokens.

Låt oss ta ett exempel. På bara 4 veckor in i sin ICO har Memeinator redan genererat $884k i nya investeringar. Memeinator har inte ens lanserats, men det är redan på gång att ta udden av Baby Doge och dess motsvarigheter.

Kan Memeinator förstöra Baby Doge och få bort projektet för gott från mememyntvärlden? Kryptoobservatörer tror det, och i denna artikel går vi igenom varför.

Vad är Memeinator? Hur fungerar MMTR?

Memeinator är inte ytterligare en dålig ripoff på Dogecoin eller Shiba Inu, som Baby Doge. Det är ett meme-mynt som fungerar som nyckeln till unika digitala Web3-upplevelser — ett vars yttersta mål är att nå ett börsvärde på 1 miljard dollar, samtidigt som det riktar sig mot svaga meme-mynt för att helt och totalt eliminera dem.

Tänk på det som meme-myntets motsvarighet till Terminator, direkt från framtiden av Skynet för att festa på resterna av döda mynt som fortfarande driver omkring.

Förutom att erbjuda alternativ för stakning och avkastning på alstring för MMTR-innehavare kommer Memeinator att ge exklusiv tillgång till ett topphemligt NFT-projekt. Ett tv-spel är också på gång.

Det kommer att fungera som en digital arena där spelare kan kliva in i Memeinator-karaktärens skor och slåss med näbbar och klor för att göra meme-myntet överlägset sina svaga rivaler som Baby Doge. Hasta la vista, baby. 

I spelet Meme Warfare, kommer videospelsfigurerna att representera meme-mynt som den Memeinator AI-drivna algoritmen identifierar som svaga eller värdelösa. Protokollets AI-baserade verktyg för att skanna igenom webben efter svaga projekt, Memescanner, letar alltså efter meme-mynt på internet. Sedan matar Memescanner in dessa meme-mynt i spelet som karaktärer, vilka Memeinator sedan kan jaga och utrota.

Prisprognos för Memeinator: Kan MMTR nå $1 år 2025?

Den absoluta majoriteten av meme-mynt är alltså rent spekulativa tillgångar, men kan samtidigt möjliggöra för människor att skapa förmögenheter över en natt. Föreställ dig då potentialen för ett meme-mynt med faktisk innovation och nytta, som Memeinator.

Med tanke på att vi troligen har nästa tjurrusning på kryptomarknaden precis runt hörnet, i och med Bitcoins halvering 2024, är Memeinator i en utmärkt position för att stiga i pris inför 2025.

Skulle det nå ett börsvärde på 1 miljard USD, skulle MMTR-tokens vara värda $1 styck. Om meme-mynt utan nytta kan nå uppemot 1 miljard dollar i börsvärde (läs: PEPE), föreställ dig hur mycket högre Memeinator kan gå när projektets pre-sale tar slut och token når marknaden.

Konservativa uppskattningar pekar på att MMTR kommer att kunna nå minst $0.40 till $0.60 2025 – vilket motsvarar en ökning på 40x till 60x från lanseringspriset i projektets pre-sale på $0.01 per MMTR-token. Om MMTR uppnår sitt mål om ett marknadsvärde på 1 miljard dollar, skulle det representera en ökning på 100x från dess nuvarande pre-salepris på $0.0118.

Kort sagt kan man säga att ett meme-mynt som ligger i framkanten av spel, memekultur och artificiell intelligens som Memeinator har enormt stor potential att stiga i värde. Frågan är bara hur mycket!

Vad är Baby Doge? Hur fungerar BABYDOGE?

Baby Doge är ett meme-mynt som lanserades i juni 2021. Token är en skämtversion av Dogecoin som körs på Binance Smart Chain med en total tillgång på 420 biljoner BABYDOGE-mynt i omlopp. Det fungerar som så att 5 % av varje köp- eller säljtransaktion ges till Baby Doge-innehavare och 5 % läggs till tokens likviditetspool. Denna unika mekanism placerar BABYDOGE på sjätte plats bland de största meme-mynten.

Prisprognos för Baby Doge: Kan BABYDOGE nå $1 år 2025?

Baby Doge har blivit enorm populärt i meme-myntvärlden, och priset på BABYDOGE toppade i januari 2022. Men dess höga totala utbud begränsar pristaket. En hel del talar därför för att BABYDOGE kanske redan har sett sina bästa dagar.

Nyare, mer innovativa meme-mynt som Memeinator förväntas öka betydligt mer än Dogecoin-ripoffs som Baby Doge när slutet av 2023 närmar sig.

Så, hur ser Baby Doges chanser att fortsätta konkurrera ut? När omfattningen på Baby Doges dagliga aktivitet minskar, kan projektet återfå momentum? Detta är osäkerhetsfaktorer som kan missgynna priset, och man kan också konstatera att projekt med koppling till Dogecoin ses minska i popularitet.

Memeinator vs Baby Doge: Den slutliga domen

Memeinator är ljusår bättre än Baby Doge på alla punkter. I och med att MMTR:s ICO drar massor av nya investerare, verkar Memeinator vara en bättre investering än Baby Doge.

Med sin progressiva prishöjningsmekanism erbjuds de som investerar i Memeinators ICO i tidigt skede en möjlighet att tjäna upp till 390 % i avkastning. Detta eftersom teamet kommer att höja MMTR-tokenpriserna med 6 % för varje steg i projektets pre-sale.

ICO:n är upplagd på ett sätt som stimulerar potentiella MMTR-investerare att hoppa ombord tidigt. För ju tidigare de går med, desto generösare prishöjningar finns att ta del av, fram till att krypton listas för allmänheten. Detta ser ut att sätta investerarna i en utmärkt position för paraboliska vinster inför nästa tjurrusning.

Dogecoins copycats (eller ska vi säga, copy dogs?) är old news – tiden för en ny meme-myntrevolution är här och nu.

För att gå med i Memeinators pre-sale, besök projektets hemsida.


Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice