Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

78%

78.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 29/4 kl 11:00.

Tomt brittiskt underhus debatterade överdödlighet efter covidvaccinationer

publicerad 24 oktober 2023
- Kristoffer Hell
Andrew Bridgen i det Brittiska underhuset.
Andrew Bridgen i det Brittiska underhuset.

Det blev inför ett nästan helt tomt underhus den brittiske parlamentarikern Andrew Bridgen till slut lyckades få till stånd en debatt om den överdödlighet efter covidvaccinationer som setts i kölvattnet på 2020-2021 års världsomspännande covidvaccinationskampanj.

Enligt Bridgen blev den 20 oktober 2023 första gången i världen som ett parlament debatterade överdödligheten efter covidvaccinationer.

Ur hans anförande:

“Vi har sett fler dödsfall sedan juli 2021 än under hela 2020. Till skillnad från under pandemin handlar det inte äldre som avlidit utan här handlar det om att yngre aktiva människor drabbas – men ingen verkar bry sig.

I ett land som påstås vara engagerat i ett fritt och uppriktigt utbyte av åsikter, verkar det också som om ingen bryr sig om att ingen bryr sig.

Jag bryr mig, herr vice talman, och tackar de ledamöter som i dag är närvarande, och som också bryr sig.

Det har krävts mycket arbete, och mer än 20 avslag, för att få till stånd en debatt om frågan, men äntligen är vi här för att diskutera antalet människor som dör.

Inget kunde vara viktigare. Många länder befinner sig för närvarande i en era av överraskande överdödlighet, men ingen vill tala om det. Det är normalt att dödssiffror fluktuerar men vad i ser här är ett mönster som upprepas i flera länder och ökningen framhärdar.”

Andrew Bridgen är 58 år har suttit i underhuset sedan 2010 där han representerar det konservativa Reclaim Party.

Debatten om överdödlighet från covid-injektioner i det brittiska underhuset den 20 oktober 2023

Referenser och relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq