Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Steve Kirsch: “Shaken baby syndrome” ökar efter covidvaccinationerna i USA

publicerad 18 mars 2024
Steve Kirsch
Steve Kirsch

Jag får rapporter om föräldrar som låtit vaccinera sina barn och därefter anklagats för “shaken baby syndrome” och fått sina barn omhändertagna. Deras brott? De följde sina läkares råd.

Föräldrar som följer sin läkares råd att vaccinera sina barn kan upptäcka att deras barn utvecklar hjärninflammation strax efter vaccinationen (mer sannolikt när flera vaccin ges samtidigt och ännu mer sannolikt om barnet har en infektion vid tidpunkten för vaccinationen) som sedan blir en permanent hjärnskada.

Deras läkare rapporterar sedan föräldrarna till socialtjänsten för “shaken baby syndrome” och deras barn tas ifrån dem.

Läkarna kan naturligtvis aldrig klandras, eftersom vacciner är säkra och effektiva [ironi].

Även om detta sannolikt inte kommer att hända någon av mina läsare som vet bättre än att någonsin vaccinera sina barn, händer det föräldrar som inte är medvetna om att vaccinriskerna överväger fördelarna eftersom de förlitar sig på sina läkare för medicinsk rådgivning.

Detta blir allt vanligare nu när covidvacciner är en del av mixen.

Text: Steve Kirsch, Substack. Översättning: NewsVoice

Steve Kirsch skriver på Substack om covidreducerande åtgärder, vacciner, korruption, censur och tidiga behandlingar. Kirsch är en amerikansk entreprenör. Han var en av två personer som oberoende av varandra uppfann den första versionen av den optiska musen. 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq