Läkaruppropet: Födelsetalen i Sverige sjunker kraftigt

publicerad 23 december 2023
Spädbarn. Foto: Carlo Navarro. Licens: Unsplash.com

Födelsetalen i Sverige sjunker kraftigt och siffrorna sammanfaller exakt med den tid då de genbaserade substanserna i covidvaccinerna administrerades, varnar läkare i Sverige.

Text: Läkaruppropet

Med risk för att vi förstör en god julstämning vill vi ändå påminna om att julen i många länder framför allt är de små barnens högtid, men att detta kanske kommer att förändras inom ett decennium, helt enkelt för att det föds för få barn.

Sedan januari 2022 till och med oktober 2023, 22 månader i rad, har för varje enskild månad antalet nyfödda barn i Sverige per 100 000 kvinnor 18-45 år jämfört med trenden från föregående 10 år minskat högst avsevärt.

Ssweden's birthrates 2021-2023
Födelsetal i Sverige 2021-2023

Minskningen har dessutom tilltagit, den var 8,6% år 2022 och 12,3% för perioden januari-oktober 2023 (så långt det finns officiellt publicerad statistik).

Omräknat till antal nyfödda barn 2022-2023 (för 2023 har vi gjort en uppskattning utifrån datan från januari-oktober 2023) så är det nästan 25 000 färre barn än förväntat som kommer att fira jul de närmaste åren.

Covidvaccineringen av den barnalstrande delen av befolkningen inleddes i Sverige i maj 2021, och sammanfaller tidsmässigt exakt med när dessa genbaserade substanser skulle kunna minska barnafödandet.

Står vi inför en genomgripande förändring? I framtiden, kommer julen för en stor andel av världens länder inte längre att vara de små barnens högtid? Kommer det överhuvudtaget vara några barns högtid? Kommer det att finnas ett enda barn kvar som jultomten kan dela ut julklappar till?


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Det ser ut som om barnstugor kan konverteras till äldreboenden. Eller kombinera dem båda, vilket skulle gynna barnens språkutveckling och de äldres glädje att lära de yngre om språk och andra tider.(hu så hemskt – de farliga traditionerna).

  • Den graf, som visas i artikeln, är också en lögn. Sanningen är självklart ännu värre.

    Artikelförfattarna väljer att använda sig av det svenska folkets, sedan åtskilliga decennier, minskande födelsetal som noll-nivå. Genom att göra så, så döljer man väsentliga fakta.

    Riktigare vore att välja hur många barn som föds ett speciellt år, eller kanske en sammanställning av genomsnittet för 5 eller 10 år, som ‘noll-värde’.

    Allra bäst vore att redovisa siffror för antalet barn per kvinna och göra ett diagram år för år. Då får man svart på vitt, vartåt det barkar.

    Det är nämligen så att det krävs att det föds 2,1* barn per kvinna i genomsnitt, för att bibehålla antalet människor inom ett folk. Föds det fler så ökar befolkningen, föds det färre så minskar den.

    Hos tyskar föds det 1,3 barn/kvinna. Detta betyder att den tyska befolkningen nästan halveras för varje generation. Jag känner inte till de exakta siffrorna för svenskar (äktsvenskar), men de är ungefär likadana.

    I vissa MENA-kulturer föds det 4-6 barn/kvinna. Hos de folken mer än fördubblas antalet individer för varje generation.

    I Europa ända sedan VK1.2 – speciellt de senaste 40 åren och då framför allt i Sverige – har importerats människor från framför allt Mellanöstern och norra Afrika (MENA), i en enorm omfattning. Eftersom MENA-folket bibehåller sina höga födelsetal även här, betyder detta att man på längre sikt byter ut européer mot MENA-folk.

    Att artikelförfattarna inte redovisar födelsetalen i Sverige på det mest korrekta sättet, torde bero på att man endast vill peka på hur Covid-vaxzinationerna har påverkat födelsetalen. Men sanningen är, att européerna är betydligt mera illa ute, än vad vaxzinerna ställer till med. Vi är – faktiskt – utsatta för förintelse.

    */ Eftersom inte all som föds överlever till den ålder att de kan föda barn, sätts siffran något högre än två.

    • Tänk även på att våra pensioner är ett pyramidspel, den nuvarande arbetande generationen betalar nu till dom som är pensionärer.

      Och om dom som arbetar i dag inte skaffar barn, finns det ingen som kan försörja dom med pension när dom blir gamla.

      Så inga barn nu, ingen pension senare.

      • Jan Öst skriver: 23 december 2023
        Grundproblemet är het föråldrat samhällssystem som är så konstruerat att det inte tillåter anpassning och utveckling. Symptomen är till exempel fackföreningsrörelsen och den så kallade ”demokratin”. Allt konstruerades och göts i betong i helt andra och svunna tider, och grundas på myten om en en ständig tillväxt och ändlös billig energi och att plundra andra länder, som det Globala Syd. Kina är det enda land jag vet som anpassar sig, och del av det bar jag beskrivit i min artikel om livsmedels produktion. Man utvecklat teknologin för att fylla bristen på människor. Sverige håller på att kollapsa delvis därför att man förbjuder alla förändringar, och förbjuder till exempel Kinas avancerade teknologi. Exempel Huawei förbudet eller att Weixin-WeChat motarbetas med alla medel. OK Sverige, förbli tyst och dö långsamt och gör inget väsen av er.

  • Även MSM har ju tagit upp detta och nämnt alla möjliga som omöjliga orsaker förutom det s.k. “vaccinet”.

    • Herr Gates förespråkar även vaccinering av boskapen med mRNA vaccin.

      Vaccinet ger alla djur prioner, vilket då även drabbar tamboskapen.

      Så nästa burgare du äter kommer från djur med galna kosjukan, med lite vaccin med som extra ingrediens.

      Han Gates är väldigt duktig i det han gör, så även detta kommer att leda till önskat resultat.

    • Kissinger drev på detta. Klaus Schwab blev ett monster efter att han lärde känna Kissinger. Nu är han död och någon annan utses väl till efterträdare.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *