Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

75%

75.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 09:20.

Fejkkupp riktad mot WEF-möte i Davos – Talare ber Klaus Schwab att fara åt…

publicerad 17 januari 2024
- Kristoffer Hell
Kupp på WEF i Davos, 2024
Fejkkupp på WEF i Davos, 2024?

En spektakulär fejkvideo började spridas den 16 januari 2024 under årets upplaga av World Economic Forums möte i den Schweiziska orten Davos. En av de inbjudna talarna på podiet bad WEF:s grundare och ordförande Klaus Schwab att fara åt skogen i videon.

Talaren, Damon Imani, uppges vara en konstnär född i Iran och i dag baserad i Danmark. När han inte genomför propagandakupper mot globalister i Schweiz uppges han producera samhällsorienterade satiriska videos.

Enligt Reuters har Imani tidigare producerat en fejkvideo på temat hur någon kuppar ett möte, fast då i Vita Huset.

 

 

Under sitt kärnfulla och korta anförande nämnde Imani “We The People”, på svenska “vi som är folket”, vilket kan vara en referens till den hashtag #WeThePeople som nyligen myntades av den schweiziska läkaren och covidvaccinationskritikern Astrid Stuckelberger i en nyligen släppt video med titeln “Cutting the Head of the Snake in Geneva”.

Den verkar ha producerats av en falang inom den amerikanska djupa staten allierad med Donald Trump och som kräver att den diplomatiska immuniteten för WEF, WHO och GAVI återkallas.

Cutting of the Head of the Snake in Geneva

 

Referenser och relaterat

 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Damon Imani