Borgmästaren i Kiev säger att Zelensky förlorar popularitet i Ukraina – Kommentar

publicerad 6 december 2023
Volodymyr Zelensky, 3 juni 2023. Foto: Alex Stratienko för Wall Street Journal
Volodymyr Zelensky, 3 juni 2023.

Borgmästaren i Kiev Vitali Klitschko angriper Zelensky och säger att han förlorar i popularitet på grund av sina misstag, men det finns mer.

Av J. C. Okechukwu

Vitali Klitschko:

Volodymyr Zelenskys popularitet sjunker och han kommer att få betala för sina misstag genom att till slut förlora makten”.

I en uppseendeväckande tillrättavisning av Ukrainas president berättade Klitschko för två intervjuare att han ansåg att Zelenskyj blev alltmer isolerad och autokratisk.

“Folk ser vem som är effektiv och vem som inte är det. Och det fanns och finns fortfarande många förväntningar. Zelensky får betala för de misstag han har begått”, sa han i en intervju med den schweiziska nyhetssajten 20 Minutes.

Uppenbarligen är de på väg att “evakuera” Zelee, efter att ha slösat bort hundratusentals ukrainska liv i det mest meningslösa kriget under detta århundrade. Jag har aldrig hymlat med att kalla detta krig för en gigantisk globalistisk orgie i människooffer. Och det är vad det har visat sig vara nu.

Vi hör faktiskt att ukrainarna, mot Zelenskijs och Bidens order, i hemlighet söker ett fredsavtal med Ryssland vid fronten, eftersom allt Ukraina gör nuförtiden är att offra sina soldater eller bara förlora dem i flera fall av desertering eller kapitulation till Ryssland.

Inga fler gratispengar från Amerika eller västvärlden. Denna fred skulle ha slutits i början av kriget. Ryssland drev på så hårt för det och hoppades att det skulle gå igenom, men Boris Johnson ska ha “dragit Zelensky i örat” och varnat honom för att underteckna något fredsavtal med Ryssland, och bad Ukraina att kämpa vidare.

Högt uppsatta ukrainska tjänstemän erkänner nu. Jag rapporterade om det när det hände. Tusentals bortkastade oskyldiga liv senare har Johnson i tysthet lämnat makten och ukrainarna måste nu hantera den dubbla tragedin med förlusten av sin bästa stridskraft och den förödmjukande förlusten på slagfältet.

Jag hoppas att alla de som hejade på Zelenskij kan se vart deras hejarop har fört honom – en svårt trasig och otroligt impopulär, isolerad, övergiven, utnyttjad och på väg att bli bortkastad lakej för Väst.

Zelensky-fenomenet borde vara en historielektion i skolorna – där man lär sig hur man inte blir ett hjärndött och uppenbart opatriotiskt verktyg för sin egen fiende.

Av J. C. Okechukwu


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Zelinsky kommer att erhålla exil på någon liten atoll i Indiska Oceanen eller Stilla Havet. Med CIA-finansierad livvakt.

  • Zelensky är bara en pajas, som nazister och oligarker viftar med, för att människor inte skall se, vad som faktiskt sker i Ukraina. Exakt på samma sätt, som dessa viftar med pajasen Biden i USA.

    Vad som faktiskt sker i Ukraina är att Ryssland och västoligarker delar upp landet mellan sig: Ryssarna tager de mineralrika östra delarna och oligarkerna tager de bördiga jordarna i väster. Kvar till ukrainarna bliver inte mycket, varför en tredjedel av dessa permanent haver flytt från landet.

    Kriget är bara reality-teater för oss idioter i väst. Ett syfte med kriget var förstås också att oligarkerna i Ryssland och i väst kunde rensa Ukraina från nazisterna, vilkas lik nu ligger och ruttnar på slagfälten.

  • Utgången av detta “krig” var från början given, de som inte förstod detta är msm indoktrinerade idioter. Finns nog bara en stormakt som på allvar skulle kunna utmana Ryssland och det är Kina.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *