Stort tack till alla läsare och annonsörer som nu säkrat verksamheten tom juni! / Redaktionen
100%

106.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 1/5 kl 14:30.

Förbered dig inför nästa pandemi med “plastkort”

publicerad 29 november 2023
- Kristoffer Hell
Vaccin Control Group och America's Frontline Doctors.

I takt med att bevisen för hur skadliga covidvaccinationerna som mer eller mindre tvingades på närmare sex miljarder människor 2020-22 staplas på hög, förbereder FN:s världshälsoorganisation WHO, för ännu mer drakoniska åtgärder inför nästa pandemi. Vad kan du göra?

Oaktat den till synes mikroskopiska chansen att svenska folkvalda nyktrar till och i egenskap av landets representanter sätter ned foten, kan tre metoder presenteras för hur läsarna kan skydda sig själva när nästa pandemi rullas ut och hela befolkningar med tvång skall injiceras med dödliga och svårt skadliga gifter.

Den 30 november är ett viktigt bäst-före-datum för Sveriges statsminister Ulf Kristersson att anmäla en avvikande åsikt mot förslaget att WHO, redan nästa år, skall kunna diktera “vaxtvång” i Sverige.

Natural Immunity

Först ut på plan med att utfärda plastkort mot vaccinationstvång var Naturalimmunity.org (video) som under ett par månader sålde plastkort att visas upp för läkare och sjuksköterskor att innehavaren förlitade sig på sitt eget immunförsvar.

Natural Immunity Card
Natural Immunity Card

I dag går det inte längre att köpa plastkortet, men det går bra att ladda ned förlagorna från Natural Immunitys sajt och trycka egna plastade visitkort.

Kortet finns att ladda ned på engelska, tyska, franska, spanska och svenska.

Sacred Humanity

Sacred Humanity-kortet har på baksidan FN:s deklaration om bioetik och mänskliga rättigheter från 2005, vilket gör det olagligt att påtvinga människor “preventiva, diagnostiska och terapitiska interventioner”. Med andra ord, enligt FN-deklarationen kan sjuksköterskor inte ens ta temperaturen på patienter, utan deras godkännande.

Sacred Humanity
Sacred Humanity

Control Group

Sommaren 2021 rullade några eldsjälar med insikter hur vetenskaplig forskning går till, eller i vart fall hur det borde gå till, ut sajten controlgroup.coop där strategin att undvika att bli tvångsvaxxad inte var att åberopa FN konventioner om mänskliga rättigheter utan i stället åberopa vetenskaplig metodik.

Det lär fungera så här: för att korrekt kunna utvärdera vetenskaplig experiment, såsom till exempel injiceringen av 5.7 miljarder människor med en otestad nödgodkänd DNA-förändrande brygd, krävs en kontrollgrupp att testa mot. Den här kontrollgruppen får inte vara vaccinerad. Eftersom WHO, Big Pharma och stater världen runt inte hade skapt en kontrollgrupp, gjorde människorna bakom Control Group det.

Genom att anmäla sig på Control Group kan man på bara ett par dagar få hemskickat ett kort som ser ut som det nedan, med texten: MUST NOT BE VACCINATED.

Vaccine Control Group
Vaccine Control Group

Enligt uppgift har kortet med framgång använts för att komma in på evenemang där covidvaccination krävts, då innehavaren i sig inte ifrågasätter covid eller covidvaxxning utan blott styrker medlemskap i den kontrollgrupp som används för att utvärdera WHO:s, GAVI:s och WEF:s globala experiment på hela mänskligheten.

 

Referenser och relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq