Jakob Forssmed kan inte sluta covidinjicera: Kräver fler påfyllnadsdoser och oftare

Debatten om vaccinationsledaren och läkemedelskrängaren Jakob Forssmed

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 april 2024
- NewsVoice redaktion
Satirbild: Jakob Forssmed kan inte sluta covidvaccinera. Montage: NewsVoice baserat på foton av Frankie Fouganthin (CC BY-SA 4.0) och Damir Khabirov (Envato.com)
Satirbild: Jakob Forssmed kan inte sluta covidinjicera. Montage: NewsVoice baserat på foton av Frankie Fouganthin (CC BY-SA 4.0) och Damir Khabirov (Envato.com)

Trots att nya rön om covidvaccinernas dåliga effektivitet och höga risker strömmar in, trots att Jakob Forssmed konfronterats i Riksdagen av Elsa Widding som bombarderat honom med fakta om riskerna med covidinjektionerna förblir Forssmed komplett faktaresistent.

NewsVoice: Montaget på Jakob Forssmed är fritt att använda i debattsammanhang

Idag skickade Regeringskansliet ut ett nytt pressmeddelande om att “bara 40 procent av personerna som är 80 år och äldre fått vårdosen av vaccinet mot covid-19” och “även om smittspridningen just nu är låg” så måste regioner och kommuner “öka takten och nå ut till fler personer i riskgrupper”.

Regeringen hamrar vidare med ord om att man nu under våren rekommenderar:

“….en påfyllnadsdos med vaccin mot covid-19 till alla personer 80 år och äldre, samt personer 65 år och äldre med dagliga omsorgsinsatser”.

“Folkhälsomyndighetens uppföljning av vaccinationsinsatsen nu i vår visar att vaccinationstäckningen varierar stort i landet. I några regioner har 65 procent vaccinerat sig, i andra regioner ligger andelen på drygt 10 procent.”

“Vaccinationstäckningen är alldeles för låg i alldeles för många regioner. Det är nu upp till regionerna och kommunerna att snabbt öka takten i vaccinationsarbetet”…

“Det gäller att jobba aktivt med detta så att vaccinerna når ut till fler”, säger socialminister Jakob Forssmed, som har en fil.mag. i statsvetenskap.

“Risken för att bli allvarligt sjuk i covid-19 ökar med åldern och vaccinets skydd avtar dessutom snabbare hos äldre. Därför behöver personer i de här grupperna ta påfyllnadsdoser oftare…”, säger äldre- och socialförsäkringsminister Anna Tenje som enligt Regeringskanliste har en magisterexamen i statskunskap.

Varken Jakob Forssmed eller Anna Tenje har någon naturvetenskaplig eller medicinsk utbildning. Ändå uttalar de sig lika tvärsäkert om injektionerna som mjukvaruingenjören Bill Gates.

Regeringskansliets marknadsföring av läkemedelsindustrins experimentella vaccinationsprodukter avslutas med att:

“Covid-19 är en allvarlig sjukdom” och att “personer 80 år och äldre, samt personer 65 år och äldre med dagliga omsorgsinsatser behöver fylla på vaccinet två gånger per år…”.

Hur kan Jakob Forssmed och Anna Tenje botas från faktaresistens om inte presenterat fakta räcker? Elsa Widding går så långt att hon i Riksdagen frågade Jakob Forssmed: ”När ska du utredas för mord?”

 

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Han älskar vacciner….
    Han älskar att förslava mänskligheten
    Han beundrar det teknologiska undret i mrna vaccinera som förslavar människor så effektivt. Forsmed är ingen människa
    Han är en anti människa
    Han jobbar inte för mänskligheten
    Han jobbar för.. och är en..

    • Satanisten tränar de minsta barnen före tre år helst,att bli ett avsett instrument passande en agenda. Varför före tre år? Detta är innan logiken träder in på scenen. Ett litet barn kopierar (ett trott) överlevnadsmönster, alltså även ord kopieras utan egentlig medveten tanke. Medvetenheten växer sig in lite senare.
      Det som tränas in före tre år blir ett reaktionsmönster, som kan liknas vid att bränna sig på spisen. En annan människas goda handling kan förvändas till ett farlig angrepp.

  • När en person blir så totalt orubblig i ett tankemönster, minns då Stalins utsaga om barn före tre års ålder. Han sa likt: “ge mig barnen före tre och de förblir bolsjeviks för alltid”.
    En livshistoria från en som lyckats ta sig loss ur tankefängelset är Alandra Markman med egen blogg nu. Han var programmerad att bli inseminator. Länkar ej.

    • En positiv sak i treårssammanhanget är att i Sydamerika spelas det och sjungs överallt och tonrent för det mesta.
      När man ser dessa amatörorkestrar däröver, slog det mig att småbarnen får vara med att spela. Ingen ålderssegregation där. Där är Stalins utsaga inverterad till det bättre!!

  • Fler människor har avlidit av biverkningar från vaccinet,än vad covid-19 har dödat över hela världen sett.I media så rapporterades alla som avlidit med covid,inte av covid som gör dödstalen så höga.Därför är det så sorgligt att se det finns folkvalda politiker i riksdagen som uppvisar en sådan okunskap kring vaccinets dödliga effekter…

  • En mycket otäck “människa” denna Forssmed och hade han levt i Hitler-Tyskland hade han sällat sig till skaran med “läkare” som Mengele i spetsen. Folk är så hjärntvättade av propagandan att de tror detta är det nya normala av de lama reaktionerna att döma från PK-folket.

  • Enligt google är forssmed bl a utbildad 1993 i Ripley High School, west virginia (honorary diploma).
    Han var också 2001 till 2004 förbundsordförande i kd:s ungdomsförbund.
    Det är kanske i ungdomsförbunden eller vid studier i uza som dom plockas upp.
    Dessutom har han studier motsvarande fil.mag i statsvetenskap från göteborgs universitet.
    Varför står det inte att han har studier i fil.mag från universitetet, utan motsvarande fil.mag…

    • Vem bryr sig Stig, det är en köpt individ med pappersutbildning. Inget av det dessa parasiter utfor mot befolkningen, är av godo. Absolut inget. Bara obildade varelser kan agera så. Och bara en enda människa i den samlingen, håller måttet. Med råge. Elsa

  • Nu när alla resurser ska läggas på att rusta för krig så är det väl ur ett “samhällsekonomiskt perspektiv” alltför många åldringar som överlevt de första halvdussinet injektioner.

    Men såna som Forssmed & Co behöver nog inte oroa sig då till och med direktavlivningen i början av “pandemin”, med Midazolam och morfin, obemärkt försvann som om den aldrig ens hänt. Det var läkare som intygade om att det var ren “aktiv dödshjälp” för dem som inte ens bett om det och d.v.s. mord. När importen skjuter ihjäl varandra och oskyldiga får den svenska pajaspolisen resurser och nya lagar där de sen kan trakassera precis hela befolkningen.

    Men det måste ju vara ett antal av samma pajaspoliser som är väl medvetna om avlivningen av våra åldringar utan att dessa snutar lyft ett enda djävla finger. Här snackar vi skämt som slickar uppåt och slår med batong nedåt. Då har vi ändå blivit kollektivt hjärntvättade med tredje riket och gud vad hemskt, aldrig mer och huuuur kunde det hända. Men nu vet vi och likaså har vi alla gjort oss förtjänta av vad som komma skall.

    • Du är så helt rätt ute! Jag har vänner som är i försvaret ( egen tid där) dom är glada som fågelungar över alla resuser dom nu får domfattar inget och ingen mening säga något, dom kommer alla dö en suckers död.

    • Ja, det är så sant som du skriver. Att mörda de äldre med morfincocktailen under pandemin var hur lätt som helst. Anhöriga var portade från äldreboendena och kunde därför inte kolla sina äldre anhöriga. Läkarna bedömde de äldre sjuka som palliativa, otaliga gånger per telefon utan att ens ha varken träffat eller sett den sjuke, beordrade att vätska och näring skulle sättas ut, morfincocktailen skulle sättas in och inom några dagar var dödsfallet ett faktum. De allra flesta äldre som mördades under pandemin, under förespegling att de hade drabbats av C-19, hade överlevt om adekvat vård såsom dropp, antibiotika, vätska och näring hade satts in och de som hade behövt sjukhusvård fått komma till sjukhus. I stället nekades de äldre sjukhusvård, bedömdes felaktigt som palliativa, mördades med morfincocktail och dog.

      Och inte nog med det. Socialstyrelsen visste att PCR testerna inte var tillförlitliga. Men ändå testades folk, särskilt de äldre, högt och lågt. Lena Hallengren hade nämligen lovat regionerna 1500,- (tror jag det var) för varje utförd test. Sammanlagt kostade PCR testerna oss skattebetalare ca 26 miljarder. Och utöver det, ett folkmord på vår äldre befolkning, där ca 2000 äldre mördades i pandemins namn, av personer som skulle ge dem trygghet och se till deras bästa. Det heter att vi har en öppen demokrati i Sverige?? I denna öppna demokrati mördas den äldre befolkningen och den demokratiska regeringen väljer att mörka folkmordet. Kanske förståeligt eftersom alla partier med resp. politiker visste om det och därmed gav sitt tysta medgivande.

      Så varenda en, som något sätt varit inblandade i mördandet av våra äldre har blod på sina händer och borde varit åtalade och straffade.
      Skillnaden mellan koncentrationslägren där Mengele härjade, Lena Hallengrens ansvar för äldremorden och Jacob Forssmeds desperata skrik om ta vaccin är marginell.

  • Hela Newsvoice hemsida var helt fuckad idag!

    De gillar väl inte reklam för deras avfolkningsprogram. Har anhöriga som nu varit “förkylda” i några veckor. De har inte själva tagit något vaxx, men jobbar med de “uppfyllda”. Likadant varje gång de drar igång en ny boooooster.

    Vårdpersonalen måste öppna käften, om så anonymt som ambulansföraren sist. De gammla får ju “covid” när de vaxxas.

    https://folketsradio.se/vem-tar-ansvar-for-vaccinets-offer/

    Men vaccin är ju såååå vackert. Ja om man är Satanist kanske?

  • Man får en förvånansvärd stark känsla av Antikrist, från den här typen Forssmed, som företräder ett parti som påstår sig företräda kristna värderingar.

  • Lagerrensning!

    Vi rensar lagret och gör plats för nya generationen!

    Halva priset på covid-vacciner och kyrkogårdsplatser för alla 80-plussare!

    Skynda dig innan det är för sent! Först till kvarn gäller hela våren!

  • Det handlar om uppenbarelseboken och att 25 procent av mänskligheten skall dö av sjukdomar och krig. Det är genom vaccinerna som cancer och hjärtproblem kommer men alla vaccin är inte farliga, för då skulle ingen ta dem, nej de kommer ta det i omgångar, nästa omgång handlar om sjukdom X som de talar mycket om nu och då kommer de kräva att alla vaccineras.

    • De talade om ”pandemi eller sjukdom X ” innan ”covid” så det är det som kommer som de planerat för. Du kan googlesöka själv och lägga in årtal i sökfrasen eller tom speciella kommandon

      Man kan undra om de gör sina slutsatser offentliga, eller om det är något som är hemligt övht i denna soppa

      Och om inte minnet spelar mig ett spratt så finns det iaf på ett ställe på WHOs hemsida snack om att kunskapen om virus och / eller vaccin, är hemligstämplade i samma klass som kunskapen om kärnvapen

      Den som vet vet, och får gärna bekräfta eller dementera min misstanke

    • En framgent korrekt iakttagelse.
      Just den Bibliska linsen är extra adekvat.
      Antikrist betyder inte emot utan istället för.
      Dvs kyrkan kommer vara de som delar ut Vilddjurets Märke (dess Namn) Bild Nummer och xTal.
      Vaccin,vaccinplåster,vaccinlön och QRkod UBI.
      Synonymer är medborgar-lön.
      Samt medicinska markörer.
      Ordet tvingas är övertygar med ekonomin som punkt. Aldrig tvång utan olika ekonomiska övertygande sätt.

  • Den svenska regeringens – och den förra regeringens – viktigaste uppdrag är att överföra svenskarnas skattepengar, på effektivaste sätt, till de svinrika oligarkerna i Big Pharma och vapenindustrierna. Redan har man ju levererat det svenska territoriet till NATO, USA och det AngloAmerikanska Imperiet.

    Man måste därför ge dessa svenskhatande politiker en eloge, för deras synnerligen effektiva nit. Man får heller inte förglömma deras lika effektiva propaganda, som gjort majoriteten av de hårt beskattade svenskarna fullständig blinda för verksamheten. Man måste ta av sig hatten, för sådant väl förrättat arbete (för främmande makt).

  • I Sverige finns det många försäljare under Gate’s Foundation, speciellt myndighetspersoner. Den svenska vården gräver sin egen grav, när de hotar med ingen spruta ingen vård.

      • Staten övertygar med ekonomin som punkt. Aldrig tvång utan olika ekonomiska övertygande sätt.
        Ordet är Poeio som betyder under ekonomiska incitament och affärsmässiga intressen.
        Underförstått precis som du skriver i raden ovan.
        Att inte få vård ger ofta ekonomiskt kännbara effekter,dvs “Poeio”.
        Staten kommer alltså aldrig tvinga någon att ta denna bio-mekaniskt designade markör. Då det skulle skada affärerna på kort sikt.
        Även globalt.
        Staten kommer däremot övertyga dig av bekvämlighetsskäl att hålla dig uppdaterad så att du kan köpa och sälja. Vilket är på sätt och vis ännu ondare.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *