Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Klaner utgör lokal och global systemhotande brottslighet

publicerad 9 mars 2024
Magdalena Andersson dras in i NATO:s Virtual Reality. Foton; Regeringskanlsiet och Atlantic Counsil (soldat med Virtual Reality-mask)
Det finns många olika typer av klaner tex Socialdemokraterna och NATO.

Efter att ha läst boken “Klanerna – den systemhotande brottsligheten” står det klart för läsaren att den organiserade kriminaliteten inte bara handlar om narkotika, rån och snabba pengar. De kriminella nätverken driver företag, har representanter inom socialtjänst, kommunal, regional och nationell förvaltning, samt begår insiderbrott i banker.

De kriminella klanerna arbetar sig in i samhället, ja, man kan nästan tala om ett långsamt maktövertagande inom olika områden.

Boken rekommenderas att läsas – inte minst av politiskt korrekta svenskar som länge blundat för ett växande samhällsproblem. ”Allt hänger ihop och i en omfattning som är svindlande. Det är fruktansvärd läsning”, kommenterade Åsa Linderborg i Aftonbladet.

Hur uppstod klankriminaliteten?

Klanerna - Den systemhotande brottsligheten
Klanerna – Den systemhotande brottsligheten (Bokus)

I en uppmärksammad intervju i SVT hävdade dåvarande polischef Mats Löfving att vi har minst 40 släktbaserade klaner som kommit till Sverige enbart för att begå brott. Så visst är de kriminella klanerna knutna till Sveriges exceptionellt höga invandring.

Jag vill hävda att detta egentligen inte ger den fulla bilden av varför denna typ av kriminell verksamhet uppstod. Den fanns t ex inte under Tage Erlanders tid, utan är en direkt följd av senare förd politik. Våra folkvalda syns allt oftare på sammanslutningar som World Economic Forum, Trilaterala kommissionen, Bilderberggruppen och andra av den global maktelitens organisationer.

Själva EU är en föga demokratisk organisation vars ledare Ursula von der Lyen via mejlkonversation köpte in vaccindoser från Pfizers för ca 360 miljarder kronor utan att offentliggöra avtal och mejlkonversation.

Samtidigt kräver EU att all offentlig upphandling måste ske enligt gällande regler, men det gäller som sagt bara undersåtarna. Så när vi ser hur lokala kriminella nätverk börjar bli systemhotande så beror det på att de globala kriminella nätverken är systemhotande för själva den demokratiska världen. Som i det lilla så också i det stora.

Globala klaner

De kriminella globala nätverken styr hela den politiska diskursen i Västvärlden, ja, till och med själva verklighetsuppfattningen hos befolkningen.

John Podesta som arbetat för både George Soros och Hillary Clinton beskrev i ett e-postmeddelande från den 27 september 2007 om sina planer på att omvandla det stora nätverk som hade finansierats av ett antal miljardärer, till en medial “ekokammare” som skulle kontrollera den politiska diskursen.

”Nu när den här förbättrade infrastrukturen är på plats – gräsrotsorganisering; Intressegrupper för flera frågor, tankesmedjor; uppsökande verksamhet för ungdomar; trossamfund, kläder med mikroinriktning, netroots och bloggosfären – vi måste bli bättre på att utnyttja dessa nätverk för att driva politikens innehåll genom en stark ’ekokammare’ och ett system för att leverera budskap.”

Mejlen läcktes av Wikileak vilket nog blev tuvan som stjälpte Julian Assange, som ju fortfarande sitter fängslad. I de ”demokratiska” länderna lever sanningssägare farligt!

Utifrån påverkan från ”den mediala ekokammaren” så kan makteliten avsluta Sveriges 200-åriga fredliga strävande på några månader. Nu ska vi gå med i krigsalliansen NATO – och säg inte försvarsallians – NATO har inte försvarat något annat än globalisternas ekonomiska intressen.

År 2015 hade SVT köpt in en fransk dokumentär om den USA-ledda kuppen i Ukraina. Där visades bl.a. hur 47 ukrainare med rysk kulturell bakgrund brändes inne i fackföreningens hus i Odessa. De som lyckades ta sig ut slogs ihjäl med järnrör.

Där visades också hur de nazistiska bataljonerna tog över styret i stora delar av Ukraina och hur de rysktalande försökte protestera. Om ni inte har sett dokumentären så är det inte så konstigt – den visades aldrig som ”Dokument utifrån”. Redan då visste man alltså hur konflikten skulle presenteras.

Därför har man ju heller inte talat om att Ukraina och Ryssland hade kommit överens om ett fredsfördrag redan efter mindre än en månads stridande, men västländerna med USA och Storbritannien i spetsen motsatte sig fredsavtalet. Sådana fakta ska inte in i ”den mediala ekokammaren”.

Det finns två primära hatobjekt som odlas i denna mediala ekokammare, Putin och Orban. Varför då kan man fråga sig. Jo, dessa krassa realpolitiker handlar utifrån det som de upplever vara deras länders intressen.

Sådana ledare kan man inte acceptera – de liknar alltför mycket Per Albin Hansson och Tage Erlander. Så efter en längre marinad i ekokammaren så ”vet” befolkningen vilka de skall hata och hur viktigt det är att förbereda sig för krig!

De lokal kriminella nätverken utgör en mild västanfläkt mot den storm som de globala kriminella nätverken förbereder och här har vi inte berört WHO:s maktanspråk, WEF:s och FN:s planer med Agenda 2030 etc.

 

Text: Lasse Malmgren, Illusionernastid.nu

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq