Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

75%

75.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 09:20.

Mikael Willgert – SwebbTV: “Finns inga skelett i garderoben eller utgifter som vi inte kan stå för”

Replik

publicerad 1 februari 2024
Mikael Willgert, 2020: Foto: SwebbTV
Mikael Willgert

Vi avslutade nyligen samarbetet med Magnus Stenlund och Petra Agapi och har önskat dem lycka till i sin satsning på en egen kanal, som de har informerat om.

SwebbTV har funnits i mer än sju år och är idag en uppskattad videokanal, den enda som inte är helt beroende av YouTube, Rumble eller annan plattform, som när som helst kan stänga ner obekväma kanaler.

SwebbTV äger och kontrollerar videoplattformen och apparna, allt annat är otänkbart för den kanal som själv vill bestämma den information som publiceras. Vi fick lära oss denna erfarenhet dyrt. Som seriös mediekanal måste man äga sin plattform för publicering!

Våra investeringar i teknik och uppbyggnad av kanalen har varit framgångsrika och har gett oss en unik position. Alla utvecklingskostnader har tagits direkt. Inga kostnader är aktiverade eller skjutna på framtiden

Stenlund spekulerar utifrån vår årsredovisning vilket han naturligtvis är fri att göra. Det är ett publikt dokument. Magnus Stenlund har emellertid aldrig deltagit i styrelsen eller i styrelsens arbete.

Alla investeringar har skett med aktieägarnas och donatorernas bästa för ögonen. Det finns inga skelett i garderoben eller utgifter som vi inte kan stå för. Våra donationer har under januari ökat kraftigt, vilket vi är mycket tacksamma för.

Det finns ett betydande värde i det vi gör på SwebbTV, vilket bekräftas av våra tittare och att vi får frågor om att förvärva aktier i bolaget, vilket är mycket positivt.

Text: Mikael Willgert, Chefredaktör SwebbTV


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: SwebbTV