Tucker Carlson: “Vi bevittnar de största protesterna i Tysklands moderna historia”

publicerad 11 januari 2024
Tucker Carlson den 7:e juni 2023 på Twitter, eget verk
Tucker Carlson, eget verk

Tack vare de amerikanska mediernas snäva fokus inträffar ofta enorma händelser i andra länder som amerikanska medborgare knappt märker. En av dessa händelser inträffar för närvarande i Tyskland, där bönderna lanserar de största protesterna i landets moderna historia.

Varför händer detta? Den nederländska journalisten Eva Vlaardingerbroek är där tillsammans med bönderna, och hon gästade Tucker Carlson Uncensored för att ge en uppdatering om vad hon ser.

Eva Vlaardingerbroek berättar för Tucker:

“Etablissemanget i Tyskland verkar hata allt som bönderna, arbetarna, de vanliga tyska medborgarna står för. Och det är därför dessa protester är så oerhört viktiga.

Och det är också därför de nu försöker stänga ner det genom att återigen smutskasta de människor som går ut på gatorna och protesterar för sin rätt att existera i grund och botten. Om man ger sig på en grupp som producerar mat, om man ger sig på bönder, då tror jag inte att man är på mänsklighetens sida.”

Text: Tucker Carlson Uncensored. Översättning: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Lönnfeta ljugande politiker överlever alltid?
    Varför det?
    Dom har gjort det sovande folket till åtlöje!

  • Enligt uppgift så var Scholz farfar en högt uppsatt nazist! En hope med arga bönder i Tyskland var nära att få tag på svinet Scholz här om dagen och vem vet hur det slutat i om de fått tag på honom? Efter sådana här protester ska man nog ha vett att avgå men i den liberala fascismens värld så existerar inte den typen av krav som man ställer på politiker med annan åsikt. Ni kan tänka er hur SVT och övrig media hade rapporterat om detta hänt i Ryssland eller Vitryssland? Kraven på avgång hade haglat från USA och EU.

  • Inte ett knyst i Sverige. Att Elon Musk och Putin är elaka, det har dock pöbeln koll på.
    All propaganda som trendar får jag nämnligen, sedan januari 2020, reda på ifrån närmaste kolleger.

    • USA kontrollerar Sverige och förstör Sverige och Tyskland etc
      USA ser till att inga av våra medier tillåts säga det som amerikanernas eliter tillåter Tucker att säga så att trots att USA gör oss stor skada får de ändå framstå för allmänheten som den goda sidan.
      Det är det som menas med dubbelspel.
      Det innebär inte att Tucker gör något fel som säger självklarheter som våra företrädare förbjuds att säga utan felet är att USA manipulerar fram den situationen och att de flesta som observerar händelserna missar att peka ut den avgörande omständigheten. USAs dubbelspel!

      • Jag har varigt super fanatiker av USA, nu anser jag att det är världens falskaste land,Tänk va det kan ändra sej!

        • Inget har ändrats, annat än att du har vaknat ur narkosen. USA har startat hundratals krig och slaktat miljontals, sedan den staten bildades. Med massiv propaganda har vi bearbetats, så att vi hyllat USA som frihetens väktare, när inget kan vara mera felaktigt.

          Första Världskriget konspirerades skickligt fram av Storbritannien*, som med USA bakom ryggen vann kriget. Med placeringen av kommunister i ledningen i Ryssland** och nazister i Tyskland*** skapade man det Andra Världskriget. Sedan dess är Europa, genom NATO**** (North Atlantic Terror Organization), USAs slavstater.

          Att så många nu vaknar ur sin djupa sömn, beror på att USA och det AngloAmerikanska Imperiet fått vittring på total världsdominans och därför tagit av sig silkesvantarna inför slutstriden. Inte ens en total kontroll av media världen över kan därför dölja deras agenda längre.

          Världen vaknar – men är det försent för att hindra Ragnarök?

          */ Hidden History – Docherty, Macgregor
          **/ Wall Street and the Bolshevik Revolution
          The Best Enemy Money Can Buy – Anthony Sutton (båda)
          ***/ Wall Street and the Rise of Hitler – Anthony Sutton
          Conjuring Hitler – Guido Preparata
          ****/ Gladio, NATOs Dagger in the Heart of Europe – Richard Cottrell

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *