Sossarna vill tvångsbeblanda människor för att lösa problemen de skapade

Opinion

publicerad 16 januari 2024
Socialdemokrater pratar till det svenska folket om migranter....

”Som de flesta säkert noterat har socialdemokraterna plötsligt upptäckt att invandringen till Sverige från utomeuropeiska länder varit allt för stor under de senaste 30 åren.” Det skriver Birgitta Sparf i en debattartikel rubricerad ”Om socialistisk rättvisa” i tidningen Det Goda Samhället.

NewsVoice hade tidigare publicerat Sparfs artikel i sin helhet eftersom NewsVoice har fått ett allmänt tillstånd att återpublicera artiklar från Det Goda Samhället. Sparf bad dock NewsVoice att ta ned denna artikel eftersom hon inte samtycker med vissa publiceringar i NewsVoice tex artiklar som kritiserar covidnarrativet.

Sparfs artikel tar upp socialdemokraternas plan om etnisk folkomflyttning och tvångsblandning.

Citat från rapporten:

”Att bryta segregationen kräver att man strukturellt bryter den rumsliga separeringen av olika grupper.” /../ ”Hög och låginkomsttagare bor alltmer åtskilda. För att bryta denna åtskillnad skulle cirka 42 procent av alla låginkomsttagare behöva flytta till ett annat bostadsområde. År 1990 var motsvarande andel 27 procent. Bostadssegregationen i de tre svenska storstadsregionerna och i de mellanstora svenska städerna är bland de mest extrema i västvärlden.”

Slutsatsen:

”Segregation och ojämlikhet är självförstärkande fenomen. Utan kraftfulla politiska insatser kommer klassamhället förstärkas, polariseringen öka och en materiell grund för rasismen att befästas. Allt detta omöjliggör visionen om en jämlik framtid.

Den ekonomiska, etniska och språkliga segregationen behöver brytas på en strukturell nivå vilket kräver att befolkningen blandas. Samhället kommer behöva genomföra insatser vi tidigare inte gjort, i en skala vi tidigare inte sett.”

 

Relaterat: Mångkulturens baksidor som beslutsfattande socialdemokrater alltid slipper undan

Läs Birgitta Sparfs intressanta debattartikel på originallänken.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq