Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Tucker Carlson intervjuar Stella Assange – Julian kan utlämnas till USA i mars

publicerad 22 februari 2024
Stella Assange
Stella Assange.

Julian Assange är på väg att utlämnas till USA, där han sannolikt skulle få ett långt fängelsestraff för att ha begått brottet att bedriva journalistik som den amerikanska regeringen inte godkänner.

Det är ingen överdrift, det händer verkligen. Nästa månad kommer Julian Assange att få det slutgiltiga beskedet från den brittiska regeringen om huruvida han ska överlämnas till amerikanska myndigheter eller inte.

Hans fru, advokaten Stella Assange, leder kampen för att förhindra att han utlämnas, och hon medverkade i Tucker Carlson Uncensored för att ge en uppdatering.

Stella Assange berättar för Tucker:

“Så varje president som faktiskt värdesätter dessa traditionella, konstitutionella skydd bör befria Julian i vilken form det än sker. Om det är en benådning, så välkomnar jag det.

Uppriktigt sagt bryr jag mig inte om hur han blir fri. Han behöver bara bli fri.

Korruptionen och laglösheten kring Julians fall är politiskt motiverad. Det är ruttet ända in i märgen. Allt det är självklart, och vad som än händer, så länge Julian är fri, är allt annat sekundärt vad mig anbelangar.”

 

Text: Tucker Carlson. Översättning: NewsVoice

Relaterat

Julian Assange den 21 okt 2019 i London efter ett förhör om utlämning till USA. Foto: Ruplty.com
Julian Assange den 21 okt 2019 i London efter ett förhör om utlämning till USA. Foto: Ruplty.com


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq