Socialminister Jakob Forssmed måste ersättas om han fortsätter ducka covidvaccinskadorna

Debatt

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 11 februari 2024
- Torbjörn Sassersson red.
Jakob Forssmed debatterar mot Elsa Widding i Riksdagen, 9 feb 2024.
Socialminister Jakob Forssmed debatterar mot Elsa Widding i Riksdagen, 9 feb 2024.

Elsa Widding går hårt åt Socialminister Jakob Forssmed i frågorna runt covidvaccinernas effektivitet och säkerhet under en Riksdagsdebatt i fredags. Hon antyder att Forssmeds duckande av en rad sakfrågor teoretiskt kan leda att han ställs inför rätta precis som hälsoministern i Italien.

En strid ström av nya vetenskapliga rön och statistiska data har det senaste året nått allmänheten från det vetenskapliga samhället, men någon adekvat respons har inte kommit från politikerna, menar Widding.

NewsVoice har endast hunnit täcka en bråkdel av dessa nya data och rön. Nu finns det goda skäl att återigen lyfta några av dessa varningar.

På måndag kl 06:00 publicerar vi en granskning som bland annat nämner en av de forskare som Widding tar upp i sin debatt mot Jakob Forssmed, nämligen dr Angus Dalgleish.

Dalgleish vid St. George’s Hospital i London berättar att hans patienter som tidigare hade sin cancersjukdom under kontroll drabbats av ett skenande cancerförlopp efter att de tagit covidsprutorna. Dessa observationer kan inte lämnas åt sitt öde utan granskning.

Artikeln nämner även att många läkare och läkarstudenter avlidit av en snabbt utvecklad och aggressiv cancer eftersom de påtvingats covidvaccin för att kunna behålla sina jobb eller för att få slutföra sina utbildningar.

Widding menar att politikerna genom “sömngång” går vidare utan att rannsaka sina tidigare beslut, dokumenterade skador eller ens ifrågasätta vaccinindustrins påstått vetenskapliga data, vilket innebär att nya ödesdigra beslut ofrånkomligen kommer att tas av okunniga politiker.

Se debatten mellan Jakob Forssmed och Elsa Widding

Måste Jakob Forssmed bytas ut?

Hela situationen förvärras ytterligare eftersom WHO arbetar på högvarv för att genomdriva så att organisationen ska få mandat att styra medlemsstaternas vårdpolitik och hälsobeslut, kanske redan så tidigt som sommaren eller hösten 2024, om en ny influensavåg kommer.

Det är alltså en öppen fråga om en potentiell  influensavåg senare under 2024 kan leda till att WHO tar ett snabbt “nödbeslut” till och med långt innan WHO:s mandat träder i kraft 2025, om Sverige godkänner mandatet i maj 2024.

Konsekvensen kan bli att vid nästa influensa tvingar WHO medlemsstaterna att i sin tur tvångsvaccinera sina befolkningar med samma typer av experimentella vaccinliknande genterapier som under covidåren 2020-2022.

Socialminister Jakob Forssmed spelar i sammanhanget en central roll för svensk folkhälsa.  När ska han agera eller måste ha ersättas?

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Varför finns det fortfarande just en (1) enda politiker som väcker frågan i enstaka länder?
  Bridgen, Kennedy och Widding, men resten håller tyst av kända orsaker.

 • Har denne Jakob haft ett förnuftigt arbete någon gång? Kan inte finna något som säger det.
  Ingen erfarenhet eller praktik, bara illusioner?

  • att slicka uppåt har alltid varit lönsamt. Sedan måste man sparka neråt.
   Han lyder under “servilia” Kristersson som i sin tur lyder under Frimurarnas
   ledning. Dom vet vilka dom är.

 • Den mannen är en riktig orm. Helt i händerna på vaccinindustrin så babblar han på och låtsas som om bieffekterna inte finns. Sanningen är ju att det är läkemedelsindustrin som betalar den tillåtna “forskningen” om vaccinslask och andra onödiga och farliga preparat som inbringar miljard efter miljard efter miljard till storkapitalet.

  • Beklagar!

   Men vissa verkar ha klarat sig bra. Hoppas det går bra för dig. Och man får hoppas det här är den sista vaxxkampanjen de lyckas med. Förut har det ju gått tysta ner vaxxskandalerna, även om vissa aldrig glömmer.

   Men man får hoppas de tog sig vatten över huvudet den här gången. Som sagt “newer again”.

 • Jacob Forssmed är en blåögd och partisk och en utomordentligt farlig individ för människors hälsa och frihet. Med bakgrund av den ondska och girighet som de mäktigaste makthavarna uppvisar, finns det alla anledningar att ifrågasätta narrativet om dessa Kvacksiner…inte vacciner. Den första lögnen i narrativet är att covidsprutorna är ett vaccin. Dessa sprutor är en cocktail av modefierat RNA med ämnen man inte vill redovisa. Kvacksinet är inte heller säkrat utan måste kallas för ett “nödvaccin” då tid för utvärdering och utveckling inte kan uppfyllas.
  För att få köpa “nödvaccinet” måste köparen skriva på ett avtal som innebär att man inte kan kräva skadestånd om skada senare skulle ske av injectionen.
  Varningsklockorna ringer högljutt och ca: 18 miljoner hittills har dött av denna spruta, och fler dör varje dag av detta.
  Inga rapporter om detta i de svenska nyhetskanalerna och tidningarna, bara i alternativ media. Ett stort tack till Elsa Widding som med suverän kunskap och insikt i vetenskap och allt runtomkring detta gör bilden klar och tydlig.
  Hade våra politiker haft samma kunskap som Elsa då hade vi inte haft ett samhälle som nermonterat sitt energisystem, med allvarliga samhällsproblem till följd.
  Inflation, höga räntor, konkurser, skyhöga livsmedelspriser, skyhöga drivmedelspriser. Att alla experter redovisar att inga vindkraftsparker ger någon utdelning till aktieägarna, så fortsätter våra politiker att bidra till att det ska byggas fler. De flesta vindkraftsparker är i konkursläge.
  Till slut, varning för den politiskt korrupta Forssmed.

 • Tragiskt att Elsa Widding är den enda svenska politiker som har en utgångspunkt i den allmänna folkhälsan hos de injicerade.

 • Forssmed borde tvingas debattera med några läkare som pratar av erfarenhet ang. vaccinet.
  Han kanske inte har någon läsförståelse? Han borde få korta enkla frågor, gärna som kan besvaras med ja eller nej.

 • Hejja Elsa! Men vi lever i en mardröm med dessa inkompetenta politiker! Fruktansvärt allting, de verkar vara totalt hjärntvättade,
  Vi lever inte i ett demokratiskt land!

  • Det är likheter med köpta åsikter , läkemedelsindustrin omsätter obscena summor och de HR givetvis råd att köpa åsikter och lagar från EU !

   Människoliv är billiga i detta läge !

 • Självklart tvår politikerskurkarna sina händer! Alla som hänger med lite vet att riktiga vacciner tar åratal att prova ut och testa innan de släpps. Jämför med vaccinet mot malaria som testats i sju år vid det här laget för att man ska vara säker på dess ofarlighet! Med Covid-vaccinet tog samma process några månader vilket är helt omöjligt ur medicinsk synpunkt om det inte rör sig om rena experiment med människoliv eller att man har en cynisk agenda att tjäna pengar som motiv?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *