Dagens nyheter från SwebbTV: Från WHO:s maktövertagande till träning för barn att bli transdrottningar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 3 november 2023
- NewsVoice redaktion
Socialborgarråd i Stockholm Jan Jönsson
Socialborgarråd i Stockholm Jan Jönsson.

Dagens nyheter från SwebbTV tar upp ämnena: svensk politik, WHO:s makt över dina hälsobeslut, svenska företag som går i konkurs, svensk kärnkraft åtevänder, stöd till Gaza, och att HBTQ-lobbyn vill att barn ska bli transdrottningar.

Sverigedemokraterna växer enligt opinionsmätningarna och är fortsatt Sveriges näst största parti. Centerpartiet det parti som tappat mest i procentenheter räknat jämfört med valet bland riksdagspartierna.

Sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson har stort inflytande om Sverige ska godkänna WHO:s totalitära maktanspråk på folkhälsan. WHO:s generalsekreterare Tedros Ghebresus, som saknar en medicinsk utbildning, ska kunna avgöra om WHO:s medlemsstater ska stängas ner eller vaccineras vid nästa pandemi.

WHO:s generaldirektör Ghebreyesus varnar för nästa pandemi, Han skriver på X:
“Nästa pandemi är inte en fråga om om, utan om när. Och vi har inte råd att upprepa det förflutnas misstag.
Det är därför WHOs medlemsstater förhandlar om ett nytt PandemicAccord och ändringar av det… https://t.co/rVmZJ78qf5

— NewsVoice (@newsvoicemag) October 26, 2023

Anckarberg Johansson har i ett tal uttryckts sig positiv till WHO:s maktanspråk då ändringen ligger i linje med globalistmaffians planer i Agenda 2030. Varje land måste skriftligt motsätta sig Whos ändringar senast den 1 december.

Riksdagsledamoten Elsa Widding har tagit upp detta och kräver att Sverige bevarar sin suveränitet och inte inlemmas som slavnation under WhHO:s tyranni. Hon säger att WHO:s föreslagna fördrag och ändringarna av IHR strider mot definitionen av mänskliga rättigheter.

Handel med adresser är bland annat en stor del av ett upplägg där pengar tvättas av kriminella. Över 3000 individer har varit skrivna på samma adress och det är en lukrativ bransch för den som upplåter andra att skriva sig hos dem.

I takt med att bedrägerierna ökar så går allt fler bolag i konkurs. något som möjligen kan ha ett samband enligt kreditinformations företaget UC.

Då den förre regeringen lade ner stora delar av svensk kärnkraft har Sverige har stora problem med dyra elpriser och ett osäkert elsystem. Sveriges regering kommer nu att satsa på kärnkraft och tar nu nästa steg för att nå stabilitet i elsystemet.

Sverige ska skicka 150 miljoner till civilbefolkningen i Gaza det meddelade den svenska biståndsministern Johan Forssell på en pressträff. Biståndet ska gå till mat, vapen och andra förnödenheten och ansträngningar ska göras att verkligen civilbefolkningen får ta stödet till del genom organisationer på plats.

Påverkansoperationerna mot svenska barn från HBTQ-lobbyn visar inga tecken på att dra ner på tempot för att sexualisera och könsförvirra mycket svenska små barn.

En ny bok som vänder sig barn på mellan 3 och 6 år handlar om en pojke som guidas i att bli en transdrottning. Kritiker frågar sig om nästa bok ska handla om hur man blir en strippa eller sexarbetare.

“Drag queens” är vuxna homosexuella män som uppträder på nattklubbar för vuxna med ett sexuellt provokativt innehåll och varför 3-åringar ska ägna sig åt detta, är det många som ifrågasätter.

Bilden som pryder denna artikel är på Socialborgarrådet Jan Jönsson i Stockholm Stad. Foto: Robin Bäckman (robinbackmanphoto.com).

Text: SwebbTV och NewsVoice

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • UPPDATERING:
  Det inkommer nu uppgifter om att Jönsson planerar att lämna partiet och i stället ta värvning hos sozisterna. Man vill därför förtydliga att det som framförs här inte ska upplevas som bibelord eller Fatwa från högsta ort. Lillebror har endast ambitionen att utgöra beslutsstöd till Storasyster som förstås avgör i slutänden. Fortsått dårmed på inslagen kurs och leverera nya muntrationer som hittills.

  • Lillebror som ju är en varm anhängare av trannies, tycker att en personlig tjänst borde inrättas, så att Jönsson kan bedriva detta på heltid. Naturligtvis villkorat ett rigoröst förbud att vistas i kommunens bibliotek å det att formandet av Shottass och Dödspatrullens könsidentiteter icke må äventyras.

 • Varför kan ni inte förstå att de bäst lämpade att läsa sagor för barn är gubbar utklädda till horor. Speciellt om de har ungarna i knät.
  Varför kan ni inte förstå att WHO, finansierade av Bill Gates och läkemedelsindustrin, enbart vill mänsklighetens bästa. Klart att de skall ha så mycket makt som möjligt.
  Varför vill folk inte förstå självklarheter?

 • Majoritéten av världens länder kommer knappast att lyda vad WHO avser pådyvla världen. De som lyder är sannolikt världens Västländer. Resten kommer att värja sig från WHO inblandningar och använda sunt förnuft.

 • Det känns som det Carl Rove citerades för
  Att vi ser dem manipulera världen och beskriver det och så gör dom ett nytt drag och vi beskriver det men utan att kunna ändra nånting.
  Har vi accepterat vår undergång nu?
  Jag tänker ibland att myndigheterna väntar sig upprorsförsök som de ämnar slå ner.
  Den som planerar uppror behöver ha en realistisk plan på hur polis och militär ser sin roll.
  När det gäller militären känns det väldigt uppgivet.
  Dom är USAs mellanhänder här.
  Kanske har dom aktier i vapenindustrin men det är värre än så.
  Dom är ideologiskt fast på fel sida.
  Dom gör karriär i imperiets tjänst inte för att på minsta vis försvara oss utan i stället försätter oss i stor fara med allt de nu gör.
  Polisen som inte är högutbildad får man anta är ett ganska lätt byte för propagandan.
  Jag ser det som att hela etablissemangets våldsmonopol är på den onda sidan inte av illvilja utan av framgångsrik hjärntvätt.
  Hjärntvätt styrd av USA.
  Sen kan man även observera hur de nationella som överheten kallar högerextremister verkar ganska försiktiga.
  Dom enda som gör uppror gör det i ord men inte handling.
  Jag tror att en stor minoritet i Sverige önskar att någon handlingskraftig grupp gjorde uppror och straffade massor av folk inom överheten.
  Men att göra uppror själv kräver ju att man är beredd bli allvarligt skadad att dö eller ta ett långt fängelsestraff.

  Utan att det man försökte får någon verkan
  Jag gissar att dom som avskyr WHO nu hoppas på att kunna smita undan från tvångsåtgärder.

  Kanske rent av muta sig fria.

  USA har inget problem med att vi förnedras till en sådan alldaglig bananrepublik.

  Men såvida inte Riksdagen och den förvirrade strokepatienten som är Sveriges officiella företrädare påverkas av den ensamma Elsa Widding leds vi in i fållan vad jag förstår.

  Jag kallar Acko förvirrad därför att hon ringde flera gånger och frågade efter vägen när hon skulle på intervju men det kanske är orättvist. Emellertid tror jag att den uppgiften nämndes just för att visa hennes kognitiva svårigheter. Inte för att förringa henne. Stroke kan vara dramatiskt och det är mer förvånande om man inte har problem

  Men ett så viktigt beslut ska naturligtvis inte äventyras av såna kognitiva svårigheter
  Och WHO ska naturligtvis inte ha en fd terrorist som chef

  Situationen illustrerar USAs avskyvärda inflytande där såväl som i mycket annat

  Men SwebbTV gänget undviker liksom många andra att beröra den amerikanska elefanten i rummet.

  Dom accepterar elefanten som ofrånkomlig och fruktar kanske att de själva eller Sverige får nackdelar om de pekar på elefanten?

  Så alla låter vi den amerikanska elefanten trampa sönder allt vi ville att Sverige skulle vara.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *