Professor Martin Kulldorff: WHO:s covidfördrag bör skrotas

Kulldorff: Det är bättre att varje land gör som det vill vid framtida pandemier

publicerad 20 februari 2024
Professor i medicin Martin Kulldorff
Professor i medicin Martin Kulldorff.

I torsdags intervjuade MoDs partiledare Andreas Sidkvist den internationellt kände Harvardprofessorn Martin Kulldorff.

Martin Kulldorff är professor i medicin vid Harvard Medical School och blev internationellt berömd som en av initiativtagarna till Great Barrington deklarationen som motsatte sig allmänna covidrestriktioner.

Ett ställningstagande som bland annat gjort att han censurerades från sociala medier. Uppropet har idag över 939.000 signaturer.

 

Källa och relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • De i ansvarsposition, som du kallar det, är bara knähundar åt den grupp som vill
    göra mos av 90% av befolkningen på denna planet. helst i form av ett storkrig
    så de får njuta ordentligt, gömda i sina bunkrar.

  • Andreas Sidkvist och Elsa Widding – är de båda de ENDA politiker i vårt land som kämpar för att rädda Sveriges befolkning från att hamna i klorna på mycket långtgående undantagslagstiftning under WHO som syftar till att TA IFRÅN alla underlydande människor rätten att behålla möjligheten att bestämma över sin kropp och att få behålla kontrollen över sitt bankkonto?

    Det är helt ofattbart att inte fler i ansvarsposition reagerar.

    I maj ska slutförhandlingarna äga rum mellan den svenska regeringen tillsammans med en massa andra medlemsstaters regeringar med WHO med syftet att skriva under en överenskommelse att ge WHO rätten att utöva LÅNGTGÅENDE DIKTATUR i händelse av “katastrofläge”, något som skulle kunna utlysas precis när som helst och godtyckligt med hänvisning till klimatalarm, pandemivirus, utomjordingar eller något annat påhitt.

    Förhandlingar har pågått I ALL TYSTHET i flera år mellan WHO och Sveriges statsledning och andra medlemsnationers ledningar i FN om att underordna alla medborgare i dessa nationer ytterst långtgående och frihetsinskränkande lagstiftning. Varje nations ledning bestämmer om de vill underordna sig lagpaketet och ett antal nationer har redan sagt nej, men Svenska politiker lär väl som vanligt vilja vara “bäst i klassen” när det gället att underordna sig dekret från FN, EU och andra överstatliga byråkratier.

    Ingen från regeringshåll har upplyst befolkningen om att sådana förhandlingar sker, inte heller om vilka dramatiska inskränkningar av människors frihet ett sådant undertecknande skulle innebära.

    SVT, annan TV och hela konkarongen av statsbidragstagande tidningar har som vanligt fokus på helt annat.

    Och stor del av svenska folket sitter som byfånar framför sina stora TV-skärmar och tittar på melodifestivaler, såpoperor och av den styrande makten väl utvalda “nyheter” och fattar ingenting förrän friheten en dag är puts väck för dem, deras barn och alla andra.

    Tigande politiker, tjänstemän, journalister, jurister och läkare som vet om detta står bildligt talat vid relingen på Titanic och ser passivt på medan fartyget i full fart kommer allt närmare isberget.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *