Dr Reiner Fuellmich sitter i häkte i Mexiko

publicerad 16 oktober 2023
Dr Reiner Fuellmich, 16 sep 2021. Foto: eget verk
Dr Reiner Fuellmich, 16 sep 2021. Foto: eget verk

“Som du kanske har läst eller hört greps den tyske advokaten dr. Reiner Fuellmich på det tyska konsulatet i Mexiko när han skulle hämta ut sitt nya pass”, skriver Anita Baxas. 

Fuellmichs advokat och kollega Dagmar Schoen gav en intervju på Bittel.tv i söndags där hon förklarade situationen. Schoen sa att de hoppas få ut honom ur häktet så snart som möjligt och bad supportrarna att skicka tusentals brev till honom på häktet.

Hon hoppas att detta kommer att överbelasta deras postsystem så mycket att de kommer att pressa distriktsåklagaren och domstolen att släppa honom fram till rättegången.

Anita Baxas skriver att intresserade kan stödja Fuellmich genom att skicka ett brev.

Emanuel Pastreich, eget arbete
Emanuel Pastreich, eget arbete

Emanuel Pastreich sätter gripandet av Reiner Fuellmich i ett större perspektiv

Emanuel Pastreich är en amerikansk professor på Kyung Hee University och direktör för The Asia Institute. Han forskar på och skriver om östasiatisk litteratur, politik, miljö och teknik. NewsVoice översatte hans uttalande från Youtube.

Emanuel Pastreich:

Jag skulle vilja tala med er i kväll om en ytterst viktig och oroande händelse, nämligen gripandet av den advokat som är ansvarig för en djupt betydelsefull insats för att avslöja de brott som begås av ett nätverk av kriminella element runt om i världen för att låsa in oss och förstöra våra kroppsliga och mentala friheter.

Jag talar om advokaten Reiner Fuellmich som arresterades i Tyskland efter att olagligen ha förts tillbaka från den tyska ambassaden i Mexiko. Jag har inte tid i dag att redogöra för alla de ansträngningar som Fuellmichs kommitté för utredning av internationella brott har gjort för att avslöja den brottslighet som smyger sig på i princip alla länder i världen.

Vad jag vill betona är att vi måste enas för att stödja inte bara honom, utan tusentals människor som han som står upp mot försöken att göra regeringar till marionetter för företag, internationella banker och den miljardärklass, en parasitklass, som lurar bakom dem.

Vi vet att om vi inte stoppar denna strävan att förstöra rättsstatsprincipen på alla nivåer, att skapa en separat värld som bara tillhör de mycket rika och mäktiga, så är vi garanterade ett globalt fascistiskt system som, om det kan, kommer att utrota oss på exakt samma sätt som man försökte göra i Europa på 1940-talet.

Jag vill också betona att detta försök att undertrycka någon som arbetar så hårt för att upprätthålla rättsstatsprincipen och för att få fram sanningen till alla, just när man försöker starta ett världskrig mellan Israel och Iran, inklusive Förenta staterna, och tänkbart många andra länder, inte är någon tillfällighet, utan de är i själva verket parallella.

Det ena är ett försök att tvångsmata oss med krig som grund för lagstiftning, styrning och ekonomi, och det andra är ett försök att förstöra alla grunder för rättsstatsprincipen och för medborgarnas rättigheter.

Slutligen vill jag säga att även om jag fullt ut förstår dem av er som har känt sig skeptiska, tveksamma, till min presidentkandidatkampanj, och som känner att kanske någon som Robert Kennedy Junior, eller kanske professor Cornel West, skulle vara mer lämplig, kanske mer känd, eller kanske (friare) att visa upp (i) media, att vara på CNN eller Democracy Now, att det finns goda skäl att just nu stödja mig eftersom jag bokstavligen är den enda som kan ta itu med de verkliga brott och de verkliga hot som vi står inför i dag.

Om vi inte kan namnge brotten, om vi inte kan identifiera fienden, finns det ingen möjlighet att vare sig vackra ord eller snabba åtgärder kan få något som helst positivt resultat. Och vi vet alltför väl att dessa osynliga krafter redan har satt upp ett lockbete för oss och gett oss falska val, vare sig det gäller Trump och Biden eller Hamas och Israel – den israeliska militären, val som är avsedda att förvirra oss och splittra oss mot varandra så att vi inte kan samlas i opposition mot denna miljardärklassens dominans över hela världen.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Uppgifter:

  “Reiner and his wife lost their passports and visas while travelling in Mexico, so they applied at the German Embassy in Tijuana for replacements.

  When they came to the embassy to collect the documents, however, Reiner’s wife was allowed to go free—but he was arrested on warrants from two of Pfizer’s largest beneficiaries of these crimes against humanity—Germany and the the E.U.!”

  https://richardsonpost.com/author/howellwoltz/

 • Tyskland är förstås i Anglo-Amerikanernas tjänst inkl deras deep-state, dvs militär och säkerhetstjänster (5Eyes) som sedan länge även omfattar delar av Big Pharma (biovapen) i fallet Rainer F och Dr D Martin et al som dokumenterat deras chimera Sars/Mers.

  Det handlar primärt om att ställa dessa public/private aktörer inför rätta för bl.a “racketeering” inkl brott mot mänskligheten.
  Bevisen är i princip klara men ingen domstol (domare) vågar ta upp ett sådant mål pga dess oerhörda sprängkraft och höga nivå av inblandade maktmänniskor. Om folk i allmänhet ägnade några timmar åt bevisningen skulle det bli uppror.

  Man kommer från den tyska domstolen sannolikt utnyttja ny lagstiftning som handlar om spridande av konspirationsteorier mot den tyska staten som vägrat ta upp deras stämningar alternativt komplettering genom utlämning till USA. Ny lagstiftning är på gång globalt rörande maktens skydd mot internet och källor där sannnngar kan spridas som annars normalt stoppas av MSM. I bästa fall klarar sig Rainer denna gång men med en varning som kan kosta honom livet om han fortsätter.

  • Bara för att vara tydlig med var jag står: Jag tycker att detta är en helt vedervärdig artikel, så ingen tror något annat…

 • Jmf med arresteringen av John Macfee, han ‘dog’ dagen efter han utlämnats till ‘spanska myndigheter’, av ‘självmord’. Året innan hade de sprängt ett höghus i Florida där Macfee hade en lägenhet men inte vistades, i av säkerhetsskäl utan befann sig på havet undan sina fiender som han hade flera terabyte information om. Sprängningen var en jointoperation mll ‘federal polis’ och isrelisk militär..

  Fullmich måste ut ur fängelset snarast. Arresteringen är såklart bara en förevändning för att parasiterna ska få tid att tänka, hur de ska göra med Rainer

 • Dr Reiner Fuellmich stör och vet allt förryckte om den mörka makteliten. Fuellmich kommer förmodligen att tystas av djävulens fotsoldater.

  • Han är det hot mot globalisternas agenda därför fängslas han! Precis som med Assange så är sanningen farlig för de globala fascisterna.

 • Risken är stor att han mördas i häktet, den djupa staten gör allt för att stoppa Fullmich, han har för mycket bevis mot dom

  • Rita, jag fruktar också, att detta kan hända. Många modiga kämpar som väckte många i hela världen om dessa globala sataniska krafter och arbetade för sanning och frihet, förlorade sitt liv. Just när de var i fängelse påstods det, att de dog av hjärtinfarkt eller självmord. Ju mer dessa krafter avslöjas, desto mer vill de tysta dessa modiga människor. Fullmich är en av dem. Faktiskt länge var jag oroligt, att detta kan hända. Även Saud Arabien lätt tysta sin medborgare och kritiker, när han i Turkiet besökte sin ambassad.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *