Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Är världen nära en ny Pearl Harbor-attack eller Black Swan-händelse?

Analys

publicerad 23 mars 2024
- Kristoffer Hell
Donald Trump, WTC-911 och den amerikanska rymdflottans logga. Montage: K. Hell
Donald Trump, WTC-911 och den amerikanska rymdflottans logga.

Planerar samma amerikanska djupa stat som år 2001 genomförde 9/11 att under 2024 begå en ny falskflaggattack vars skalv kan bli globalt?

Douglas MacGregor

Hösten 2023 fick den pensionerade amerikanske kavalleriöversten Douglas MacGregor frågan om vem som vinner det amerikanska presidentvalet hösten 2024. Hans svar var att han inte trodde att det skulle bli något val utan att USA kommer att få en ny president redan under våren 2024, men inte via valurnan, utan i en kupp- eller inbördeskrigsliknande situation.

Efter en enastående karriär inom den amerikanska militären tjänstgjorde MacGregor mellan 2020 till 2021 som President Donald Trumps säkerhetspolitiske rådgivare. MacGregor befarar någon form av kommande kollaps i USA och driver sedan 2023 det politiska initiativet “Our Country – Choice Choice”, på svenska: Vårt Land – Vårt Val.

Benjamin Fulford

Benjamin Fulford var tidskriften Forbes chefredaktör under många år i Japan till dess att han för närmare två decennier sedan hoppade av och blev en av den engelskspråkiga världens tyngsta alt-media-personaliteter som ibland kallats för “konspirationsteoretiker”.

På sin telegramkanal varnar Fulford sedan ett tag för en stor “Black Swan” händelse, “Svart Svan” på svenska:

2024-02-22:

“Vi får från ett flertal källor att de kommer att kungöra en världsregeringen inom en snar framtid. Källor inom underrättelsevärlden liksom hemliga brödraskap säger att mänskligheten kommer att behöva passera en initieringsprocess för detta syfte.”

2024-03-13:

“Det odeklarerade inbördeskrig som rasar i Väst är på väg mot något slags svart svan-klimax.”

Så här definierar det brittiska uppslagsverket Britannica “Black Swan”:

“Black swan-händelse, händelse med stor påverkan som är svår att förutse under normala omständigheter men som i efterhand verkar ha varit oundviklig. En svart svans-händelse är oväntad och därför svår att förbereda sig på men betraktas ofta med facit i hand som oundviklig”.

Andra källor på internet förfäktar att Donald Trump fortfarande är USA:s enda legitima president liksom att hans domvärjo omfattar inte bara USA utan hela planeten och att Trump, understödd av den amerikanska rymdstyrkan USSF (skapad av Trump 2019) kommer att genomföra någon form av global statskupp inom en snar framtid.

Relaterat: Massaker på Crokus City Hall i Moskva 22 mars – 64 döda och över 100 skadade

Långsökt som ovanstående förefaller skriver vi artikeln efter att ha konstaterat ett trendbrott för Trump inom sociala medier vilket betyder att i alla fall något som har med mannen att göra har blivit en bubblare.

Trumps eget talspråk synkar också alltmer med den ofta brutala och vulgära ton dessa källor har, vilket gör det svårt att veta om man lyssnar på en presidentkandidat eller ser på ett avsnitt av TV-serien Sopranos.

Vem hade, den 10 september 2001, trott att USA skulle förstöra ett flertal skyskrapor i New York och döda tre tusen människor, för att få en ursäkt att inleda en nya era av amerikansk krigsimperialism?

Det var vad den dåvarande presidenten George W. Bush gjorde när han kallade händelsen för A New Pearl Harbor, ett Ett Nytt Pearl Harbor – med hänvisning till Japans attack mot Hawaii den 7 december 1941 och som blev den dåvarande presidenten Roosevelts ursäkt för att dra in USA i det andra världskriget.

 

Referenser och relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq