Förbered dig inför nästa pandemi med “plastkort”

publicerad 29 november 2023
- Kristoffer Hell
Vaccin Control Group och America's Frontline Doctors.

I takt med att bevisen för hur skadliga covidvaccinationerna som mer eller mindre tvingades på närmare sex miljarder människor 2020-22 staplas på hög, förbereder FN:s världshälsoorganisation WHO, för ännu mer drakoniska åtgärder inför nästa pandemi. Vad kan du göra?

Oaktat den till synes mikroskopiska chansen att svenska folkvalda nyktrar till och i egenskap av landets representanter sätter ned foten, kan tre metoder presenteras för hur läsarna kan skydda sig själva när nästa pandemi rullas ut och hela befolkningar med tvång skall injiceras med dödliga och svårt skadliga gifter.

Den 30 november är ett viktigt bäst-före-datum för Sveriges statsminister Ulf Kristersson att anmäla en avvikande åsikt mot förslaget att WHO, redan nästa år, skall kunna diktera “vaxtvång” i Sverige.

Natural Immunity

Först ut på plan med att utfärda plastkort mot vaccinationstvång var Naturalimmunity.org (video) som under ett par månader sålde plastkort att visas upp för läkare och sjuksköterskor att innehavaren förlitade sig på sitt eget immunförsvar.

Natural Immunity Card
Natural Immunity Card

I dag går det inte längre att köpa plastkortet, men det går bra att ladda ned förlagorna från Natural Immunitys sajt och trycka egna plastade visitkort.

Kortet finns att ladda ned på engelska, tyska, franska, spanska och svenska.

Sacred Humanity

Sacred Humanity-kortet har på baksidan FN:s deklaration om bioetik och mänskliga rättigheter från 2005, vilket gör det olagligt att påtvinga människor “preventiva, diagnostiska och terapitiska interventioner”. Med andra ord, enligt FN-deklarationen kan sjuksköterskor inte ens ta temperaturen på patienter, utan deras godkännande.

Sacred Humanity
Sacred Humanity

Control Group

Sommaren 2021 rullade några eldsjälar med insikter hur vetenskaplig forskning går till, eller i vart fall hur det borde gå till, ut sajten controlgroup.coop där strategin att undvika att bli tvångsvaxxad inte var att åberopa FN konventioner om mänskliga rättigheter utan i stället åberopa vetenskaplig metodik.

Det lär fungera så här: för att korrekt kunna utvärdera vetenskaplig experiment, såsom till exempel injiceringen av 5.7 miljarder människor med en otestad nödgodkänd DNA-förändrande brygd, krävs en kontrollgrupp att testa mot. Den här kontrollgruppen får inte vara vaccinerad. Eftersom WHO, Big Pharma och stater världen runt inte hade skapt en kontrollgrupp, gjorde människorna bakom Control Group det.

Genom att anmäla sig på Control Group kan man på bara ett par dagar få hemskickat ett kort som ser ut som det nedan, med texten: MUST NOT BE VACCINATED.

Vaccine Control Group
Vaccine Control Group

Enligt uppgift har kortet med framgång använts för att komma in på evenemang där covidvaccination krävts, då innehavaren i sig inte ifrågasätter covid eller covidvaxxning utan blott styrker medlemskap i den kontrollgrupp som används för att utvärdera WHO:s, GAVI:s och WEF:s globala experiment på hela mänskligheten.

 

Referenser och relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Injektionerna har aldrig varit meningen de ska vara effektiva, i någon som helst grad. De har varit ämnade att döda, infertilera, handikappa, immunförsvaga såklart..och så vidare. Det är ett Antivaccin som via genomkorrupta och för dyra pengar köpta ‘politiker’, kunnat tvångspåföras världsbefolkningen.

  2009 gick det inte för det fanns för många ärliga tjpersoner. Och det visste ‘dom’ men de var tvungna att testa, för att se hur många ytterligare som krävdes att muta. Det tog 10år och nu är massmördarna inne i fas2, snart 3 o 4.

  Bästa artikeln för att erbjuda folket försvars- och attackargument

  • En huvudmening var att tjäna pengar och….tjäna pengar. Dessutom bereda världen på en massa nya mRNA-mediciner.

   Mening no 2 var att bygga en bro till kommande pandemier men också för klimatet (lockdowns m.m). Makt&Politik.

   Mening no 3 var Pentagons tester av ett potentiellt biovapen liksom Gates et al ‘s
   spridning av ett virus (chimera) som vi likt förkylningsvirus inte kan få ngn flockimmunitet mot och då både virus och sprutor letar sin in i hela kroppens blodbanor
   (kroppens vanligaste receptor (ACE2) kommer alla människor förr eller senare få skador vi dessa “förkylningar”.

   De som tar sprutor får nedsatt immunförsvar och vi utan sprutor drabbas ändå av virus som i mindre mängder letar sig förbi immunskydd i näsa&hals och tunntarm men där de senare tas om hand av vårt övriga försvar. Men liten skada i taget leder likt droppen och stenen till problem även för “friska” med tiden. Extra inkomster för vården och Big Pharma. Och Gates et al
   ser fram mot familjens eugenika mål. De skrattar som vanligt hela vägen till banken.

 • Värdelösa tester, Värdelösa masker, värdelösa lockdowns, Värdelösa vacciner, Värdelösa läkare och Värdelösa politiker. Inte en gång till.

  • Trots all info som finns att läsa om dessa bluffvacciner så står många i kö för att kavla upp ärmarna ännu en gång? Men världen är full av idioter med auktoritetstro och att överheten bara vill deras bästa! Jag kan väl för egen del säga att kommer någon viftande med en spruta i närheten av mig så kommer mitt basebollträ att komma till användning.

 • Lahyla Healthy Har säkert fått en väl exponerad hudkräm för att ställa upp på foto, likt transistorradion de gav till afrikanerna i en tid då storfinansen vältrade sig i världens fattigdom..

  • Sannolikt “AI”-genererat ansikte, det finns nu tillgängligt gratis på nätet med möjlighet att skapa nästan vad man vill på några sek.

 • Injektionerna har aldrig varit meningen de ska vara effektiva, i någon som helst grad. De har varit ämnade att döda, infertilera, handikappa, immunförsvaga såklart..och så vidare. Det är ett Antivaccin som via genomkorrupta och för dyra pengar köpta ‘politiker’, kunnat tvångspåföras världsbefolkningen.

  2009 gick det inte för det fanns för många ärliga tjpersoner. Och det visste ‘dom’ men de var tvungna att testa, för att se hur många ytterligare som krävdes att muta. Det tog 10år och nu är massmördarna inne i fas2, snart 3, 4..

  Mktmkt givande artikel. Bara o sätta igång och producera korten.

 • En rapport som i tysthet publicerades av den brittiska regeringen bekräftar att covid-19-injektionerna är långt ifrån effektiva eftersom den ovaccinerade befolkningen har stått för bara 5 % av covid-19-dödsfallen i England sedan början av 2023, medan den 3 och 4 gånger vaccinerade befolkningen har stod för 95 % av covid-19-dödsfallen bland de vaccinerade, och den stora majoriteten av dessa dödsfall registrerades bland de 4x vaccinerade.

  https://expose-news.com/2023/11/26/unvaccinated-account-for-just-5percent-of-covid-deaths/

  • Precis ungefär så som jag skrev på FHM’s sida på Facebook eftersom vi som jobbar på sjukan ser att de som ligger inne nu är bara de vaccinerade. Fick genast påhoppet av en person som skrev ”har inte du tystnadsplikt”?! Varpå jag svarade henne ”det vore synd om sanningen kom fram va?”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *