UR: Mona Nilsson intervjuas om mobiltelefonins hälsorisker

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 november 2010
- NewsVoice redaktion

UR: Boken “Mobiltelefonins hälsorisker” av Mona Nilsson, miljöekonom och journalist, handlar om de strålningsnivåer som industrin och myndigheter sägs tona ner. Allt fler läkare och experter varnar för allvarliga konsekvenser för människan och ekosystemet.

Intervjuare: Birger Schlaug. Mona Nilsson: mobiltelefoni.tv

Ända sedan 1960-talet har forskare beskrivit ett antal sjukdomssymtom som uppstår när människor utsatts för mikrovågor under en längre tid – det så kallade mikrovågssyndromet. Trots kunskapen exponeras vi idag för historiskt höga strålningsnivåer. Allt fler läkare och experter varnar för de allvarliga konsekvenser den trådlösa tekniken kan få för människan och ekosystemet.

Sändningstider
Tisdag 23 november 2010 kl 19:00
Onsdag 24 november 2010 kl 00:00
Onsdag 24 november 2010 kl 09:00
Söndag 28 november 2010 kl 09:00


Så här kan du stötta Newsvoice