Tomt brittiskt underhus debatterade överdödlighet efter covidvaccinationer

publicerad 24 oktober 2023
- Kristoffer Hell
Andrew Bridgen i det Brittiska underhuset.
Andrew Bridgen i det Brittiska underhuset.

Det blev inför ett nästan helt tomt underhus den brittiske parlamentarikern Andrew Bridgen till slut lyckades få till stånd en debatt om den överdödlighet efter covidvaccinationer som setts i kölvattnet på 2020-2021 års världsomspännande covidvaccinationskampanj.

Enligt Bridgen blev den 20 oktober 2023 första gången i världen som ett parlament debatterade överdödligheten efter covidvaccinationer.

Ur hans anförande:

“Vi har sett fler dödsfall sedan juli 2021 än under hela 2020. Till skillnad från under pandemin handlar det inte äldre som avlidit utan här handlar det om att yngre aktiva människor drabbas – men ingen verkar bry sig.

I ett land som påstås vara engagerat i ett fritt och uppriktigt utbyte av åsikter, verkar det också som om ingen bryr sig om att ingen bryr sig.

Jag bryr mig, herr vice talman, och tackar de ledamöter som i dag är närvarande, och som också bryr sig.

Det har krävts mycket arbete, och mer än 20 avslag, för att få till stånd en debatt om frågan, men äntligen är vi här för att diskutera antalet människor som dör.

Inget kunde vara viktigare. Många länder befinner sig för närvarande i en era av överraskande överdödlighet, men ingen vill tala om det. Det är normalt att dödssiffror fluktuerar men vad i ser här är ett mönster som upprepas i flera länder och ökningen framhärdar.”

Andrew Bridgen är 58 år har suttit i underhuset sedan 2010 där han representerar det konservativa Reclaim Party.

Debatten om överdödlighet från covid-injektioner i det brittiska underhuset den 20 oktober 2023

Referenser och relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Intressant i alla fall att talaren fick träda fram i parlamentet – och att NÅGRA ledamöter kom och lyssnade, något som väl kan ses som närmast en omöjlighet i en utpräglad bananrepublik!

  Och skulle något sådant mot alla odds trots allt inträffa i riksdagen, så skulle med all säkerligen den omtänksamma, ärliga och kunniga riksdagsledamoten Elsa Widding komma och lyssna och kommentera (och möjligen någon annan), men det lilla landets “förtroendevalda” vill ju alltid vara bäst i klassen…

  Och för att spänna vidare på detta så osannolika, hypotetiska scenario:

  – Tänk vilken oerhörd möjlighet det då skulle vara för omtänksamma, ärliga och kunniga lärare att då ta med sina klasser på studiebesök i plenissalen!

  Föreställ er en nästan fullständigt frånvarande “förtroendevald” skara inför ett så allvarligt tema, bevittnat av mängder av elever. Det skulle skaka om ordentligt i skolvärlden och i hemmen runt om i landet.

 • Det här påminner om när riksdagsmannen Jan Lindholm hade bjudit in till Riksdagen en av världens absolut främsta experter på riskerna med mikrovågsstrålning, Professor Emeritus Martin Pall från USA. Professor Martin Pall kan redogöra för, ända ner på cellmembrannivå, vad som händer när kroppen/cellerna exponeras för trådlösa signaler. Vad händer : RIKSDAGSMÄNNEN FÖRBJÖDS ATT GÅ DIT AV SINA RESPEKTIVE PARTILEDARE !!! Det är helt säkert något snarlikt som har föregått de tomma salarna även här.

  • När upptäcker svenska FOLKET att vi INTE HAR FOLKVALDA representanter i den s k RIKSDAGEN, möjligtvis en, Elsa Widding.
   De övriga 348 är nominerade och mutade av ”gängkriminella”!

  • Ooj, bra information där. Då är där ytterligare på ‘politikernas’ skuldkonton, som inte kommer avskrivas, inte kommer Glömmas, förrän de hostat upp.
   Och är där minst två modiga Politiker, Elsa Widding och Jan Lindholm, som är de som ska bilda en framtida Frisk direktstyrd demokrati i vårt Land. Folket får bli deras väktare

  • Du överdriver själv när du förminskar honom.
   Hans kunskap i ämnet erhöll han efter avslutad karriär genom litteraturläsning av andras forskning och slogs då av hur mycket som hade publicerats av intresse.
   Därigenom föreslog han att tungmetalljoner förändrade cellmembranens känslighet.
   Du som är tekniskt skolad känner antagligen till Schmitt-trigger (SMT) så du förstår parallellen. En sån är ju tänkt att ha dels hysteres och dels lagom hög tröskel innan den slår om
   Om en SMTs parametrar ändras på ett ogynnsamt sätt så slår den om för frekvent genom att den störs av brus.
   Han använde inte den parallellen men jag gör det här
   Han tänkte sig att vissa tumgmetalljoner har en sån verkan så att emf skulle fungera som brus som orsakar mer frekventa omslag som tröttar organismen
   Vetenskapen har efter vad jag läst inte kunnat förklara hur nervsystemets signaler energetiskt fungerar. Dvs de verkar göra av med alldeles för lite energi jämfört med vad teorin förutsäger

   Jag har ingen aning om den förklaringen håller men det finns ingen anledning att avfärda den förrän det är testat.

   Han blev hårt kritiserad för att vid en föreläsning försöka sälja ngt som skulle mildra verkan av tungmetallförgiftning.

 • Politiker är den värsta sorten människor yrkesmässigt då de aldrig kan erkänna begågna fel (i Sverige säger vi åtminstone att “vi varit naiva” med betoning på “vi”, inte jag), Jo jag vet att det är en mänsklig egenskap men för politikern är det även en yrkesprincip eftersom deras yrke bygger extra mycket på förtroende.

  Vilka politiker eller ämbetsmän vill ta på sig ansvaret för att människor i princip mördats och ännu mer skadats (flera gör livet). Sådana skandaler måste mao tystas ned och bekämpas med mer lögner tillsammans med samma kålsupare inom msn. Att det är så här illa beror på att de i toppen successivt förstått allvaret. Så illa att åtal borde drabba de som inte velat varken se eller höra,

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *