Reiner Fuellmich sitter fortfarande inlåst av oklara skäl

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 10 november 2023
- NewsVoice redaktion
Reiner Fuellmich
Reiner Fuellmich

NewsVoice skrev tidigare om att den tyska advokaten Reiner Fuellmich anhållits i Mexiko. Nu har Reiner Fuellmich skickat ett budskap till allmänheten. Han uppger att han mår bra, är tacksam för alla brev han fått, att han har en TV och har kontakt med andra fångar.

Fuellmich blev världskänd i samband med att den icke-statliga kommittén Stiftung Corona Ausschuss underöker lagöverträdelser, medicinsk felbehandling och vetenskapligt bedrägerier under covidkrisen 2020-2023. Arbetet har väckt ilska hos etablissemanget eftersom det ifrågasätter covivaccinernas effektivitet och säkerhet.

Fuellmichs advokat och kollega Dagmar Schoen bad supportrarna att skicka tusentals brev till honom på häktet, vilket många också gjort. Han får bara ta emot 30 om dagen, men är tacksam för vartenda ett. Även donationer strömmar in för att betala arbetet att få ut Fuellmich.

Roger Bittel som driver Bittel TV kom med fler detaljer om gripandet i Mexiko. Reiner och hans fru hade på något oklart sätt förlorat sina pass i Mexiko. Därför beställde paret nya resepass tillsammans med en förlängning av deras visum i Mexiko.

När de skulle hämta dem på flygplatsen, eftersom konsulatet var stängt, togs de i förvar för att de inte hade de papper som de skulle hämta ut!

Reiner fick veta att det även fanns ärenden som rörde honom i Tyskland. Reiners fru släpptes så småningom, men inte Reiner. Han flögs först till USA och därifrån till Frankfurt, där akten öppnades och hans advokater kunde ta del av anklagelserna mot honom.

Källor och relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Viktigt att inte spekulera vilt, det föds så lätt rykten som förvandlas till “sanning”. För den som kan förstå tyska finns här en text på det ganska nybildade tyska partiet Die Basis’ hemsida. Martin Schwab, professor i juridik vid Uni Bielefeldt, har från början varit en aktiv motståndare mot koronavansinnet och kämpat rättsligt. Jag har många gånger hört honom på Stiftung Corona Ausschuss’ veckomöten. Han finns också på facebook.

  https://diebasis-niedersachsen.de/wichtiges-statement-von-martin-schwab-zur-inhaftierung-von-reiner-fuellmich/

 • Eller- kan det vara så att Reiner hålls fängslad för att inte bli mördad? Är de vita hattarna inblandade så är det nog så.

 • LoveOrder.INFO världsdomstol kan fria både Assange och Fuellmich, men Ni tar inte ämbeten, sprider inte ens andels värdepapper Human Earth Heritage Bonds, utan vilka går inte att upplösa döds kulten

 • Tröttsamt, eller hoppfullt? Den ena indikatorn efter den andra påvisar hur uppluckringen av den mörka sparringpartnern går allt snabbare. Dock är matchen över, frågan är bara vilka som önskar medverka vid efterfesten.

  Jag betraktar i huvudsak det yttre skådespelet som tämligen trist, ungefär som en förutsägbar underhållningsfilm. Hur orkar de hålla på? Men det skulle vara intressant att medlyssna en dag i ondskans högborg. Hur resonerar de? Där finns en form av smarthet, men uppenbarligen ingen visdom. Är de medvetna om att de tillåts agera så länge som “ljuset” finner motiv till det? Deras existens är enbart en tillfällig ynnest så länge som människan har ett behov utav det.

  Den yttersta kraften i den vänstra vågskålen manipulerar tydligen sina undersåtar så till den milda grad att de egentligen har noll koll på vad de egentligen ägnar sig åt. Den kortsiktiga “vinsten” kommer förtära dem tills de så äntligen vaknar upp men vägen fram därefter präglas av eftertankens kranka blekhet, milt sagt.

  Det lär inte dröja länge förrän denna härva briserar och den spänning som byggts upp ersätts av ett förlösande kaos. Vilken befrielse, vilka möjligheter vi då kan uppleva!

  Finns ingen större anledning till att fördjupa sig i varken det ena eller det andra som pågår i media eftersom det är distraktioner. Ungefär den slutsatsen landar de flesta i slutligen i när fascinationen för det yttre upphör för då har egot trätt tillbaka och då är den fysiska världen på denna nivå av föga värde. Det är inte ett dugg spännande av grotta ned sig i teatern när man inser att allt följer ett manus. Högfärdig attityd? Kanske, men möjligen blir rekvisitan exakt vad den är för vissa då, andra ser vidare på filmen och inser inte att de själva medverkar på filmduken.

 • Finns det någon som inte förstår att detta inte har det minsta med pass eller andra dokument att göra. Han är uppenbarligen ett hot mot den medicinska maffian.

 • Så, då lever han iallafall. Mer än man kan säga om vad som hände John McAfee som MÖRDADES DAGEN EFTER HAN anlände in’spanish custody’..Ungeför som han som startade Vox o blev skjuten i huvudet..

  De tror de kan skrämma Oss, medan de sitter ‘tryggt’ o inte skulle palla en spottloska. Det äär dags, mkt snart. Deras tidevarv är Fossilt, o de ska få känna på vad fossilism är..på riktigt alltså..Medeltid

 • Västvärldens liberal-fascister som rövat till sig makten är livrädda för sanningen det är uppenbart! Covid, kriget i Ukraina, klimatbluffen m m det får tydligen kosta vad som helst för att förhindra att folk i väst väcks från sin Törnrosa-sömn! Men fasaden håller på att spricka och politikerna känner marken börjar brinna så de blir alltmer desperata!

 • Socialisterna vill väl byta ut Fuellmich mot Assange. De vill ha Fuellmich för att han kan förklara folket om alla vansinnigheter.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *