Klaner i Södertälje infiltrerar Scania genom mutor till rekryteringsföretaget Randstad

Jan Norberg, selfie 2021-08-25 Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör. Se lista på alla Norbergs artiklar.
publicerad 13 november 2023
- Jan Norberg
Jan Norberg 25:e augusti 2021, selfie
Scanias VD Christian Levin och Jan Norberg

Den 27 oktober 2023 blåste det upp till ännu en skandal inom Scania. Den här gången handlade det om hur rekryteringsföretaget Randstad för Scanias räkning endast anställer folk om de mutar rekryteraren.

Scania har som det verkar outsourcat sin rekrytering till Randstad som i sin iver att vara politiskt korrekta i sin tur har anställda med ”utländsk bakgrund”. En till synes ganska logisk förklaring då Södertälje är orten där huvudparten av deras tillverkning av lastbilar och bussar sker.

Södertälje behärskas som bekant idag av klaner med bakgrund i Mellanöstern. De har med Magdalenas Anderssons goda minne tagit över det politiska styret i staden.

Svenskt Näringsliv numera en sossetrogen institution

Det förefaller vara också industrins strategi att låta sig infiltreras av klanbaserade nätverk, åtminstone om man ser på den nu aktuella skandalen. Den självklara frågan inställer sig därför:

 • Varför detta maktövertagande kan ske rakt under näsan på oss svenska medborgare?
 • Varför reagerar inte Svenskt Näringsliv? Kan det vara för att de ser billig arbetskraft som en stor konkurrensfördel eller är det för att facket och sossarna ser dessa klanmedlemmar som trogen och lojal röstboskap?

Frågorna är många, men svaren väldigt få.

Massmedia lägger som vanligt locket på

Från massmedia hör man inget trots att flera veckor nu passerat och återigen styrs MSM av sina ägare att inte rapportera om saker som pekar på migranters olika former av grov kriminalitet.

Hur länge skall det dröja innan vårt svårt vilseförda svenska folk inser vad som pågår? Det är ju inte längre bara ett aktivt folkutbyte. Det handlar dessutom om ett maktövertagande på alla fronter, inom politiken, inom myndighetsvärlden och numera också inom näringslivet.

Vill vi svenskar ha denna korrupta och kriminella samhällsutveckling? Korruption och kriminalitet driver fram en samhällsutveckling som vi alla borde se om vi bara öppnar ögonen och tvättar bort det siktskymmande PK-löddret ur våra ögon.

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Randstad
 • Scania och företagen i Sverige har blivit socialistiska “maktfaktorer”,
  Vet FACKET om det?
  Kanske äter revolutionärerna sina egna barn vad det lider, när kakorna krymper!

 • Dessa o-uniformerade krigare nu inkomna, vad skall de kallas enligt krigets lagar?
  Dessa måste dock ha en uniformsdetalj för att se vilka som är gruppmedlemmar. Är det samma skor, skosnören, märkeskläder synligt, tatuering, handskar, armband mm? Falsk svensk uniform med detaljavvikelse (ex. märke under ficklock)?
  Var går gränsen för uniform vs civilt?

 • Inom läkemedelsindustrin finns det fall då rekryterande chefer på avdelningar har iransk bakgrund så premieras plötsligt iranier vid nyanställning och det blir en maffiakultur där landsfolket får fördelar.

 • Som alla vet som kan sin idéhistoria och de politiska filosofierna, så kallas ett samhälle där staten, företag och organisationer smält ihop till en enhet för en korporativ stat. Det vardagliga ordet för detta system är fascism.
  Benito Mussolini ansåg att fascismen är den ändamålsenliga och slutliga stationen för socialismens utveckling. I den fullbordade utopin är hela samhället organiserat för statens bästa, med statens styrande som en allsmäktig bidrottning.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *