Reiner Fuellmich sitter fortfarande inlåst av oklara skäl

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 10 november 2023
- NewsVoice redaktion
Reiner Fuellmich
Reiner Fuellmich

NewsVoice skrev tidigare om att den tyska advokaten Reiner Fuellmich anhållits i Mexiko. Nu har Reiner Fuellmich skickat ett budskap till allmänheten. Han uppger att han mår bra, är tacksam för alla brev han fått, att han har en TV och har kontakt med andra fångar.

Fuellmich blev världskänd i samband med att den icke-statliga kommittén Stiftung Corona Ausschuss underöker lagöverträdelser, medicinsk felbehandling och vetenskapligt bedrägerier under covidkrisen 2020-2023. Arbetet har väckt ilska hos etablissemanget eftersom det ifrågasätter covivaccinernas effektivitet och säkerhet.

Fuellmichs advokat och kollega Dagmar Schoen bad supportrarna att skicka tusentals brev till honom på häktet, vilket många också gjort. Han får bara ta emot 30 om dagen, men är tacksam för vartenda ett. Även donationer strömmar in för att betala arbetet att få ut Fuellmich.

Roger Bittel som driver Bittel TV kom med fler detaljer om gripandet i Mexiko. Reiner och hans fru hade på något oklart sätt förlorat sina pass i Mexiko. Därför beställde paret nya resepass tillsammans med en förlängning av deras visum i Mexiko.

När de skulle hämta dem på flygplatsen, eftersom konsulatet var stängt, togs de i förvar för att de inte hade de papper som de skulle hämta ut!

Reiner fick veta att det även fanns ärenden som rörde honom i Tyskland. Reiners fru släpptes så småningom, men inte Reiner. Han flögs först till USA och därifrån till Frankfurt, där akten öppnades och hans advokater kunde ta del av anklagelserna mot honom.

Källor och relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice