Jakob Forssmed kan inte sluta covidinjicera: Kräver fler påfyllnadsdoser och oftare

Debatten om vaccinationsledaren och läkemedelskrängaren Jakob Forssmed

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 april 2024
- NewsVoice redaktion
Satirbild: Jakob Forssmed kan inte sluta covidvaccinera. Montage: NewsVoice baserat på foton av Frankie Fouganthin (CC BY-SA 4.0) och Damir Khabirov (Envato.com)
Satirbild: Jakob Forssmed kan inte sluta covidinjicera. Montage: NewsVoice baserat på foton av Frankie Fouganthin (CC BY-SA 4.0) och Damir Khabirov (Envato.com)

Trots att nya rön om covidvaccinernas dåliga effektivitet och höga risker strömmar in, trots att Jakob Forssmed konfronterats i Riksdagen av Elsa Widding som bombarderat honom med fakta om riskerna med covidinjektionerna förblir Forssmed komplett faktaresistent.

NewsVoice: Montaget på Jakob Forssmed är fritt att använda i debattsammanhang

Idag skickade Regeringskansliet ut ett nytt pressmeddelande om att “bara 40 procent av personerna som är 80 år och äldre fått vårdosen av vaccinet mot covid-19” och “även om smittspridningen just nu är låg” så måste regioner och kommuner “öka takten och nå ut till fler personer i riskgrupper”.

Regeringen hamrar vidare med ord om att man nu under våren rekommenderar:

“….en påfyllnadsdos med vaccin mot covid-19 till alla personer 80 år och äldre, samt personer 65 år och äldre med dagliga omsorgsinsatser”.

“Folkhälsomyndighetens uppföljning av vaccinationsinsatsen nu i vår visar att vaccinationstäckningen varierar stort i landet. I några regioner har 65 procent vaccinerat sig, i andra regioner ligger andelen på drygt 10 procent.”

“Vaccinationstäckningen är alldeles för låg i alldeles för många regioner. Det är nu upp till regionerna och kommunerna att snabbt öka takten i vaccinationsarbetet”…

“Det gäller att jobba aktivt med detta så att vaccinerna når ut till fler”, säger socialminister Jakob Forssmed, som har en fil.mag. i statsvetenskap.

“Risken för att bli allvarligt sjuk i covid-19 ökar med åldern och vaccinets skydd avtar dessutom snabbare hos äldre. Därför behöver personer i de här grupperna ta påfyllnadsdoser oftare…”, säger äldre- och socialförsäkringsminister Anna Tenje som enligt Regeringskanliste har en magisterexamen i statskunskap.

Varken Jakob Forssmed eller Anna Tenje har någon naturvetenskaplig eller medicinsk utbildning. Ändå uttalar de sig lika tvärsäkert om injektionerna som mjukvaruingenjören Bill Gates.

Regeringskansliets marknadsföring av läkemedelsindustrins experimentella vaccinationsprodukter avslutas med att:

“Covid-19 är en allvarlig sjukdom” och att “personer 80 år och äldre, samt personer 65 år och äldre med dagliga omsorgsinsatser behöver fylla på vaccinet två gånger per år…”.

Hur kan Jakob Forssmed och Anna Tenje botas från faktaresistens om inte presenterat fakta räcker? Elsa Widding går så långt att hon i Riksdagen frågade Jakob Forssmed: ”När ska du utredas för mord?”

 

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq