Shani Louk bekräftad död – En symbol för Hamas grymheter

publicerad 19 november 2023
- Kristoffer Hell
Shani Louk, privat foto från Instagram
Shani Louk, privat foto från Instagram

Shani Louk, 22 år, den tysk-israeliska kvinna som blev en symbol för terroristgruppen Hamas massaker inne i Israel den 7 oktober 2023, har bekräftats död av israeliska myndigheter.

Identifierandet gjordes i slutet på oktober när israeliska myndigheter återfann en del av hennes huvud i närheten på den festplats där beväpnade terrorister mördade och tillfångatog hundratals festivalbesökare.

Dagen efter att Shani dödades och hennes kropp rövades bort användes hennes kreditkort i en bankomat i Gaza City, vilket under ett par dagar ledde till förhoppningen att hon fortfarande kunde vara vid liv.

Den 30 oktober bekräftade tyska och israeliska myndigheter att så inte var fallet.

Shani uppges ha varit pacifist och gjorde därför inte militärtjänst i Israel.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Shani Louk
 • Nu vet vi vad som hänt, och det stämmer överens med flera festdeltagares vittnesmål, att hamas behandlade dom väl när hamas kom till platsen och såg flera ihlälskjutna. Vaken.se har idag en artikel som säger enl vittnen, att det var en idfhelikopter som avlossade dödande skott, förutom isrhellska vanliga traumatiserade plastsoldater. Troligen dog flickan av ‘sina egna’, utsända av mördarna fr telaviv. Falseflag..ohhyes

 • Hur är man funtad som man om man tar livet av denna vackra kvinna eller någon annan människa för den delen? Sen hur omständigheterna runt hennes död utspelade sig är inget vi kan veta något om men kanske dog hon i ett israeliskt försök att befria gisslan? Verkligheten är sällan svart eller vit…De brott Israel gjort sig skyldig till är även de fruktansvärda och det bästa vore om stormakterna i världen Kina, USA och Ryssland tvångsförvaltade denna del av världen. Tyvärr är det väl så att geopolitiken är viktigare än människors liv för dessa stormakter…

  • Rapporter från brottsplatsundersökningen tyder på att Shani träffades av en kula i nedre delen av huvudet/nacken och att hon avled så gott som omedelbart.

   Detta skedde i början på Hamas massaker så någon korseldsförklaring är inte trolig.

   Efter att hon mördats flyttades hennes kropp upp på ett pickupflak varefter terroristerna tog hennes kropp tillbaka till Gaza där den under dagen paraderades runt och den palestinskk allmogen gavs tillfälle att misshandla och spotta på hennes kropp.

   En analys av bildmaterialet visar att Shanis ben föreföll normala när pickupen lämnade festivalplatsen i Israel men att hennes högra ben senare var knäckt vid knäet.

   https://rumble.com/v3olw64-israel-7-october-2023.html

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *